Rıfat hocam çok edebi bir anlatım yapmışsın, tebrikler. tekrar hayırlı olsun.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Doyamadınız bakıyorum. 
meclis tatilde olduğundan bizim İçişleri Bakanları'da tatilde, bizde napalım Savunma Bakanları olarak fırsat buldukça taktik çalışma yapıyoruz

-
Bu FX'ler doyulacak gibi değil ki! İçişleri bakanı çağırmış olmasa ben de geri döner devam ederdim. Bugün yaklaşık 400 atış yaptım. Şunu samimiyetle söyleyebilirim ki ben bugüne kadar tüfek kullanmamışım. Size ve tüm Yatagun ekibine bize bu imkanı sağladığınız için teşekkür ederim.
Rıfat istersen ben seni arayıp "İngilizce" Kuveyt'e çağırayım
sende ilk uçakla Paintsign'a gel 
-
bi daha atışlarda kameraya çekeceğim gerçekten zevkli oluyor 60 clik yukarı olayını bende denedim ilk atışta vurdum belkide şansım yaver gitti
sürekli aynı pelletle atarsanız insan bir süre sonra tecrübe kazanıp kaç klik veya kaç dot yukarı atması gerektiğini öğreniyor. ancak sürekli pellet değiştirirseniz bu olay zorlaşıyor. yinede bir kağıda not alarak bununda üstesinden geliniyor.
-
şimdi Kamuran ile telefonlaştık, tekrar atışa gideceğiz

-
elinize sağlık, keyifli atışlar.
-
evet bugün 6 katılımla buluşmamızı gerçekleştirdik. sabah 06.00 1. çamlığa gittim, kimse yoktu bende yanımdaki şişeleri 90-100m ye koyup, Gladiator le ilk uzun mesafe atışlarımı yapmaya başladım. Silahı evde düşük güçte 10m de sıfırlamıştım, mesafe 90-100 m olunca yüksek güce alıp 1-2 atış yaptım. Şişelerin 5-10 cm önünden toz kalktığını görünce 1 şişe boyu üstlerine nişan alarak 7 şişeyi 1 dakika içinde hallettim. şişeler soda şişesiydi
. Bu arada arka tarafta yaklaşık 40m de bir kara şişe gördüm, onuda kırdım. Sonra Kamuran geldi, arkasındanda Serdar geldi, mıntıka temizliği yapıp 10-15 şişe bulduk onlarıda 90-130 m arasında mesafelere koyduk. Sonra Mrmataracı, Nighthawk ve Osman abide katıldılar.AnkaraTeamde PCP sayısı gittikçe artıyor
bu arada herkez PCP pompasıyla silahını doldurdu, yarım kalanlara (hepimiz) Serdar hızır gibi yetişip 200 bara süratle tamamladı. Sohbet sincap-şişe arasında atışlarımızı yapıp. PS'ye gittik çay-sohbet sonrası evlerimize dağıldık.Katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
not: fotoları bilahare ekleyeceğiz.
-
gladyatör kullanan arkadaşlar dan ricam, 80 metreye 16 kg yağ tenekesini boş olarak aa pelletlerle denesinler. bakalım 2 taraflı delebiliyormu?
benim için ciddi bir ölçüdür bu .tabi herkesin penetrasyon anlayışı farklı olabilir.bugünkü buluşmada teflon tavayı hem T12 hem Gladiator 30-35 metreden deldi

-
bu silahı getirirse Meydanav getirir çünkü mümessili onlar, ve Yatagun'da da satılır sanırım
-
biz minimum 13-14 e kadar orda oluruz sanırım.
-
evet,
ejlover sen yarın buluşmaya gel, bir bakalım bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin? -
benim makina hep arabada

ya şarjı? dolu mu?

-
fotoğraf makinalarınızı unutmayın !!!
bende yok malesef

-
Engin hayırlı olsun, çok güzel bir silah.
bu arada "basit" değil "sade" diyelim istersen?
-
Serdar tekrar hayırlı olsun, gerçekten çok güzel, sade, hafif ve isabetli bir silah. Dürbün ve moderatörlede pek şahane görünüyor. İsabetli keyifli atışlar dilerim.
hani fotoğraflar?
.
-
Buluthan, uzağa atış için arka ayağı kaç mm yükseltiyorsun?
-
Silahıma ilk kavuştuğum gün, FX pelletler yanısıra H&N Baracuda ve H&N FT pelletlerlede azda olsa atış yaptım,
H&N FT pelletler kafası etrafındaki küt köşesi nedeniyle Gladiator şarjörlerinin o-ringine takılıyor ve az zorlamayla şarjöre oturuyor.
Kaliteli, sevdiğim ve isabetli bir pellet olmasına rağmen şarjörün o-ringlerine zarar verebileceğini düşündüğümden şahsen Gladiatorümde kullanmayı düşünmüyorum. Sizlerle paylaşmak istedim.
son aldığım 5 kutuyu hw100 ile değerlendireceğim.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. .
-
Fahri bey hayırlı olsun tekrar, Nikko dürbün ve bipod ile çok yakışıklı olmuş sizin Gladiator.
nazar değmesin
-
Fx havalı tüfekleri nereden ve nasıl temin edebiliriz. birkaç siteyi aradım ve hiç fx havalı tüfeğe rastlamadım.
Yatagun.com.tr açılana kadar forumda "booze" arkadaşımıza PM atarsan o yardımcı oluyor,
-
bende Anamur'a bir tur yapabilirim, olmazsa 06.00da Çamlık'tayım.