umarım kaskon vardı, tamponun bağlantılarımı kırıldı? görünürde kırık yok.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa geçmiş olsun, orada 2500YTLlik ne hasar var? anlamadım? sağ stop değişir, 2 parça boyanır 300-400e hallolur gibi?
-
valla süper tam hoşlandıgım gibi bir goruntusu var
maşallah ...sağolun, daha iyileri sizlerin olsun.
-
dürbününüz hayırlı olsun, güle güle kullanın. sorularınıza gelince:
1. kafanızı oynattığınızda artıkılın oynaması normal, o konuda alışkanlık edinip hep aynı noktadan dipçiğe kaynak yapacaksınız, böylece hep artıkılınız aynı noktada olacak.
2. önden ayarlı dürbünlerde bu zorluk hep vardır, aslında side-focuslardada oluyor (3 kollu değilseniz) , destekli atarken ayarı yapmak side-focusta daha kolay tabii, hedefe bakarken kolayca ayarlayabiliyorsunuz.
3. bipod'la ilgili pek bilgim yok, ama şahsen kullanışlı olmadığını düşünüyorum. ve sizinde belirttiğiniz gibi fazladan ağırlık yapıyor.iyi atışlar
-
paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık.
-
yaylı silahların güçleri arttıkça tepmeleride artıyor, istisna mod54: gerçekten hem güçlü hem tepmesiz bir silah. Standart haliyle yeniyken 5.5mm 14.3g Benjamini 800fps, 21,1g Diana High Power'ı ise 600fps hızla atabiliyor.
aynı pelletleri güçsüz sayılan hw100 ise sırasıyla 850fps ve 740fps hızla atabiliyor. AA s410 ise 950fps ve 820fps hızla atabiliyor.1. Sonuçta standart haliyle en güçlü yaylılar bile PCP'lerden daha güçsüz oluyor.
2. PCP'de kurma derdi yok, yay zayıflama derdi yok.
3. sarsıntısız/tepmesiz bir atış yapılabiliniyor.(mod54lede bu mümkün)
4. tüp bağımlısı oluyorsun (dağa gidiyim canım istediği kadar atayım olmuyor)sonuçta imkan varsa en güzeli 1 yaylı, 1 PCP sahibi olabilmek .
-
süper video, süper atışlar

-
güzel gurup, elinize sağlık.
-
Helal size Ankarateam
ŞEMS geçmiş olsun, Night sana da geçmiş olsun, bende şu anda Taşucu'ndayım. Ama yolda o kadar çok kara şişe gördümki, niye hw100ü yanıma almadım diye yanıp durdum. ama yanımda olsaydı buraya gelmem 9-10 saat sürerdi
neyse sağlık olsun, haftaya beraber oluruz sanırım.not: pasta-börekler süpermiş
-
Weihrauch HW100 T .22 detaylı inceleme ve modifiye "Termopl"
bu başlığın 3. sayfasına bakarsan, orada var.
-
bu konuda Termopl üstadın bir çalışması var, ancak basınç testleri yapılamadığından hala bekliyoruz.
-
bir aksilik çıkmazsa bende gelirim.
-
benim kapakta ulaştı, sağol Termopl büyüksün

-
süper, sağol.
-
teşekkürler Levent bey.
-
amma tıkama meraklısısın
sende tozlu topraklı yerde takılma ;şrofls;.sen mod işine soğuk bakıyorsun diye biliyorduk kardeş ayıpsın yarın sanada bi kargo yaparız 
yok yanlış anladın, bana gücü fazla geliyor, gücünü kısmak için istiyorum

-
Bir dal parçası ve lastik sayesinde ne mutlu zaman geçirmisiz, ne hatıralar edinmişiz, ne hayat dersleri almışız meğer;
1- Pratik ol, acele işe şeytan karışır (benim olayım)
2- Her zaman kendini yaptığın işe ver (rokygs nin tecrübesi)
3- Su uyur düşman uyumaz (sideprensi07 in hikayesi)
4- İnsana zarar çevresinden gelir (termopl in anısı)
5- Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlar (quail 'in anısı)
ve avcıhocamın anlatığı gibi bir kültür nesilden nesile aktarılan, bölgeden bölgeye değişen ve gelişen
Şimdiki bilgisayar kuşağı bizden şanslı mı gerçekten?
olduklarını sanmıyorum, şehir çocukları futbolu basketbolu bile kurslarda öğreniyorlar/oynuyorlar. İncir ağacından, dut ağacından taze taze yemiyorlar. buğday tarlalarında koşup saklambaç oynamıyorlar. yazıkki ne yazık

-
mod 125 çok tepen bir silah, bu silahın üzerinde dürbünün bozulmadan, ayar kaçırmadan, dağılmadan durabilmesi için dampa ayak almanız:
veya yapmanız:
dampa ayakgerekiyor. foruma hoşgeldiniz.
-
ellerine sağlık, bunu 1 kez yaptıktan sonra mükemmelleştirebilirsin. İlk buluşmada seni ve bu dampayı görmek dileğiyle.
tekrar ellerine sağlık.

-
çok güzel, bunun hw100 için olanıda yokmu?