ince pelletler yapıp iğne deliğindende geçirin bir daha ki sefere.
elinize gözünüze sağlık.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Anladım abi, namlunun ucu hoş göründü gözüme ondan yayınladım resmisilahın uzun olanı bana makbul gelmiyor
hatta bir ara revolutionada gözüm takıldı, aradaki 7 cm. uzunluk farkıda gözüme takıldı. HW100'ün muzzle'ını da boyunu 2-3 cm. kısaltmak uğruna söktüm 
-
eline sağlık, ve atış yaptığın yer çok güzelmiş (kozalaklı olan)
-
Ellerine sağlık.
Birde kapalı durumda nasıl duruyor? ve kurmada falan zorluk çıkıyormu? -
Yandık ki ne yandık. Gene "Nalbur Dükkanı" na döneceğiz... Sonumuzu hiç iyi görmüyorum ya...

zengin gösterir.

-
Hayırlı olsun, sizde bizim gibi bekleyeceksiniz artık, şansımıza beklediğimiz dönem kışa geldide fazla kaşınmayacağız, gerçi canım memleketime kış pek uğramaz (bende Silifke'liyim ama Ankara'da ikamet
)
gladiatör'ün üzerinde manometre mevcut. -
mustafa abi teşekkürler biraz önce veli beyle görüştüm bir tane sipariş verdim ...birde yaylım olsun dedim ve
patriot aldım.
hayırlı olsun
-
Elinize sağlık, gamo hunter yine görevini yerine getirmiş (atışlarınızı bozmamış).
-
AA410 ERB, HW100'e göre oldukça kuvvetli bir silah, genelde ülkemizde bulunmayan markalıı PCP'leri saymazsak yabancı forumlarda ençok tutulan iki PCP diyebilirim. Ancak ben hw100'ü almadan yabancı forumlarda 2 silahada sahip olmuş-kullanmış kişilerden aldığım bilgiler sonucunda, hw100'e karar vermiştim. Gmby'nin silahını (AA410) gücünü ve hafifliğini görünce "yanlışmı yaptım acaba" diye zaman zaman düşünmüyor değilim. Ama yinede hw100'den çok memnunum
Farklı pelletlerle yapılmış hız testlerini aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. -
Pcp de tek sıkıntım şu, Ispartada dolum olayları, aslında aşılmaz değil, bi dalma tüpü ne kadar idare eder pcp de. antalya sonuçta çok yakın ve limanda tüpe dolum yaptırabilirim ama dalma tüpü ve tüfek hariç diğer aparatlar nedir ve ne kadar gider diğer aparatlara.ben webley patriot almıştım bugun hüsran çıkınca tüfek gene tüfek bakınmaya başladım. O yüzden şimdi tüfeksizim ama toplam 3.750 tane pelletim ve harbi takımım var

PCP + scuba tüpü (Antalya'da scuba okullarından kullanılmış temiz bir tane alabilirsin-aldığın yerlede doldurmaları konusunda anlaş) + dolum aparatı
FXairguns ön siparişlide dolum aparatıda hediye geliyor.
3750 pelletin bir kısmını bize gönderebilirsin
canları sıkılmasın. -
tx 200 ne olaki
oralara girme şimdi, ufukta bile görünmüyorki, diyelim geldi, PCP fiyatına gelir. Bence ülkemizde şu anda satılan en kaliteli yaylı silah hw97k'dır. Hem 4.5 hem 5.5mm kullanmış birisi olarak ikisinide alabilirsin bence.
Namlusu-tetiği-dengesi-isabetliliği kusursuz diyebilirim.
Ama güç-müç diyorsan 5.5mm de mod52-54 derim (kalitesi 97k'ya yanaşmaz ama güçlüdür) mod54'e elin gidiyorsada PCP al derim
-
henüz yeni aldığımdan çok fazla deforme etme şansım olmadı ne yazıkki

çevir kazı yanmasın
diyeceğim ama, battıkça batıyorsun yahu?
seni anlıyorum aslında, müşteri çıkmasında sende kalsın istiyorsun
-
Açıkcası bu markayı alacağıma 20 m öteye hedef kağıdını diker elimle minik taş atarım daha iyi... En azından daha zevklı olur

+1

-
sağol abisi..
beeman kodiak 'da iyi sonuç vermiş. 
+1
-
tüfeği temizlemek mi
Namluyu temizlemek mi
o ne ?
alırsın atarsın koyarsın kenara sonrta gene alırsın gene atarsın hehehe

silahını satışa çıkarmış birisi için "yanlış mesaj" diyebilirim

-
zaten sivri uçlu pelletlerin güçlü havalı silahlarda isabetli olmadığınıda belirtmişler:
-
Erdem Gladiatör 14.3g pelletle 1000-1010fps hızlara çıkar, peki isabetlilik sence uzak mesafe atışlarında iyi performans alınırmı.malum fps göz kamaştırıcı ama?
bildiğim kadarıyla ses hızını aşmadıkça problem yok, yani isabetlilikte bir fark olmaz.
-
Arkadaşlar,
Biraz önce birşey farkettim, sizlerlede paylaşmak istedim. Genelde biliyorsunuz havalı silahlarda hızlar verirler, ve bu hızlara normalde kullanılan pelletlerle ulaşılmaz. FxAirguns sitesinde, silahlar için hem hız hem güç değerleri verilmiş, ve birkaç deneme yaptığımda bu hızların 16g. pelletle elde edildiğini gördüm, yani 16g 5.5 FX pelletleriyle hız değerlerine ulaşılmışki bu çok güzel bir olay, bu durumda örneğin Gladiatör 14.3g Benjamin pellet ile 1000fps üzerinde hız yaptığında 31-32 ft/lb güç verebiliyor.
1. Şimdi FX pelletin JSB exact pellet ile aynı olduğğunu biliyoruz,
2. Logun Solo'nun FX tarafından üretildiğini ve FX typhoon ile aynı mekaniğe sahip olduğunuda biliyoruz.
3. Straightshooters.com'da Logun Solo nun hız ölçümünü değişik pelletlerle yapmışlar ve JSB Exact pellet ile (yani 16g FX pellet) ulaştıkları hız 869fps ve güçte 27 ft/lb.
FXairguns sitesindede aynen 870fps hız ve 27ft/lb güç verilmiş.
Diyeceğim o ki adamların testleri 16g pellet ile yapılmış ve uyduruk hızlar değil, yani pirinç tanesi sıkıp 1300-1350fps falan gibi uyduruk hızlar yazmamışlar.
ve dedğim gibi bu silahlar, benim anladığım kadarıyla mesela:
T12 modeli Benjamin gibi 14.3g pelletle 880-890 fps
Gladiatör 14.3g pelletle 1000-1010fps
Revo ise 950-980 fps hızlarda pellet atabilecek gibi
-
annşıldı abi ya bu deveyi güdeceğiz yada bu sevdadan vaz geçeceğiz
yakınımda bir spor salonu var kol çalışacak arkadaşlara veririz 200x1.
triceps ve kanat çalıştırır, sırt kası ve bacakta cabası...
-
İlker o yazının eski destanımsı yapısına atfen bu ifadeyi kullandı,ben o yazının 3/4 ünü sildim.
bu silinmiş hali ha