her zaman diyorum, dürbünün büyütme büyüdükçe gurupman küçülüyor ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu tufeği nerden bulabılırız hemen alalım.
Türkiye'de yok. fiyatıda ülkemize gelirse 2500-3000 euro olur sanırım

-
hw100 sahiplerine bu adaptörü şiddetle tavsiye ederim. Süper bir ekipman. Atış yaptıktan sonra kurma kolunu çektiğinizde otomatikman açılıyor. Pelleti yükleyip kapatıp tekrar atış yapıyorsunuz. Atış yapmazsanız otomatik açılma özelliğini farketmiyorsunuz, çünkü atış yapmadan kurma kolunu çektiğinizde açılmıyor.
-
ProMagnum iyi bir alternatif olabilir

promagnum benim silahlarda hunter'a hiç alternatif olamadı...
-
bu tür artıkıllara "rangefinder reticle" diyorlar sanırım, ama üst kısmı mil-dot zaten, fazladan özel bir taksimatı var.
-
Ben bu tüfeğe hasta oldum,
FT versiyonuda var, ama HP daha güzel, ve daha hafif. 40Joule 30ft/lb falan oluyor yaklaşık, demekki hw100'den güçlü,
anti-vibrasyon sistemi var, güçlü bir müsabaka silahı olarak adlandırılabilir.Uzunluk : 1000mm (5.5mm)
Namlu uzunluğu: 550mm (40joule)
Ağırlık: 3300gr.
Tetik: mekanik
Tetik ağırlığı: 50-250gr.
Max. güç: 40 Joule1. foto FT versiyonu,
2. foto LG110HPThe content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
İmza dan anladığım kadarı ile atış yapılan tüfek HW100,
Beni sonuçlar şaşırttı zira benim bir teorim var ve bu sonuçlar teorimin yanlış olduğunu düşündürdü bana,
teorim: orta sınıf pelletler içerisinde ProMagnum'un %90 en iyi pellet olduğu idi bu teoriyede ProMagnum'un
nerdeyse tüm tüfeklerde en az orta-üst isabetliliğe olması idi, yani pellet seçen tüfekler bile ProMagnum ile oldukça
iyi gruplar (süper demedim dikkat!) çıkarmasıydı, özellikle bu atış öncesi bana sorsalar hunter'a en iyi ihtimal 3.lüğü
verirdim.Ama sonuçlar ortada, ilginç

Güzel çalışma, emeğin ve paylaşımın için teşekkürler.
atışları hw97k ile yazın yapmıştım, FX Gladiatör almak için hem 4.5 hem 5.5 97k'larımı sattım

sizde mod54 4.5mm ile atışlarınızı paylaşsanız..
-
Çok başarılı grupmanlar. HW 97 En çok gamo hunter ı sevmiş . Benjaminden daha iyi grup çıkarmış, buda ilginç geldi açıkçası...Gerçi 12 de olmasa da benjaminin grupmanı da çok iyi (fotoğraf 4).
Gamo Hunter fiyatına oranla hakikaten güzel pellet 500 adedi 8-10YTL
H&N'yi denememiştim, onunlada güzel gurup çıkartır eminim.
Ayrıca dediğim gibi her pelletle 8 gurup denemiştim, buraya en iyi 2 tanesini koydum.not: bu arada sizin 50m. yarışmada birincilik sizin hakkınız bence
.
-
Mustafa abi 97k nın susturucusu çelikten, ama orjinal olduğu için mi sorun yok.
o susturucu değil, bazı ehil ellerde susturucuya dönüşüyor

-
-
Bence bu kurşunun (Pb) bulunması, çıkarılması ve işlenmesi gibi prosesleri içeren bir kirliliktir, ama bana yinede abartılı bir rakam gibi geldi.
Birde mesela 1600cc bir otomobil 8 saat çalıştığında ne miktarda CO salıp, kaç m3 hava kirletiyor? vs durumlar var, sonuçta insanoğlu medeniyetin gelişmesine paralel doğayı kirletiyor, ve bu gittikçe artıyor. -
Ya o siyah zamazingonun bir kısmını söktüm vidanın başı görünüyor ama bir türlü açamıyorum deliricem
ince matkap ile dikkatlice devam edin.
-
Yahu bu T kundağin yanında S kundak piyade tüfeği gibi görünüyor
-
tam takım olmuş, güle güle kullanın.
-
sağolun arkadaşlar onu dene bunu dene artık yeter
bu dürbünm hoşuma gitti artık başka dürbün almıycam
taki Mustafa abinin nikko lar gelene kadar+1
-
süpermiş, bu 250cclik olanın fiyatı ne civarda?
ben ilk defa gördüm bunu, geçen yılda maxi-scooter almayı düşünürken araştırmıştım bayağı ama bunu hiç görmedim. -
İlginçmiş, satılıyormu? yoksa prototip gibi birşeymi?
-
imalat devam ediyor bu hafta sonuç belli olur bilginize

-
hasan kayış arkadaşımız poligonda hw 100 ü 7 / 8 dk gibi doldurdu ama suratının kıpkırmızı hale gelmesine çok güldük

sen benim evvelki hafta " havalar çok soğuk, kompresör dondu, tüpleri dolduramadık" lafını duyduğum zamanki suratımı görecektin asıl
ben havasız kalmaktansa yorulmayı tercih ederim.
spor olur, belki birkaç gün hamlık yapar ama sonra alışılır. -
benım anlayamadığım bır konu var kardeşim kaç sefer pompa kulandında 30-35dk lardan bahsedıyorsun.bende pompa var ve 10 dk lık zamanda hw100 e 220 bar hava dolduruyor.bu kadarda abartmayın.ayrıca bu pompaları kullanan arkadaşlar var ve ellerınde kı tüfekler 4000-5000 ytl lık musaabaka silahları.lisanslı atıcılar kullanıyor.ankarada satan fırma var.uyduruk bir alet olsa ne ithal edılır nede alınır netıcede 450-550 ytl arası bır fıyatı var.servıs ve garantıde var.saygılarımla.
+1
ben 30-35 dakikayı Gladiatörün 645cc.lik tüp hacmini doldurmak için söylemiştim.
Pompalarla ilgili yaptığım çeviride çoğu tüfeğin 5 dakikada doldurulabildiği yazıyordu.