yalnız bu sefer fotoğraf makinası (resim makinası
) video kamera ne varsa getirin
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Niye yılın son fırsatı olsun Serdar, Eşime göre bize Allah akıl fikir versin ama geçen yıl kar yağarken bile atış yapıyorduk hatılarsan..

+1
paintball toplarının kar üstündeki patlamaları ve karın turuncu renge dönüşmesini hiç unutmuyorum.

not: kurt puslu havayı sever

-
yarın yağışlı görünüyor ?
-
merhabaaa,
o zaman şu sabah kahvelerine 1 bardak ta benim için ekleyin

saat kaçta ve nerede?

Köksal hoşgeldin,
yer aynı yerde, saatini akşama belirleriz herhalde. -
chrono da olucakmı buluşmada acaba? olursa vedee izin çıkarsa patriotla bir iki pelleti ölçmek isterim

chrono yanımızda olur, izin ne demek tabii ki ölçersin

-
Herhalde derken, eh yani her halükârda anlamında mı, yani belli olmaz herhalde anlamında mı?

Yahu biraz erken gelin de sabah sabah çamlıkta tek başıma kalmayayım. Sonra aynen böyle oluyorum
sağa sola şaşkın şaşkın bakıp gereksiz pellet harcıyorum...her halükarda gelirim, saatine bişey diyemiyorum.
eblemis senden çıt yok geleceksen, buluşup gideriz.
-
ben gelirim, herhalde

-
Geçen cumartesi buluşmamızda Erdem abiden gördüm bi grupta ben yapayım dedim, ilki berbattı, sonra tekrar bi grup daha yaptım. Bu biraz hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim.
Yatarak destekli,
45 metre
FX 5.52 16g pellet
200 bar
6 atış,
Rüzgarsız[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081119/temp/t9rnx4xq.jpg]
eline sağlık Serdar, sende güzel sıfırlamışsın silahını

cepheyemi gidecen? -
fabrika sahibinin kendi ağızından :
25 tane at44wx 10 tüfeklere orjinal lw namlu takacağım,,bundan dolayı ürünün tüketiciye ulaştırılması geçikiyor,lw namluların gelmesi 12 ci ayı bulur,
şimdiki raıder tekli ye hatsan namlu yapıp teslim ediyoruz,
yeni iş makinaları getirtdik america dan, ama ben daha önce söz verdiğim gibi bu 25 tane at44wx 10 orjinal lw namlu takacağım üstünede lw yazacağım,
rahatladım vallahitamam olay budur, zaten tersi beklenemezdi.
-
ön siparişle satılan silahlar bunlarsa:
bu kitapçıkta LW namlu diye birşey yazmıyor, sadece "hassas yiv-setli namlu-precision rifled barrel" yazıyor. Ha bu ülkemizdeki 25 özel talihlinin silahına LW namlu takacaklarsa o ayrı. Dedilerse yaparlar bence, yada yapmaları lazım.
-
bu konu derinleşir,ben yarın 1 ci ağızdan öğrenirim,yerli lw mi yok bildiğimiz lw mi

yerli LW namlu diye bişey olmaz. ha lisans alıp üretirlerse olur. gerçi bunu reklamını yapanlarda yazmış olabilir, belki Hatsan'ın böyle pazarlandığından haberi bile yoktur?
-
evet o arkadaş webley raiderle iligili başlığın altına yazmış.. hatsan bi iligisi yok..
o başlığın altında ama:
1. webley raider Hatsan tarafından üretiliyor, onun için alakası var
2. yazan arkadaş "kampanyadaki at44 namluları bu makinalardan çıkacakmış..." diye yazmış. -
Hatsan adına ne yazsam yanlış çıkıyor, bi dedikleri diğerini tutmuyor. Eğer dedikleri gibi lw yazan namlular kalitelide olsa yerli malıysa bu aleni dolandırıcılık olur.
ben hala inanmıyorum, ama böyle ise evet malesef dolandırıcılık olur.
-
Konyadan tim kuracak arkadaşlar yokmu şöle hafta sonları bi araya gelsek atış falen yapsak piknik falen hani
forumda Konya'dan arkadaşlar var, umarım buluşup bu hobiyi zevkle paylaşabilirsiniz

-
benim bildiğim kadarıylada LW namlulu diye sattılar o AT44leri ön siparişle? umarım bu yanlış bilgidir, HATSAN'ın böyle bir kandırmaca yaptığına inanmak istemiyorum.
Orhan bey ne duyduğunuza ve söylediğinize eminmisiniz?
-
Bende meraklanıp aradım hatsanı ve sordum siz ciddimisiniz bu tüfeklere lother namlumu takcaksınız diye . evet dediler yeni lother namlu üretim tesisimiz bitmek üzere dediler buradan çıkan lother namluları takacağız dediler. yahu güleymmi alayayımmı teşekkür edip telefonu kapadım

Bir yüzyıla yaklaşmış bilgi tecrube deneyim birikim kalite kontrol sistemini bugün kurdun namlu tesisini yarın ürettim olsaydı dünyanın heryerinde lother namlular boy gösterirdi . yani namlular lother değil beyler aldatılıyorsunuz farkına varın.
yani LotharWalter lisansı ilemi üretecekler namluları?

-
hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim.
-
Merhaba arkadaşalr bir hw 77(carbine değil) 5.5 alsak bunda modifiye sınırlarını zorlayarak , max. kaç fps hızlara ulaşılabilir ve ne kadarlık yay takılabilir(3.5 , 3.75 ... gibi) ve yapmamamız gereken değişiklikler.
HW77 VE HW97Knın piston hacmi küçük, çok büyük bir kazanım elde edememeniz yanısıra tepme arttığından isabetlilik ve silahın karakteride bozulur. Güç istiyorsanız Diana mod 48-52-460-54 serisine bakın.
-
-
Hakikaten Erdem abi, onu da hiç düşünmemiştim. Demekki dinlenmiş olarak çalışsan 1cm altına düşebilirsin. Gelecek sefere ben seferber olurum tüfek dolumuna artık... =)
okuyanda inanacak haa? hatta tam techizat yukarı tepeye koşup gelip öyle yapmaya başladım gurupmanları

yalnız bir dahaki sefere 21.10g H&N ler ilede deneyeceğim, belki hafif rüzgarlı havada bir nebze yardımı olur.