abi koku varsa ben almayayım
benimde o konuda acayip takıntım var
ooo Serdar bittin sen artık ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
abi koku varsa ben almayayım
benimde o konuda acayip takıntım var
ooo Serdar bittin sen artık ![]()
Hocam vardırda, çizmemiştir herhalde. yada gerekli statik dinamik hesaplarını mutlaka yapmıştır.
güzel eline sağlık ama birde peyzajını halledip, maketinide yapsaydın hocam ![]()
güzel olmuş, paslanma durumu varmı (hedef bölgesi paslanmaz, parlatırızda) menteşe kısmının falan?
zevklerle renkler tartışılmaz, kusura bakma ben beğenmedim. orijinali daha yakışıklı, koruma sağlaması güzel ama??
doğru Pazar günü malum nedenle gidemedim.
şimdi pcp dolumlarıyla ilgili yazıları okuyordum ve işin açıkcası biraz korktum ve pcp davası benim için kapanmıştır. Yani evde bomba bulunduramam. Hatta iki bomba. Biri dalış tüpü diğeri pcp deki tüp. Alan ve kullananlarada benim tavsiyem çok dikkatli olmaları.
PCP kullanmak düşündüğünüz kadar tehlikeli değil, Lpg'li araçlara binmek (taksilerin çoğu lpg'li), yanından geçmekten çok daha güvenli, sadece kurallara uymanız gerekiyor.
illahada scuba tüpmü gerek bu pcp ler için? öerebileceğiniz pcp varmı? çünkü o sattıkları pompalar ile 200 bar basmak bi hayli sabırlı yada biraz keçi inadı olması gerekiyor bence.
pompa zor gelicekse, illaki scuba tüpü gerekiyor.
o fiyata ülkemiz şartlarında normal sayılabilir, gmby arkadaşımızda 6-24x50si var gayet yeterli bir dürbün.
foruma hoşgeldiniz, kaliteli pellet vuruş yüzdenizi çok arttırır. İsabetli atışlar için:
1. kaliteli silah
2. kaliteli yada silahın sevdiği pellet (pahalı bir pellet her silahta aynı isabeti sağlamayabilir, deneyerek silahınızın sevdiği pelleti belirlemeniz gerekir)
3. kaliteli bir dürbün
gerekir.
bu üçlünün güzel bir kombinasyonunu yakaladığınızda, guruplarınız küçülür, nokta atışları yapmaya başlarsınız.
Yalnız tüfeğinizi bu sargı bezleriyle (kamuflajla) kullandıktan sonra belirli aralarla söküp, yağlı bezle silin. Sürekli üzerinde durur ise nem nedeniyle paslanma/karıncalanmalar olabilir.
benim gözlükler sarı renk bir kere, siyah değil ![]()
arkadaşlar merhaba,cevaplarınıza teşekkürler.teklisimi 10 lusumu ,dolum aparatı varmı yokmu v.s derken raider den vazgeçtim,herkesin üzerinde bir klasik olduğu konusunda anlaştığı webley patriot 22cal dan bir adet aldım.mustafa beyin fx gladiatörü gelincede pcp kaeyfini çıkermaya karar verdim.sn.mustafa serdar haberleri bekliyoruz(kevlar tüp,dürbün v.s)
![]()
![]()
,saygılar,hunter2
hayırlı olsun, arenalara bir Gladiatör daha çıkıyor ![]()
bildiğim kadarıyla tx200 standart olarak, yapılabilecek bir takım modifiyeler yapılmış olarak satılıyor, ancak içeriğini bilmiyorum. Büyük ihtimal fiyat farkıda oralardan geliyordur.
bunun yanısıra İngiltere'de FT / havalısilah sporu daha yaygın ve takip edebildiğimiz sitelerde ingilizce, burada birazda şovenizm var gibi?
Konuyla alakasız olacak ama konusu açılmışken sormak istiyorum. Bitane müsabaka var karda önce kayıyorlar daha sonra hedefleri vuruyolar. Eurosportta da yayınlanıyo. Orda kullanılan tüfklerin markasını bilen varmı acaba?
onlar walther, steyr vs. sanırım.
bana yaptırdıysan ben alacağım
ayırdım.
tüfekler şuan türkiyede olsun bu 97 nin yüzüne kimse bakmaz
97k'nın kalitesinde Türkiye'de yaylı silah yok, senin kadar kesin konuşabilmek için 97k'yı ve yurtdışında araba parasına var dediğin tüfekleri kullanmış, en azından eline alıp, gözünle görmüş vede bu konuda uzman olman gerekir. Hw97k'nın hem 4.5 hem 5.5unu kullandım, şu anda bir hw100'üm ve yolda FX Gladiatör var, ve ilerde bir yaylı alırsam yine hw97k alırım.
küçük sınıf araç alacaklara Clio III çok km yapanlara ise dizelini öneririm, çok memnun kalırsınız.
bu arada yarın kimler kum torbalarını alacak? kimlerinkini getireyim?
tekrar hayırlı olsun, hakikaten çok kaliteli ve net bir dürbün. dürbünü 8-32ye büyütecem diye ayrılmak zorunda kaldım.
Serdar flip-up kapaklarıyla dahada yakışıklı oluyor, onunla fotoğraflasaydın.