RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

başlamak bitirmenin yarısıdır...
    gurup çalışmak için pelletleri niye en kötülerinden seçtin? çekiçle ezip öyle yükleseydin bari?
    bu arada sen 1000 fpslerde atıyorsun değilmi?

Bu dürbünü beğenmiş olabilirsin ama yurtdışı şansını denemek için gereksiz bir dürbün bence, burada zaten 3-9x32 vs dürbünler satılıyor. niçin bunu alıp sonra gelirmi? gelmezmi? gümrüğe takılırmı? vs stresi yaşamak istediğini anlamadım?

Nerede o günler şöyle 6,35 mm , 1200 fps, 20 lik şarjör regülatörlü, 3 kg maksimum ağırlık tek dolumla 40 sabit atış tabi bu 300 cc lik tüp ile
    yarım otamatik.Ayarlanabilir dipçik, ayarlanabilir güç kontrol ünitesi, ortaya bir çoban salata , 100 metrede 3 cm lik grup , başka ne kaldı ule ..
    he maksimum fiyat 500 dolar olsa ne olur ki
    Ne yani yapılamzmı
    Hatsan yapar (verin ule gaz olur mu olur ) ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

pazarlık yapalım senle ;şrofls;.

ben 5.5mm (ama kolayca ve hesaplı tarafından 4.5 veya 6.35e çevrilebilsin), 1000fps, 12li şarjör, 3kg (bunda senle hemfikirim), boyu 90-95cm arası (bullpup yapıp 70-80cm olursa üste 100USD daha veririm ;şrofls;. ), tek dolumla 5 şarjör yani 60 atış, 300cc tüp (seni mi kıracam?) , ister yarı ister tam otomatik, 100metrede 5cm gurup bana yeter, en önemlisi pellet seçmesin (ne verirsem yesin), sağlam-dayanıklı-güvenilir olsun (nişan aldığım objeler hariç kendine ve etraftakilere zarar vermesin), şekli şemaili düzgün olsun.

unuttuğum birşey varsa ayrıca eklerim.

Adamlar buluşuyor kardeşim valla helal olsun
    Abilerim kankiklerim ellerinizden gözlerinizden öperim
    tebrik ederim

bilmukabele Fatih, gel senide AnkaraTeam'e transfer edelim ^^

muhabbet ve takım güzel olunca ben bugün 550-600 arası pellet attım, bu hobi baya pahalı olmaya başladı ;şrofls;.

TS 18 üretim amacı denildiği gibi uzun mesafe atışları içindir, balistik katsayısı hız-enerji kaybını düşürmeye uygun, uzun pellet olmasıyla namlu yiv-setlerinden maksimum verim alması, yine ortalama 5.5mm pelletlere göre daha yüksek olan ağırlığıyla dediğiniz gibi rüzgardan daha az etkilenmesi amacıyla üretilmiştir.
    Ama, işçiliğinin kötü olması nedeniyle diğer Gamo pelletler gibi (Hunter hariç) çapaklı ve standardı düşük üretildiğinden isabetliliği kötü çıkmaktadır. Yani düşünce güzel olsada uygulamada bu başarıyı yakalayamamış bir pellettir.

Bu konuda ülkemizde şu anda satılan en kaliteli pelletler 21.10g lik Diana High Power ve H&N Barracuda'dır.

Benim hw 77 ile 100 metreye dizel olmadan atış yapmak hayal di 6100 atış yaptım birkere 100 metreye dizel olmadan atamadım içinde standart yay varken 50 metrede bile şişe kırmıyordu çoğunlukla.Ayrıca kyucelin tüfeğinde 3.60 maccarrı kit var diye biliyorum yanlışmı.

silahta Maccari standart hw97k yayı var, yorgun bir yay üstelik (bizim her haftasonu 300-400er pellet attığımızı düşünürsen)
    3.60 maccari yaylı bir silahla tepme yüzünden 100 metrede gazoz şişesi zor vurulur zaten.

O 5,5 ile sık sık görüşüyorum. Cidden geri dönmeyi hiç düşünmüyor. Halinen memnunmuş...ve de en son olarak ilk sahibinin ellerinden öpermiş...

ŞEMS yalnız şikayet ediyor:

komutanı onu hiç atışa götürmüyormuş? bu nasıl askerlik diyor ;şrofls;.

herkese iyi eğlenceler.
    bu arada izin sürem doldu ve tekrar askere döndüm :)

97 lerden soğumanıza bizzat sevinmiş bulunmaktayım. askerden döndüğümde 97k satın almak için galiba fazla uğraşmayacağım. sizin üvey evlatları alıp ben bağrıma basabilirim onlara anne baba şevkatiyle yaklaşırım ;rofl.;½bay£bay`;

benimkilere sulanma:
    bir tanesini (4.5mm) Çukurova Team'e transfer ettim,
    diğeri ise (5.5mm) askerliğini Havacı olarak yapıyor, ve teskere bıraktı geri dönmeyecek :)