Tamam işte abi senin Nikko da ile gelecek olanlarda aynı sonuçta.
Glad derim
I am also Glad ![]()
![]()
![]()
abi benim Glad'i bir gönder, ben burada gece atışı bile yapıcam ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tamam işte abi senin Nikko da ile gelecek olanlarda aynı sonuçta.
Glad derim
I am also Glad ![]()
![]()
![]()
abi benim Glad'i bir gönder, ben burada gece atışı bile yapıcam ![]()
Kastım yere paraleldi Erdem ve sanırım herkes de böyle tasavvur etti, Yani uzay a ateş etmiyoruz
ben biliyorum sizin o şekilde kastettiğinizi, ancak okuyanlarda kargaşa olmaması açısından ekledim:
biz havalısilahları yatayda attığımızı sansak bile, namlularımız hep çok azda olsa yukarı doğru oluyor, aslında dürbünümüz yere paralel oluyor.
Mustafa abi yalnız buradaki soruda/tanımda bence eksiklik var:
namlunun tamamen yatay (yere paralel) olduğu durumda ibaresininde olması gerekir .
bu durumda pellet namludan çıkar çıkmaz düşmeye başlar.
kaç pul koydun bu arada? bildiğim kadarıyla koyduğun pul sayısıyla alacağın güç değişiyor.
Arif ellerine sağlık, Maccari'den daha kaliteli olduğuna inandığım bir kit, eğer 97k alırsam kesin bundan bende taktırırım. Silahın kurulumu ve atışı nasıl oldu? daha rahat-yumuşak-tatlı olması gerektiğini düşünüyorum?
tekrar hayırlı olsun
tiplerine diyeceğim birşey yok, ancaaak teknik verileri atmasyon bence. hani olmaz demiyorum o kadar teknik bilgiye sahip değilim ama:
1. hem 4.5 hem 5.5mm için aynı hızı vermişler (bu hızda az değil 1100fps -335m/s) hadi tamam bunu sağladılar diyelim?
2. hem 4.5 hem 5.5mm de aynı atış kapasitesi yazmışlar, bunlardaki teknoloji AA-FX-Daystate'te falan yokmuda bahsedilen markalarda hep 4.5mm ile 5.5mm lerin atış kapasiteleri (sayıları) farklı?
bu firmada Arjantin'in üfürükçüsü gibi geldi?
tek kelimeyle nefis.
Legolas, peki bu silahla H&N/Diana vs kaliteli 4.5mm pelletleri hiç denedinizmi?
AT44'ün manometresi Daystate silahlarında kullanılanlara benziyor, ama aynısımı bilemiyorum tabii.
Mustafa Serdar abi'nin getirttiği pelletlerden olan Defiant 5,52 tüfeğimin 10 metrede attığı en isabetli mermilerden oldu.
Crosman Hollow Point, Benjamin Domed Head ve Crosman Premiere Pointed pelletlerle yapamadığımı Defiant büyük bir istikrarla yaptı.
Bu şekilde yaptığım 30 atışlık çalışmalarımın hiçbirini tamamlıyamamıştım. Bu ilk oldu.
Mustafa Abi'lerin tavsiye ettikleri her ürünün arkasında bir ekip tecrübesi var. İyiki varsınız diyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.[Resim Engellendi: http://img132.imageshack.us/img132/4059/30da30defianteg9.jpg]
İnanın bu atış çalışmamda 20. isabetten sonra kalbip güp güp atıyordu. "Hadi defiant beni yolda bırakma, yap şu Otuz'u" diye sayıklayıp durdum hep. Bundan sonraki 30 atışlık gruplarımda daha sakin olup, çoğunu tam ortadan vuracağıma eminim.
e hayırlı olsun, eline sağlıkta nerden alıcaz bu pelletleri? satışa çıktıda bizmi göremedik?
Gamo 3-9x32 veya 3-9x40 olabilir.
WEBLEY Patriot'a takacağınız dürbünün mutlaka yaylı silahlara uygun (springgunrated) olması yanısıra mutlaka dampa ayakla takmanız gerekir. Bir hakkınız varsa bu dürbün için kullanmayın derim. 3-9x dürbün burada bulunuyor. Postayla gönderecekse risk her zaman var. Gelirken getirecekse iş değişir, ancak oradada Amerikan yasalarını incelemek lazım. Amerika'daki şirketler yurtdışına dürbün göndermiyorlar, bir nedeni olmalı. eğer yasalarına göre böyle bir malın yurtdışına çıkarılmasıda yasak ise abiniz büyük risk alıyor demektir.
Engin zaten bende çeviri yaptım, kendi tecrübem henüz yok, ama dediğin gibi bunun kuralları var, dikkatli kullanmak gerekiyor.
"bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur" aslında bu atasözümüz bütün herşey için geçerli, zar zor edindiğimiz bu ekipmanları kuralına uygun dikkatli kullanmamız lazım. yoksa hepsi bozulur.
arkadaşlar araştırmadan aklınıza gelen soruyu sormak yada başlık açma tembelliğinden kurtulmamız gerekiyor, aşağıdaki konuyu okursanız pompa ile ilgili bilgiler içeriyor:
helal olsun ![]()
bende Salı akşamı 5 atışlık destekli aşağıdaki gurubu yaptım 50m. promagnum:
[Resim Engellendi: http://img9.imageshack.us/img9/2483/resim200.th.jpg]
harika, eline sağlık ![]()
Bunlar destekli mi? yatarak mı? oturarak mı?
tebrikler, uzun mesafeli atışların keyfi başka ![]()
Arkadaşlar selam,
ben şehirdışına çıkacağımdan katılamayacağım, ancak yinede başlık açayım, altyapıyı oluşturayım dedim.
Kimler var bu haftasonu atışa gidebilecek?
Ankara teamin atışta buluşamayan bir klanı çikofte partisinde buluşuyor..
[Resim Engellendi: http://img354.imageshack.us/img354/7637/cikoftege6.th.jpg]
bu neredeyse 1 aylık fotoğraf, ayrıca coca-cola'yıda bize şalgam suyu diye yutturmaya çalışıyorsunuz
Serdar için bekarlığa veda partileri devam ediyor anlaşılan ![]()
ideal avdan aldığım bilgilere göre aletlerimi ne bzulmuş ondan dolayı bu kadar çapaklı çıkmış kendileride çaaklı çıkanları ayırmışlar bu gün elime aldıımda bile anladım pellet den başka her şeye benziyor:)
Gamo marka pelletleri İdealav Adana'da üretiyorsa, niçin kutuların üstünde "Made in Spain" yazıyor? Birde sanırım Hunter'lar orijinaldi ve beğeneni arayanı çok, ama bu dandik pelletleri satmak içinmi Hunter getirmiyorlar?
birde bunları sorsana sana zahmet Serkan.