Polat abi FX Monsoon'uda görmüştük, tam otomatiğe çevrilmiş. Revo'da yapılır ve bu oyuncağa göre çok daha etkili olur sanırım.
Ama buda dar alanlarda daha rahat kullanılır.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
süper buluşmalar oluyor harika.bir gün gelecez . 
birer sincapta edinirseniz süper olur. Cumartesi 5 kişiydik 5 tanede sincap vardı

-
Abi namluyu harbilemekle başa çıkamıom bu tüfeğin namlusu çok çabuk kirlenio.
yaklaşık olarak kaç atışta bir temizlemek gerekiyor?
-
bende Premier Hollow Point'i geçen hafta ve bu hafta denedim, benim hw100'de çok kötü sonuçlar verdi diyebilirim

FT idmanı sırasında kullandım, sürekli dürbün ayarlarıyla oynadım. Sonra H&N Baracuda'ya geçtim, ve bir anda hedefler inmeye başladı. Gurupman denemedim ama bu işten biraz anlıyorsam, sonuç kesin "benim hw100 bu pelletleri sevmedi" dolayısıyla bende sevemedim. -
yine keyifli bir buluşma, biraz sıcaktı ama neyse. biraz FT idmanı yaptık. Bu arada Nighthawk'ın virüsü yayma çalışmaları başarıyla işliyor, panzehiri yok bu hobinin

Osman abinin yeni ekipmanlarıda denedik, Leapers 6-24x50 Osman abi sayesinde tekrar çalışır hale gelmiş
Kyücel aytapfa'dan gelen 97k'nın tetiğinin kendi ağırlığıyla düştüğünü farketti, ona bir ayar (97k'nın tetiği süper) şahane oldu.not: bugün güzelim çeşit çeşit 97k'larla atış yapmama rağmen, yaylı işinden malesef soğuduğumu anladım. Bundan sonra PCP harici silah kullanamayacağım sanırım

-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
benim bildiğim en ağır 4.5mm pelletler,
Ülkemizde satılan:
H&N Diabolo Barracuda 10,65g
Diana HiPower 10,65gyurtdışındada bunlara ek olarak:
Beeman Silver Arrow 11,5g
Eun Jin 16,1g -
evet parallax tekeri sonradan takılıyor, o büyük teker ile çantaya falan sığmıyor zaten. kullanım amacı ise özellikle FT yarışmacıları, bu büyük teker üstüne bir bant yapıştırarak, dürbünü netledikleri ve kendi ölçtükleri gerçek mesafeleri yazılyorlar, birde kaç metrede pelletin ne kadar düştüğüne göre yukarı-aşağı klik değerlerini kaydediyorlar. Daha sonra FT maçı sırasında hedefe netliyor, bakıyor 17m. (yaptığı sıfır ayarına göre mesela 6 klik aşağı alması gerekiyor o mesafede) 6 klik aşağı alıp tetiğe basıyor. Sonraki hedef diyelim 38m. 13 klik yukarı alıyor basıyor tetiğe vs vs. Büyük tekerin buradaki faydası ise, eğer dürbünlerinizin parallaks ayarlarına bakarsanız yakın mesafelerde aralar açıkken mesafe uzadıkça küçük hareketlerle mesafe birden artıyor. Sonuçta standart parallaks tekeri küçük olduğundan onun üzerine gerçek mesafeleri yazmak zor veya imkansız. Büyük tekerde ise bu mesafeleri kaydedecek daha fazla yer var. Büyük parallaks tekerlerinin tek faydası budur.
-
Erdem Bey,Ayrıca Sizede teşekkür ederim ,
Sizden aldığım Dampanın çapı Dürbün gövdesinin çapı ile aynı ölçüdeymiş.dürbünün montajı sorunsuz halledildi.Osman abi hayırlı olsun, zaten biliyorsunuz dürbün ayakları 1" ve 30mm oluyor normalde, o dampa 1" boğazlı her dürbüne olur. Bu arada çok güzel bir dürbün sahibi oldunuz.
-
ustam hayırlı olsun eline sağlık güle güle kullan . bende uzun bir dürbün kullanıyordum pelet yuvasını kapatıyordu , yandan da pelet yüklemek bu dolma parmaklarla bile mümkün olmuştu
keyifili atışlar dilerimsenin silahı Hızlı doldurmuyormuydu? bu arada Hakan nerde hakkaten?
-
iyi destekle tek delik yapar sanırım?
tetik ayarı nasıl sert-orta-yumuşak? ayarladınmı tetiği? -
Serkan uğraşmışsın tamam, ama gurup çalışması yapınca günahıyla sevabıyla senin olur, "ayar hatası", "dürbün titremesi" vs. diye istemediklerini ıskartaya ayırıp beğendiklerini işte gurup diye gösterirsen, ciddiye alınacak bişey olmaz.
Önce dürbününü ayarla, sonra bu hedefe 5 tane atıcam diyip 5 tane at, buraya koyduğun hedefte 5 tane delik olsun. Birde fotoğrafları düz yükleki, yazıları okumak için boynumuz ağrımasın. Bu arada yazılarda okunaklı olursa daha iyi olur. -
9m de atış yaptığın hedef su kabağı mı?
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
tekrar hayırlı olsun, keyifli ve isabetli atışlar dilerim
-
Gayet güzel abi, tebrikler. Kağıt baya küçük heralde. Delikler bile sanki 50 kalibre geçmiş gibi büyük duruyor

edit: altta cetvel varmış görmedim

seninle tanıştık ama, bir kere beraber atış yapabilmek nasip olmadı. ayarlayabilsende bir gün katılsan bize?
-
üst sol ve sağdaki (2 tane) haricinde 8 atış c-t-c 5.7cm. atış pozisyonu öyle rahatsız ve güneş altında öyle pişiriciydiki, başka deneyemedim.
-
Gözüne, tetiğine sağlık Erdem Abi,
Senin HW 100 ün namlusu halen daha üzerindeki namlu mu yoksa bir değişiklik geçirdi mi ? Neden mi soruyorum, denediğim HW 100 lerde biraz sorun vardı. Abi bir de daha büyük hedef kağıdı (50 metre için olanlar) kullanırsan grupmanın daha küçük olduğu gözükebilir. 3,7 cm 12 atış için oldukça iyi bence. Atış sayısı artıkça grupman yapmak daha zorlaşır (bilen bilir). Biz 5 li ve 10 lu grupman yapıyoruz. HW 100 ün şarşör 12 lik olunca, sende en son mermiye kadar hakkını verim diyorsun

şarjör 14lü, ilk 2 taneyi sıfır kontrolü için attım, sonra kalan 12yi attım. Üstünde standart namlu var.
-
70m H&N Diabolo Baracuda yatarak, yine rüzgarlı (aslında yatayda çok fark yok vuruş noktalarında, rüzgara suç bulmuyorum) destekli 10 atış, c-t-c 8cm :
[Resim Engellendi: http://img293.imageshack.us/img293/3429/hw10010m005ju0.jpg]
-
Cumartesi günü AA Field 5.51mm ile yatarak destekli 50m. rüzgarlı 12 atış c-t-c 3,7cm, daha çok çalışmak lazım

[Resim Engellendi: http://img242.imageshack.us/img242/763/hw10010m007vf9.jpg]