senin bahsettiğin servis, satış sonrası konusunda Ankara'nın en kötü yeriydi zaten ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Serdar'cığım sana katılıyorum, herkez cebinden çıkana bakar.
ancak distribütör bir otomotiv firmasında çalıştığımdan bazı gerçekleri yazmak istedim:özel servislerde elemanların maaşları düşük gösterilebilir, kaçak elektrik-su vs. kullanılabilir, bir sürü faturasız işlem yapılabillir, başında durmazsan çıkma parça takılabilir, doğru dürüst gelir vergisi ödenmez. Bunların hepsi maliyettir. Kurumsal firmalarda bunları yapmazlar, herşey kayıtlıdır. Bu kayıtlarında bir maliyeti vardır. Bu maliyetleri birinin ödemesi gerekir. Bunlar ödendiğinde yetkili servis-ana firma, yatırım yapar, elemanlarını eğitir, karşılığınıda müşteri alır.
Girdiğin dükkan-mağaza-işyerlerinde vergi levhaları asılıdır, bir göz at. Memurdan işçiden az vergi öderler, çoğuda zarar gösterir, ama niyeyse 3 yıl zarar etmesine rağmen işyeri kapanmaz? Bu ödenmeyen vergiler, kurumsal firmalarda çalışan bordrolulardan devlet tarafından her ay alınır. Ayrıca yediğin içtiğin giydiğin herşeye ÖTV-KDV ve diğer adlar altında fazladan vergiler konarak alınır, bunları hep ödersin. Kaçak elektrik kullananlar yüzünden elektrik pahalanır, su pahalanır vs vs.
Sonuçta sen yetkili serviste vermediğini düşündüğün farkı, bu kaçaklar yüzünden yıllardır ekmek alırken bile fazlasıyla ödemektesindir. Olayın bu tarafınıda görmek ve anlamak lazım.
-
Patriot webley değil, Jeep Patriot değilmi
hocam seri üretim araçlarda bir takım sıkıntılar olabilir, garantisi bu nedenle vardır. sorunların halledilmesi lazım, halledemiyorlarsa veya arızaya teşhis koyamıyorlarsa o zaman hakkaten sıkıntı var demektir. -
1" (inch)= 25,4mm den yola çıkarsak:
.177"x25,4mm/"= 4.5mm (inch'ler birbirini götürür)
.22x25,4=5.5mm
.25x25.4=6.35mmyine 1 kalibre=0,254mm'dir.
ve örneğin 30 kalibre=7,62mm.dir
-
3 aydır kullanıyor olması demek 2-3 sene kullanacağı anlamına gelmez.aynı dürbünün bende 40 mercek olanı vardı(3-9x40) aşşağı yukarı 1 sene cfx in üzerinde kullandım ve çok memnundum ama ne kadar gider bilemem.mod 125 tepmesi çok yüksek bir silah hatta onunla bir süre atış yaptıktan sonra cfx le atmaya başlayınca sanki pcp silahla atıyormuşum gibi geliyordu.bir dürbünün ideal ömrü konusunda herhangi bir fikrim yok daha düğrusu bu dürbünün fiyatı ve hangi silahta kullanıldığı ile alakalı bir durum ama 3 aydır kullanıyor olması ölçüt değil hatta benim bir sene kullanmış olmamda ölçüt değil.Bence mod125in üzerinde en fazla 40 mercek olabilir belki o da çok fazladır.bizden daha tecrübeliler bu konuda yardımcı olurlar inşallah.
evet 3 ay dayanması 3 yıl dayanabileceğinin garantisi değildir,katılıyorum. Ayrıca 3 ayda 300atışmı yapılmış, yoksa 3000atışmı yapılmış? önemli olan atış sayısıdır. Bizim bazı uzun atış buluşmalarında bir günde 400-500 pellet attığımız bile oluyor. Bazıları ise 6 ayda 500 pellet atıyor.
-
-
Bence değiştirmeleri lazım, hakkınızı arayın.
-
Vallaha ben perşembe günü bi uğrucam güney av a...çünkü yeni waltherler geldi , internette falanda ok bü tüfek dedi. anlamadım nedne bahsettiğini.Türkiyede yok gibi falan konuştu. Bakalım bi gidelim görelim.
bunları söylemiş olabilir:
.
-
-
Kral yaparsa böyle yapar.
-
-
Tüfeğin ağırlığı olduğu gibi uzunluğuda önemlidir. Ama böyle bir silahta mutlaka gerekli düzenleme ve yapılandırma yapılmıştır diye düşünüyorum.
birazda (çoğunluğu duygusal) aradaki 7cm boy farkı nedeniyle kısa olan Gladiatör'ü Revolution'a tercih ettim

-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Bende saat 14.00 gibi Paintsign'a gittim, Volkan ve Ramazan atışlarını bitirmiş gitmek üzereydiler, ama tanışıp tokalaşma şansını buldum.
Özkan bey'le bende görüştüm, ama Emre'nin söylediği gibi bizim düşündüğümüz yere küçük bir saha yapmayı düşündüklerini söyledi, sanırım Pazartesi günü kendi aralarında tekrar konuşacaklar.
Hayırlısı.
-
niye kurulmasın? 97k'larda yay kırılsa bile kurulabiliyor, belki diğer yaylılardada öyledir. Ama gmby'nin mod52si kurulmuyordu, dün emporto'nun mod460'ıda kurulmadı, ama kyücel'in 97k yay kırık olmasına rağmen kurulabiliyordu. belki yayın kırıldığı yer ve silahın tetik mekanizmasına göre değişebilir, bilemiyorum.
-
yay kırılmış olabilir

-
Helal olsun, inşallah oraya gidenler kalitelidirde, devamı gelir ülkemizede katkısı olur

-
Aşağıdaki silahları, https://www.airgunturk.com/www.pyramydair.com'da gördüm, biraz yakından bakınca bana sanki Hatsan üretimi gibi geldi, Walther markası altında satılıyor.
Sizin fikriniz nedir? Hatsan üretimimi? değilmi? -
Güneşli fakat, rüzgarıyla dondurucu bir buluşma gerçekleştirdik.
Skyplume'un yaptırdığı hedef, herkezden 10 puan aldı
kendisine AnkaraTeam olarak teşekkür ederiz. Bir kere yerine koyunca birdaha "git-gel hedef dik" sıkıntısı yaratmıyor, çok kullanışlı.
Ayrıca takımıa Patriot'uyla mcema'da katıldı, kendisiyle tanışma fırsatını bulduk, her zaman bekliyoruz.