teşekkür ederim Uğur ama daha elime geçmedi bi hafta nasıl geçer şimdi bilmiyorum.
Serdar hayırlı olsun. sen ne siparişledin? merak ettim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
teşekkür ederim Uğur ama daha elime geçmedi bi hafta nasıl geçer şimdi bilmiyorum.
Serdar hayırlı olsun. sen ne siparişledin? merak ettim.
Murat tekrar hayırlı olsun, bu sefer internetten değil, elleyip koklayıp deneyip silahı aldın. ![]()
Erdem Abi neden 6 ya da 6.15 değil de 6.17?
nasılolsa her ikisinede yetişemeyeceksin, niye soruyorsun ![]()
bu falkon t 35 Premier 35x56 yani sabit zoom çok fazla değilmi
fazla mal (zoom) göz çıkarmaz, bu dürbünü bende almayı çok düşündüm, güzel kaliteli bir dürbün.
hedef atışı ve FT yarışmalarında kullanılıyor, bu nedenle zoomun fazla olması hem hedefi daha büyük görebilmek hemde dar alan derinliği (field of depth) sayesinde mesafe ölçmeyi kolaylaştırıyor.
ben 13 sabah 06.17 de 1 veya 2 Çamlıkta olurum, parmağım feci kaşınıyo...
buluşmanız yine keyifli olmuş, keşke bende katılabilseydim.
Bu arada Kamuran,Erdem,Mataracı ve Serdar Yok yazıldınız....Haberiniz olsun...Yeni dönemde notlarınızı etkileyebilir devamsızlık yapmayın.....
Osman abi sen derste uyuyakalmışın? seninkide devamdan sayılmaz bu durumda ![]()
denemeyi bile düşünmem.
.223" 5.66mm gibi bir ölçüye denk geliyor, namluda kalma ihtimali yüksek.
Polat abi,
zaten Weihrauch'un FAC hw100ü üretildiğinden bir sıkıntı çıkmaz, bu silencers4u'daki aletleri yapan adamla yazıştım, kendi susturucuları için o söyledi. bu adam İngiltere'de isteğe bağlı haftada 3-4 tane yapan bir adam, hatta bir ara başka işlere girip üretimi durdurmuştu, heralde o iş olmayınca tekrar bu işe geri döndü.
Kendisine Gladiator için küçük-hafif ve fonksiyonel birşey yaparmısın dedim, önce "yaparım" dedi sonra, "aa senin silah FAC, ona garanti veremem" dedi.
malesef bu hafta katılamıyorum, arkadaşlar izine ayrıldı hafta sonu çalışmak zorundayım
yoksa Skyplume piknikmi ayarlamış yine???
yahu şu Nikon'u Revo üzerine bindirip bir fotoğraflasanızda, gözümüz gönlümüz açılsa?
Buraya bir sor bakalım
ben burayla görüşmüştüm, 12ft/lb silahlar için moderator ürettiklerini, güçlü silahlarda işlev ve dayanıklılık konusunda birşey söyleyemeyeceklerini belirtmişlerdi.
Abi senin dışında bi Rıfat abi geliyorum demiş. Bi de tanışma kısmında yeni üye olan arkadaşlar bi gelmek isterim demiş. Benim araba netlik kazanmadığı için bi şey söyleyemiyorum
pazar günü yaparsanız Volkan'da gelecek.
Ben daha önce söylediğim gibi katılamayacağım, katılabilecekler için başlık açıyorum.
hadi gününe saatine yerine siz karar verin :
kalın olduğundan kolay delmişlerdirde ondan
eline sağlık Serkan, bu arada bahçede çok güzel, tam atış yapılacak yer..
hayırlı olsun,
güle güle kullanın ![]()
bende 460 için silencer gördüğümü hatırlamıyorum. bunun yanısıra forumda okumuşsunuzdur, yaylı silahlarda gürültü kaynağı genelde mekanizma olduğundan silencer bu silahlarda çok işe yaramıyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şaka şaka,dibinden anlamamki, fotoğrafından nerdeee?
Mesut hayırlı olsun tekrar, ama bence bu LW namlu değil ...
![]()
bunun markası modeli nedir acaba?