elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu arada bildiğim kadarıyla Skyplume'un Revolution'ı hariç AnkaraTeam'in bütün İsveçlileri bugün buluşmuş oldular

-
bende katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, ayrıca lezzetli tavuk mangalı için Volkan'a ayrıca teşekkür ederim.
yaşasın AnkaraTeam

-
Ben taaa incekten gelicem de, trafiğin durumuna göre millet çamlığa geçmeden yetişemezsem diye korktum da

cebimi size PM attım.
-
Selam Arkadaşlar, bi aksilik çıkmazsa ben de gelmek istiyorum bugün. Hatta tüfeği attım bagaja

Saat kaçta buluşacaksınız? Bi de ben kimseyi tanımıyorum, 1.çamlık nere onu da bilmiyorum

Kaçta nereye geliim ben? Bi de irtibata geçebilmem için bi tel no falan alabilir miyim?
saat 18.00 gibi Paintsign'da olursanız 1 gri Renault25, 1 bej Honda Civic (belki 2) , 1lacivert VW Bora, gri Audi A4 gibi araçlar varsa park yerinde birileri gelmiş demektir. ben 19.00 gibi gelebileceğim.
-
ilk gidenler tüpü alıp 1. Çamlık'a çıksınlar, bizde oraya geliriz. yalnız küçük scuba bitmek üzeredir, büyük tüpü alın

-
ya bende bende
bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmm 

bende fx istiyorumm kaç para bu?FXler ve fiyatları YATAGUN'da
-
o şekilde pellet varmış, ama şu anda üretilmiyor. Sanıyorum Mustafa abide vardı bu tür pelletlerden.
-
kısaca Amerikan Abrams tanklarının toplarıyla uyumlu yeni geliştirilmekte olan bir top mermisi imiş.
-
ben şimdi döndüm Paintsign'dan. püfür püfür yerde oturdum. muhabbet ve sofra çok güzeldi
yarın görüşmek üzere. Osman abi fotoğrafları çektiğinde hava o kadar karanlık değildi
silahınn tekrar hayırlı olsun. -
Tabi isabeti nagatif etkiler ayrı mesele...
evet Engin o ayrı mesele

isabeti negatif etkilemesi kesin bir sonuç değil anladığım kadarıyla, bu tür tüpü namluya bağlayan parçalar benim bildiğim:
AA S410, hw100, Steyr LG110 FT/HP, Daystate (Airranger ve Airwolf hariç) bütün modellerinde de mevcut. bazı forumlarda bazı kullanıcılar freefloat namlulu silahların daha isabetli olduğunu söylerken bazılarıda bir etkisi olmadığını ileri sürüyor. zaten FX te dahil bu parçaların namluyu tutan yerlerinde o-ringler var, yani metal-metale dokunmuyor. -
namlu bloğa baya sağlam bağlanmış, ama bu korkuyu yaşamamak için "namlu tutucu" var tüp ile namluyu birbirine bağlıyor.
-

abi bu tam crowbuster olucak gibi?
-
google earth'ten baktım mesafe 30-31 m. civarı görünüyor
-
bugün akşamüstü Mrmataracı ile tekrar Paintsign'a gidip biraz atış yaptık. (2 günde 1000 pellet gitti
)
Kronomuz yok, ancak ben pompayla 205bara kadar doldurduğum silahı düşük güçte hava sarfiyatı nasıl oluyor diye merak ettim ve not aldım:başlangıç 205 bar, en düşük güçte
10 şarjör (80 atış) 170 bara düştü,
15 şarjör (120 atış) 160 bara düştü,
20 şarjör (160 atış) yaklaşık 145 bara düştü,son 1 şarjörü tam güç attım 140 bara düştü, bu atışlarda POI'de belirgin bir düşüş farketmedim,hatta son atışımda 43 metrede su şişesi kapağı vurdum. krono olunca daha kapsamlı bir çalışma yapacağım.
yani en düşük güç 160 atış + tam güç 8 atış sonucunda 140 bar (tahminen 120 bara kadar enaz 5-6 şarjör daha atar)
-
bugünkü buluşmada teflon tavayı hem T12 hem Gladiator 30-35 metreden deldi

hadi be! ciddimisin Erdem abi.
ateşliyle sıkmış olmayasın.inanılır gibi değil. 
dediğim gibi ilk atışı yaptığımda orda beyaz nokta olunca "teflonu aldı metal çıktı" dedim, Murat "hayır deldi" dedi, sonraki atışlarla beyaz noktalar çoğaldı. Şimdi googleearth ten baktım mesafe 30-31m gibi.
-
ellerine sağlık Engin, havan olunca daha kapsamlısınıda bekliyoruz. tekrar hayırlı olsun.
-
çok güzel değerler gerçekten. abi birde Gladiator'le yapsanız şu krono ölçümlerini? merak ediyorum.
-
ben teflon tavaya ilk sıktığımda "aa teflonu aldı altından metal görünüyor" dedim , meğerse gördüğüm beyazlık açılan delik yüzündenmiş

-
Serdar,
güzel fotoğraflar için teşekkürler