Skie, raider'e kaç bar hava basıyorsun? En uzak kaç metrede isabetli vuruş yaptın? Tüfeğin en çok sevdiği pellet hangisi? Cevaplarsan sevinirim...
bu konulara ilgili başlıklar altında veya PM'le çözersek konu dağılmaz.
anlayışınız için teşekkürler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Skie, raider'e kaç bar hava basıyorsun? En uzak kaç metrede isabetli vuruş yaptın? Tüfeğin en çok sevdiği pellet hangisi? Cevaplarsan sevinirim...
bu konulara ilgili başlıklar altında veya PM'le çözersek konu dağılmaz.
anlayışınız için teşekkürler
AA yı da bizim silahlar sevemedi. Eteği çabuk deforme oluyor ayrıca. Bu hollow'lardan deneyecektik ama bir yanlışlık sonucu farklı pellet yolladılar, bir dahaki sefere artık.
a evet biz istedik ama, H&N hollow point yollamışlardı, unutmuşum ![]()
Ambrosia,
bu pelletleri bende denemeyi düşündüm fakat fotoğraflardaki kadar temiz olabileceğine güvenemediğimden almadım. Hollow Point olmasına karşılık diğer hollow point pelletlerdeki kadar "hollow" olmaması
uzun mesafelerde de isabetli olabileceğini düşündürmüştü. Senin referansınla bizde alır deneriz. paylaşım için teşekkürler.
Çince site bilmiyorum, ama eğer arkadaşınız Çin'de ikamet ediyorsa o bulabilir sanıyorum. Ayrıca Çin deki kanunlara bakmak lazım, buraya girerken sıkıntı çıkabileceği gibi belki oradan bavulla çıkartılmasıda (hele 2-3 adet) sakıncalı olabilir?
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
sonuçlar:
pistonlu sınıf:
1. kyücel (hw97k-gamo 4-16x50)
2. teknosman (webley patriot- optima 3-9x32)
3. mrmataracı (gamo shadow sport- barska 6.5-20x50)
pcp:
1. gmby (aa410-ZOS 10-40x50)
2. nighthawk (hw100-nikko 8-32x60)
3. raptorx (hw100-FTXF1 10-40x50)
başta bizi mangalde pişirdiği nefis sucuklar, közde domates ve biberlerle doyuran Catering Sponsorumuz Osman abi olmak üzere yarışmaya katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür eder,
"9.00 da orada olacağım" diyerek bizi dağ başına yollayan, daha sonra saat 13.30da telefonla arayarak "uyuya kalmışım, hala oradamısınız" diye soran ve saat 14.20'de teşrif eden (bu arada bütün hedefler falan kendisindedir) pişkin organizatör
Gmby arkadaşımada teesüf ederim. ![]()
neyse yaklaşık 5.5 saat geç gelmesine rağmen gelmiş olması ve müsabakayı yapabilmemiz bizim için teselli olmuştur. ![]()
daha bol katılımlı ve vaktinde başlayan müsabakalar yapabilmek dileğiyle...
tornavida iyiymiş hakkaten ![]()
Osman bey,
lütfen zahmet etmeyin, herkez kendi yiyeceğini-içeceğini getirsin bence.
3-Ben (Sağ kalırsam ve Acil bir durum çıkmazsa
)
Allah korusun o ne demek? ![]()
bu arada yarın 2 tane "ben" oldu ![]()
yağmur olmazsa:
cumartesi:
1. Erdem KAYA
İllede Yaylı Silah olacak.Başka çare yok.....
pompa olsa oda yeter.
Mustafa tüple beraber İsviçre'ye kaçınca, yarın kullanmak için bir 97k aldım, beni merak etmeyin ![]()
şaka şaka ![]()
sabah Paintsign ın orada olursanız, onun arkasından yukarı çıkan yoldan gidiliyor.
Müsabaka olur ya da olmaz, c.tesi yağış olmazsa ben sabah 09:00 gibi ilerideki çamlıkta olurum.
bende 9-9.30 orada olurum. bu arada Gmby kayıp, bizim tüp dahil bütün malzemeler onda ![]()
![]()
elinize sağlık, güzel çalışma.
Kamuran bu dürbünü dampayla kullanamazsın, 2 parça ayaklada üstünde durmayabilir?
sanada PCP lazımmm ![]()
Kamuran hayırlı olsun, yarın sıfırlamalarımızı yapalım.
Bugbuster ile bir fotoğraf çektirebilirmiyim? ![]()
not: Nighthawk'ın hasta olduğu dürbün ![]()
hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
evet son güne giriyoruz, ne yapıyoruz?