RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu tür katkıların reklamları gayet etkileyici oluyor, ancak hakikaten anlattıkları kadar etkilimi?
    ayrıca içten yanmalı motorların iç sıcaklığı çalışma sırasında yüzlerce derece, ve katkı motor yağı içinde sürekli olarak motorun iç yüzeyleri ile temas halinde, yani sizin 50 derece bu maddenin aktif hale gelmesine yetmeyecektir.

ama deneyin ve sonuçlarını bizlerle paylaşın, umarım başarılı olursunuz.

Erdem Abi kronoya bile gerek yok bari sesten anlaşılıyor zaten ;) Ben "....with the next 7 shots" la n demek istediğini anlamadım :S Yai toplamda 8 atışımı etkiliyor :S

yazan kişi güç değişiminden sonra yapılan "ilk atış"ın sonraki "7 atış"la tutarlı olmadığını söylemiş, onun silahında yaklaşık 20fps lik bir hız farkı oluyormuş...

İşte dampa nereye kadar korur?3*9-44 Optima da var ben de ama pek başarılı bir drbün değil.460 magnum gibi bir tüfek bu 6*24-50 dürbünü haşat eder mi acaba?Ağırlığı benim için problem değil.İsterse tüfek + dürbün 10 kg olsun 8o

kullanırsınız, ama dürbüne bişey olurmu? bilemem... benzeri bir dürbünü gmby uzun süre mod52 üzerinde dampayla kullanmıştı.

böyle bir test yapmadım, yani sizin dürbün dampa ile mod460 üzerinde ne süreyle sağlam kalır? bilemem, ben örnek verdim. süre önemli değil zaten mühim olan "kaç atış dayanır", biz bir atış buluşmasında 500 pellet civarı atıyorduk ve gmby o silahı yaklaşık 6-7 ay kullandı sanırım.

Yahu benim de aklımda 2 gün öncesine kadar HATSAN AT44 - W10 vardı.Ne hikmetse artık birden aklıma DIANA 460 MAGNUM girdi.

6*24-50 TASCO dürbünümü dampa ile bu silahta kullanabilir miyim acaba ???

kullanırsınız, ama dürbüne bişey olurmu? bilemem... benzeri bir dürbünü gmby uzun süre mod52 üzerinde dampayla kullanmıştı.

Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın ;)

Bu arada Erdem Abi "loctite" tam olarak n oluyor? Şu dürbün ayaklarındaki vidalarda kullansak bi daha açılmamacasına mı kapatmış oluruz :)

helal olsun Uğur konuların konusunu değiştirmekte üstüne yok ;şrofls;.
    loctite'ın değişik kullanım ve güçlerde olanları var, uygun olanı kullanmak lazım g;$i

silahınız hayırlı olsun. bence gurupman çalışmaları için kaliteli pellet kullanmanızda fayda var. daha sağlam bir destekle tekrar deneyin, ama dediğim gibi şekilsiz/kalitesiz pelletlerle ne yaparsanız yapın iyi gurup çıkartamazsınız. gamo hunter'ı deneyin meslea 4.5mm olarak bulunuyor bildiğim kadarıyla ve farkı kolayca göreceksiniz.
    ayrıca silahınız yeni olduğundan parçalar birbirine alıştıktan/yay oturduktan sonra daha isabetli gurupmanlar yapabilirsiniz.

keyifli atışlar

hayırlı olsun, bence ülkemizde satılan en kaliteli ve isabetli yaylı havalıtüfeği satın almışsınız. tekrar tebrikler.
    bu silah pellet pek seçmez, eğer 2ytl lik pelletler ile isabet kaydedemezseniz bu silahın kusuru değildir, kalitesiz pelletler ile hiçbir silahta isabet sağlayamazsınız.
    silahın tetik ayarlarını kendinize göre yapın, yalnız çok hafifletmeyin, tetik ağırlığıyla bile patlayacak kadar hafifletilebiliyor çünkü. tetik ayar vidalarını bir beze sarılmış tornavida ile yapın, sarı kaplaması zarar görmesin. birde kundak vidalarını kontrol edin, onlar gevşemeye meyillidir, ve gevşek kundak isabeti bozar, loctitelayıp sıkın bir daha gevşemez.

"When you change the power adjuster the first shot is out of sink with the next 7 shots, in my case about 20fps. If you have a Gladiator or for that matter any FX rifle which has adjustable power and you change the settings make sure you fire at leased one shot so you eliminate this variation."

yani demişki: güç ayarını değiştirdikten sonra yapılan ilk atışın normal hızda olmadığını belirtmiş. bu hız farkını ortadan kaldırmak için en az 1 atış yapmak gerekiyormuş.
    bunuda krono ile deniyelim g;$i

"When you change the power adjuster the first shot is out of sink with the next 7 shots, in my case about 20fps. If you have a Gladiator or for that matter any FX rifle which has adjustable power and you change the settings make sure you fire at leased one shot so you eliminate this variation."

yani demişki: güç ayarını değiştirdikten sonra yapılan ilk atışın normal hızda olmadığını belirtmiş. bu hız farkını ortadan kaldırmak için en az 1 atış yapmak gerekiyormuş.
    bunuda krono ile deniyelim g;$i