RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba, belirtilen saatte ve yerde bende aranızda olacağım inşallah x;.z (Yanlız 2 nolu çamlık hangisiydi. Tam hatırlıyamıyorum...)

giderken senin araba çamura saplanıp, kirlenmişti ya, o çamlık ;şrofls;. çamura saplandığın yolu devam et, 4 yola gelince sağa dön, telle çevrili arazi solunda kalıcak şekilde devam et, solda görürsün.

ben 8.30-9.00 orada olurum.

Öncelikle iş PCP de değil. PCP olmayan tüm tüfeklerde de atış tekniği ve kaliteli muhimmat ile de güzel grupmar yapabilirsin. Bir kere kullandığın mermi hepten fiyasko. O mermi ile PCP ile de pek bir şey yapamazsın. Leblebi at daha iyi...

pellet konusu hakikaten çok önemli, bulabildiğiniz pelletleri deneyerek silahınızın hangi pelleti sevdiğini bulun. Bu pellet pahalı olamayabilir, o zaman daha şanslısınızdır :)

birde gurup atışı yapmak için rüzgarsız havayı/yeri seçin. sürekli aynı hızda/yönde esen rüzgar gurubu pek bozmaz, ama yön ve hız değiştiren rüzgarda gurup çalışması yapmayın.

ayrıca:

1. gurup yaptığınız tarih-silah-pellet-mesafe-kaç atış olduğu bilgilerini hedef kağıdına yazın
    2. hedef üzerine boyutu bilinen bir cisim (metal para vs) koup fotoğrafını çekin

bu şekilde ilerde gelişiminizi, pellet farklılıklarını vs kronolojik olarak görebilirsiniz.

;d; avcıhoca "bisiklette uzman arkadaşlar" diyerek seni tanımlamış sanırım.

Sabah 7'de kalmış olmama rağmen çektiğim feci sırt ağrısı yüzünden evden çıkmayı gözüm kesmedi. Ancak saat 12 gibi doğrulup çıkabildim fakat grubun büyük kısmını kaçırdım tabii ki. Yine de sağolsun, mrmataracı Rıfat Abi ben arayınca benim için bir yarım saat, 45 dakika daha çamlıkta kaldı ve bir kaç atış yaptık. Bu arada tüfekler hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve Rıfat Abi'nin Shadowsport'uyla da ateş edince benim CFX'i acilen modifikasyona sokmam gerektiğini anladım.
    Herşeye rağmen iyi bir başlangıç oldu. En önemlisi çamlığın yerini öğrendim. Bir dahaki sefere Paintsign'ın çevresinde kırk tur atmam. =)

tüh tanışamadık, neyse bir dahaki sefere.

burada topu topu 3 kişi yorum yapmış, bende orada yorum yaparım iyi yaparsam tüfek iyi, 5 kişi kötü yorum yaparsa tüfek kötü olur? biliyorsunuz istatistikte denek sayısı arttıkça sonuçlar daha doğru olur. Bu yorumu yapanların bu konudaki tecrübeleride önemlidir. Hayatımda ilk kez Kral 4.5mm havalı silah almıştım, çok memnundum. sonra Gamo CFX aldım Kral'dan anında soğudum. Sonra imkanım oldu HW97k aldım, bir daha CFXi elime almadım vs vs.
    sonuçta dediğim gibi mod125 verdiğiniz paranın karşılığını verir, güçlüdür, satış sonrası Hatsan kuvvetlidir, ama o kadar. her alanda üstünlüğü yoktur. Ben hw100 için bile her alanda üstündür diyemem, mesela en azından basınçlı havanız yoksa hiç bir işe yaramaz ^^

O zaman isabetine laf atan bütün arkadaşlar düşünmek zorunda kalacaktırki Hatsan 125 gerçekten her alanda üstün bir silahtır ve çok sağlamdır.

"her alanda" olan üstünlüğünü bir açarmısınız? birde hangi silahlardan "her alan"da üstün?

isabetlilik?
    kalite?
    sağlamlık?
    istikrar?
    olarak.
    fiyatta üstün (ekonomik) onu biliyoruz, satış sonrası güçlü, güç/fiyat oranlamasında da üstündür. o da tamam. sonra? ne üstünlükleri var merak ettim? :him:s

5.30 Sabah olmamak kaydıyla müsait olursam (önemli bir sey cıkmazsa) ben gelirim....İlker Ustanın Silahı HW97K yıda denemiş oluruz.....

Osman abi ben erken gidip kalabilirsem sizinle devam etmek isterim, ama söz veremiyorum.

Bana bu hafta 05:30 uyar gibi. Çünkü cumartesi öğleden sonra Urfa'ya gideceğim... En azından gitmeden önce biraz atış yapmış olurum...

Kamuran 5.30da hava aydınlanıyormu?

Merhaba, ben anca 9,30-10,00 gibi gelebilirim. Umarım o saate kadar hala orda olursunuz.....

Gökalp, sen gel, biz olmasak bile Osman abi ile devam edersiniz. Dediğim gibi bir ihtimal ben sizinlede devam etmeye çalışırım.