evet metal sincaplarımızı biraz devirelim. saat 9.30 kimler gelebilir?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar benimde bi sorum var bende patriot var ve sonunda bugun dampa bulabıldim 35 ytle kadıkoyde ve aldım güzel ve sağlam birşeye benziyor
35 ytl'ye dampa ayak olmaz, malesef size 20ytllik tek parça ayağı "dampa" diye satmışlar. forumda bu konu çok işlendi, demek okumadınız.
-
ilginç ben 77 ile dizel etkisi ile 90 metreden ancak kırıodum şişeyi.
5.5mm
senin silahın kıramamasıda bize ilginç geliyor, daha öncede bu konuda anlaşamıştık sanırım. -
Yaw abilerim üstadlarım benim şu 97K ya da bi el atsanızda 100 m den şişe patlatacak konuma getirsek ( yay keçe değişimi, yağlama flan) ne dersiniz bi el atarmısınız? 
o 97k ne şişeler kırdı-patlattı boşuna Ankara Ş.İ.T. olmadık

-
Çiğköfte yermisizzzz..:) Meşşur Elazig !! Dağladı attı vallaha Emporto nun yaptığının yanından bile geçemez ama açlıktan yedik..
The content cannot be displayed because it is no longer available. getirseydinizde çamlıkta beraberce yeseydik, kendi kendinize götürmüşsünüz. afiyet olsun.
-
haliyle,
sabit namlu silahlarda namlu ağzından harbiyi sokabilirsiniz, -
pelleti yüklerken dikkatli olmak, kurma kolunu tutarak pellet yüklemek uyulması gereken bir emniyet kuralı, ancak şunuda ilave etmek isterim, hw97k larla yaklaşık 10000 pellet attım, hiçbir zaman pellet yüklerken kurma kolunun kapanması olayını yaşamadım. Tabii ki bu olmayacağı anlamına gelmez, bu konuya kesinlikle dikkat etmek lazım.
kurma kolunu çekip kurmadan, pellet yükleme kısmındaki porta yumuşak bir parça bez sıkıştırıp (piston tarafına pislik gitmeyecek şekilde) silahı kapatın, daha sonra harbiniz ile temizliği yapın.
-
Polat abi ellerine sağlık
-
sorun bende sanırım

-
her delik 5 atış, 5.5mm hw100
[Resim Engellendi: http://img49.imageshack.us/img49/3357/hw10010m002nl6.jpg]
-
olabilir tabii

-
HW 97k sevdalılarından bir ben kaldım sanıyordum

hocam hiç aklımdan çıkmıyor ki?

-
hayırlı olsun, kazasız belasız isabetli atışlar.
tüfekle ilgili teknik bilgiler varmı?
boyu-namlu boyu/kalitesi- silahın ağırlığı-regülatörlümü? tüp hacmi kaç cc, bir dolumla kaç atış yapar vs gibi? -
bulursanız bende isterem
bu arada steyr Avusturya malı. -
evet keneyi görene kadar aslanlar gibiydik, o andan sonra oturamaz ve yerlere bakınır olduk
aslan falan gelse bu kadar huylanmazdık sanırım 
bu arada 97k 100m deki şişeyi patlatırken yanındaydım, o tüfek rahat 130-140metrelerdede aynı işi yapar. bu arada vurulan şişe küçük gazoz şişesiydi. kyücel (Ankara FT şampiyonu) önce şişeyi vurdu, 2. atışındada kalan yarım şişeyi patlattı. tebrikler
-
700 m/sn ile namludan çıkarsa bu silah 50 metredeki domuzu ne yapar
korkutur

-
owsjohn silahınız hayırlı olsun,
silahınıza alışınca daha iyi olur, birde bu silahların alışma-rodaj evresi var, zaten rodajıyla beraber sizde silaha alışır çok daha iyi guruplar yapabilirsiniz ve daha uzak mesafelerde... -
09:03 de paintsign da olurum...
o nasıl saat öyle?

bu arada avatarında bana tatili hatırlattı, ama orada Ş.İ.T. olmaz, yazık.
-
Cumartesi çalıştığım için katılamam fakat pazar günü katılabilirim.
biz pazar günleri pek atış yapmıyoruz, ama yapan arkadaşlar oluyor. onlarla bir organizasyon yapabilirsiniz.
aslında bu problem sürekli yaşanıyor malesef, Pazar günleride düzenli buluşan bir gurup olursa bizimde gözümüz arkada kalmaz,kalın sağlıcakla
-
haftanın stresini bol pelletle yarın kimler atmak ister?