hayırlı olsun, isabetli atışlar.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gelemedik.:(
farkındayız.
Mrmataracı, Gmby ve Şems katılabildi, FT yarışmasının galibi GMBY oldu. kendisini kutluyorum
-
tüp 6.7litre ise, 210 bar dolumla hw100'ü 7-8 kere doldurabilirsin, regülatörün ayarı altına düşmeden 7x3x14 pellet atarsın. daha sonrada 150-140 barlık dolumlar yapıp biraz daha atarsın.
hayırlı olsun bu arada sıfırmı aldın? T kundakmı S kundakmı? -
Erdem benim sincabın kazıklarına bir bakar mısın 3 tanesi sende olması lazım.
Murat senin sincabın kazıklarına şimdi bakabildim, bende yok, bunun yanısıra benim sincabın kazıklarındanda 1 tanesi eksik. Bunların hepsi GMBY'de olmasın???

-
ben 9,30-10.00 gibi PSde olabileceğim.
-
hollow point pelletleri şahsen kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum. bunlar av amaçlı üretilmiş pelletin enerjisini çarptığı nesneye daha yüksek oranda iletmek için tasarlanmış pelletler. uzun mesafelei atışlarda isabetli olmadıklarını duydum-okudum, o nedenle kullanmıyorum.
aşağıdaki linkteki bu konuda yazıyı okumanızda fayda var:
HAVALI TÜFEKTE AMACA GÖRE PELLET SEÇİMİ -
olursa sabah olur, benim durum daha belli değil

-
Bu arada Osman beyin ayçöreği-poğaça ve meyvesularıda ilaç gibi geldi, sağolsunlar.
-
bizde bugün çocuklar gibi şendik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun

-
mutlaka, bekliyoruz. hatta bizde çekip ham bir şekilde yollasak bizim videolarıda edit eder böyle bir güzellik yaparmı acaba??
-
Cahitkeskin'e 10 üzerinden 11, 100 üzerinden 101

bu nasıl güzel bir video böyle, ışıltıları 97k videosuyla algılamıştım ama bu tek kelimeyle süper. -
6 ay zamanım kaldı sanırım bu yazın güzelliklerinden yararlanamayacağım
sene sonuna doğru geleceğim sezonun son zamanlarına yetişeceğim inşallah. Şişelerin mekanını Erdem abi biliyor.. şimdi yaz geliyorki oohhoo orda kamyonlar dolusu şişe birikir. İnşallah kısa zaman sonra görüşmek dileğiyle.Köksal sağ salim bitirde, gerisi mühim değil. dörtgözle bekliyoruz senin gelmeni.
-
bekarlar ne olacak .:(
direk gelecekler, bende o gün bekarım, hanım çalışıyor.
-
Sabah törenlere katılıp, öğleden sonra saat 13,30-14,00 gibi çamlık/PS yapmak isteyen?
1. Raptorx
2. ??? -
hakikaten sizin atış alanı çok güzel, buluşmalar zaten güzel. katılan/katılmak isteyipte katılamayan herkezi tebrik ederim.
Artık uygun bir zaman bekleyip, bir otobüs tutup Ankara'ya yollanma zamanı geliyor gibi ??
Yaz aylarına ve tatil / izin havasına girmeden böyle bir toplantı yapsak harika olur.her zaman bekleriz efendim ne demek

-
9:30 gibi orada olabilirim...
dolu bir tüple değilmi?

-
tüpü aldım, 8-8.30 ordayım
-
Gelirim de getiririm de.

Siz tüpü filan alacağınıza göre yine 09:00 gibi paintsign da buluşuruz di mi?
ben tüpü akşam eve giderken almaya çalışıcam, eğer alırsam 8.00 veya daha erkende olur

alırsam akşam yazarım. -
Merhaba dostlar. Bu hafta nöbetçiyim gelemiyorum.. Siz rahat rahat atış yapabilirsiniz içiniz rahat olsun
.. Ama Bana serdarın getireceği kumanyalardan ayırmayı unutmayın.... 
gel çamlıkta hep beraber nöbet tutalım

her hafta Serdar'mı getirecek? bir günde biz Serdar'a bakalım

-
ne güzel yermiş orası, deniz yeşillik.
yalnız fotoğrafı büyütüp bakmama rağmen siyah şişeyi göremedim