emeğe saygı, ellerine sağlık.
estetiği falan boşverin, ama onunla bağlayacağın dürbünün sıfırını hiç ayarlayamayacaksın. dürbün üstünde atış yapacaksın, ve dürbüne bişey olmayacak. ama dürbün bir işe yaramayacak ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kyücel'le güzel (ama yine rüzgarlı) muhabbet-atış buluşması gerçekleştirdik. yaz gelsede sabah 05.00 buluşmalarına başlasak diye baya iç geçirdik. Bu arada kyücel arkadaşımız federasyona evraklarını verip "lisans"ını almış.
Ankarateam'de artık lisanslı bir atıcımız var

.
-
97k da dampa'ya pek ihtiyaç yok. Tek parça stoper pimli ayak işini görür. Ama genelde stoper pimleri ince ve dandik oluyor, ben pimi söküp yerine gamo stoper kullanıyorum.
ben Hawke 4-16x50'yi stopersiz Hawke tek parça ayakla kullandım, stope pimsiz. problem olmadı.
-
senin imzanda yazan nikon modeli nasıl önerirmisin memnunmusun birde onların fiyatı ne civardadır
o nikon değil, nikko-stirling daha gelmedi, Katresu getiriyor, bekliyorum:
Nikko Stirling Dürbünlerin Distribütörlüğü Katresu A.Ş. Bünyesinde
-
nerede satıyorlar? güvendiğin birisiyse problem olmaz sanırım, veya İstanbul'daki abilerimizden bir yardım istersin?
-
bu resmi görüpte altına etmicek adam tanımıyorum tırstım

ben zaten ateşli silahlar kısmına bakacaksam, kesin lazımığa oturuyorum önce

-
http://www.swfa.com/pc-1878-220-ni…riflescope.aspx
bu 350usd Amerika'da
http://www.swfa.com/pc-1894-220-ni…riflescope.aspx
buda 350usd,
yani dürbünlerin çok ucuz olduğu ülkede 450YTL falan, bu durumda ülkemiz için iyi fiyat bence eğer ORİJİNAL ise...
-
Kamuran birtek biz ıslanacağız sanırım?

-
buldum 6-18x40'ta min. 50yarda diyor, yani havalıda malesef işe yaramaz

-
eğer havalısilah için alacaksan:
4-12x50 buckmaster sidefocus 50yarda ve ötesine focuslanabiliyor, yani 15-20-30-40mdeki hedefleri net göremezsin.
6-18x40 buckmaster'ın aramama rağmen min. focus mesafesiyle ilgili bilgiye ulaşamadım, eğer buda 50yarda falan ise havalıtüfekte işini görmez, ama ateşli silah için alabilirsin. -
Sadece öp-kokla, başka şeye gerek yok bence. Çok iyi bir seçim yapmışsın, güle güle kullan.
Polat abi çok güzel söylemişsin ,

-
slm herkese
arkadaslar 97k 5.5 aldım kullanım oncesı yapmam gereken bırseyler varmı help me!!
hayırlı olsun, çok kaliteli ve isabetli bir silah, kazasız belasız kullanın. ben aldığım zaman hiçbirşey yapmadan kullandım. bence tecrübeniz yoksa modaya uyup, sökmeye kalkmayın.
namluyu temizleyin, tetik grubuna ince makina yağı damlatın ve kullanın. birde kurma kolunun perçinlerini yağlayabilirsiniz.
-
benim gördüğüm istisna tek pellet var:
Gamo Hunter .22
her silahla fiyatına kıyasla süper sonuç veriyor(du). malesef iyi olduğundanmıdır nedir "doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar, meyveli ağacı taşlarlar" misali getirmiyorlar

-
Ben dayanamıyorum, yarın atışa gidebilirim.
Bilginize -
pellet attığınız sürece boş atış etkisi olmaz, birde mekanik olan herşeyin silah dahil mutlaka yıpranması olur, bundan kaçamayız.
-
Sapanla kendini vuran tek salak çocuk benimdir herhalde. Bi gün kuşu kaçırmayım die aceleyle sapanı sol elle çekip, alışkanlık sağ elimi bırakmıştım. Neticede catal suratıma yapıştı, bi süre yüzümde "Y" harfiyle dolaştım.

işyerinde bana kahkaha attırdınız, ben bu tür şeyler komedi filmlerinde oluyor diye düşünüyordum (telefon çalınca elindeki ütüyü kulağa yapıştırmak gibi)

geçmiş olsun

-
aaah benimde çocukluğum aklıma geldi, ne biçim cam kırardık (yanlışlıkla) hakkaten
güzel günlerdi. -
GINB ve DaveG kundaklardan sonra Kyucel kundakları da görmeye başladık.

-
-
o güle güle kullansın senin de ellerine sağlık.

+1