RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

bu pazar dürbünlü hatsan mod 125 imi büyük bir hevesle yanıma aldım ve pikniğe gittim tabiki kral altdan kırma tüfeğimide aldım unutmadım atışlarımı yapıyorum gayet güzel 70 - 80 mt de 5 santimlik grup yapıyor mod 125 harika soda şişeleri arka arkaya her attığımda patlıyor hedefleri dahada uzaklara dizme çabası felan derken en sonunda tüfeği tam kırma esnasında kurma kolu nasıl olduysa yuvasından cıktı kurtuldu resmen dışarıda hayret ettim nasıl kurtuldu diye pistona takılan, pistonu geriye doğru itmesi için tetiğin takıldıgı yerde olan yerinden cıktı, rayından kurtuldu dışa cıktı nede güzel tüfeğimi sevmeye başlamışken satışdan geri bile cekmiştim vazgeçmiştim ama şimdi bundan sonra giderim crosman 2100 alırım yinede türk malına daha para vermem bu olaydan sonra atışlarımı artık kral marka tüfeğimle yapıyorum dürbünü ona taktım yeri her nekadar yamuk acılmışda olsa taktım idare ediyorum ama bundan sonra gerçekden türk malı almam ha bu arada söktüm baktım tüfeğe neden oldu diye pistona dayanan yeri artık oval olmuş keskin olan yer kurma kolunun pistona takılıp iten yeri asınmış oval olmuş ondan kurtulmuş bende eğe ile düzeltim keskinleştirdim tekrar takıcam ama birde pistonun tetiğe takılan yeride oval olmuş yakında o da tutmamaya baaşlıcak ve kurulmayacak kazara patlayacak felan dikkatli olucam artık sonrada çöpe atıcam (sende çöpe atmak için bir tüfek alıcaksan buyur hatsan 125 tam buna göre bir marka )

Hatsan'la iletişim kurun, yardımcı olurlar.

evdeki bakliyat torbalarından birini annenden (veya evde bu konuda yetkili kim ise) izin alıp kullan, içinde mısır-darı-fasulye falan olabilir. bunu destek yap, dipçiğin altınada benzeri bir destek bul, silahın yükünü bunlar taşısın. dürbünün içinden hedefi görünce hafifçe tetiği ez. sonucun güzel olacağından emin olabilirsin.

Arkadaslar pyramid air den hunter pellet siparişi vermeyi düşünüyorum ama acaba 4-5 kutu sipariş etsem gelirmi gümrükte sorun olabileceğine ilişkin birşeyler duydum. Hatta hazır getirtmişken beeman kodiak ta alayım diyorum.

beeman kodiak, H&N Baracuda ve Diana High Power aynı pelletler, oradan getirtmene gerek yok.
    Gamo Hunter'ıda Amerika'dan getirtirsen nakliye ücreti ile birlikte fiyatı H&N fiyatlarını kat kat aşar, üstelik 4-5 kutu 500lük pelletin ağırlığı 2-2.5kg eder ve büyük ihtimalle oda gümrükte takılır.

arkadaşlar kene için amerikan ordusunun da kullandığı permethrin etken maddeli ilaçlar mevcut ve yaklaşık 15 yıldır falan amerikan ordu kıyafetlerinde kullanılıyor.ayrıca şu an Türkiye 'de aynı etken maddeli kenkov adında birde sprey mevcut.(kene rantı oluşunca hemen geldi..:)
    naçizhane bir Veteriner Hekim olarak sizleri bu konuda aydınlatmak istedim.resmini çektiğiniz böcek kene değil gerçi siz kene olduğu için cekmemişsinizdir ama ben görünce onuda belirteyim dedim.Hafta sonu gelemedim ankara-afyon-denizli-aydın-didim-kuşadası-izmir-ayvalık-balıkesir-bursa-eskişehir ankara gibi yaklaşık 1800km bir tur attım.:):) inşallah en kısa sürede görüşürüz..

O ne güzel tur atmışsın, kıskandım hakikaten :D

evet bugün yağmur yağacak endişesiyle gecem huzursuz geçmişti, sabah biraz geç gözümü açınca, ilk sorum "yağmur yağıyormu?" oldu aldığım cevapla beraber yataktan fırladım. toparlanıp giyinip PaintSign'a gittim. kimseler yoktu. Kamuran'ı aradım "varmak üzereyim " cevabını aldım. Kamuran'la Paintsign'da atış yapalım derken Osman abi aradı "neredesiniz?" dedi. bir arkadaşıyla gelmiş, hemen tüpü arabaya attığımız gibi yukarı gittik. Osman abi sağolsun, oturacağımız yerdeki haşeratı ilaçlıyordu. Kenemene sıkıntısı yoktu artık. :D Bu arada zehirlemek için Orhan arkadaşıda yanında getirmiş. güzelce yerleştik, ben silahın tüpünü doldurmak istedim ki tüpün basabildiği hava 80 bar civarı :whistling: bir anda bütün şevkim kaçtı. 80 barla kısık güçte atabildiğim kadar attım ama pelletler "pıft" sesleri eşliğinde gidiyor. bu şekilde PCP kullanmanın çok zevkli olmadığını söyleyebilirim. Neyse arkadaşlar sağolsunlar silahsız kalmadım. bu arada benle çok dalga geçtiler tabii :thumbup:
    Osman abi ve Orhan abi mangalda sağolsunlar yine sucuk-biber-domates üçlüsünü mükemmel bir şekilde kokular tüttürerek pişirdiler. ellerine sağlık, bir mangal molası sonrası atışlara devam ettik. Ben yarımsaatte bir PS'yi arıyorum "kompresör sorumlusu" geldimi diye. neyse saat 13,30 gibi tüpü doldurtup geri geldim, silahı doldurdum. silah yine "pıft" diye atıyor :!: silahı haftaiçi söküp temizleyip toplamıştım, o ara gücü çok düşük ayara getirmişim. Hemen takımlarla silaha dalıp, gücünü açtım, tekrar topladım, sıfırlama ve "ohhh bee" son 20-25 dakika keyifle atabildim. :huh:

keyifli bir cumartesiyi daha Kyücel, Mrmataracı, Teknosman ve Orhan bey ile geçirmiş olduk, iyiki varsınız arkadaşlar g;$i yine buluşmak üzere.

evet abi aynıı şekil olarak tamam kaliteyi bilemicem ama yinede iş görür birşeye benzio bence 150 ytl verene kadar 35 ytl iyi bence yani

ben şekli aynısımı demedim, bunun aynısımı diye sordum. yani üst ve alt 2 ayrı parça, bu parçalar 2 vida ve sarsıntıyı abzorbe eden contalarla birbirine bağlanmış öylemi?