RaptorX adlı kullanıcının mesajları

    sıkma canını, bizde daha yeni öğreniyoruz silahı. ama almadan okuduk bolbol, amerikada da eşit güçte 3 şarjör attıklarını söylüyorlar, ama eğer gücünü kısarsan 70-80pellet atabilirsin sanırım. alırken sonsuz atış yapacağını düşünmüyordun inşallah? birde söylemişlerdir, tüfeğin tüpünü hep dolu tut. öğrendikçe birbirimize aktaralım yeni bilgileri.

    Fatih biz silahın tüpünü 200bara (200barı geçme) kadar dolduruyoruz ve 3 şarjörü attığımız zaman 120bara düşüyor, zaten göstergedeki yeşil bölge 200-120 bar arası, sonra atmaya devam ediyorsun ama güç düşüyor olması lazım, chrono ile henüz ölçemedik. Yanlış hatırlamıyorsam 1 şarjörde 160-170 bara, 2. şarjörde 140bara falan düşüyor.
    Dikkat etmen gereken şeyler:
    1. tüpü çok yavaş doldur, vanayı birden açma,
    2. bleed valften ekstra havayı/basıncı alıp c..ü sonra çıkar
    3. 20 dolumda bir silahın tüpünü beraber beyaz kutuda bulunan aparatla tamamen boşalt (gerçi bu sanırım özellikle pompayla hava basıldığında gerekiyor)


    güle güle kullan tekrar


    Mustafa bey güzel haberleriniz için teşekkürler, söylenildiği gibi sadece tek ve 2 atışlı modellermi yoksa ilerde 10lu modelide üretilip satışa sunulacakmı?


    saygılar

    galiba silahın fiyatı 450 ytl olucak
    bugün bahtiyar beye sordum 10 adet üretmişler
    namlular lother walter (böyle yazılıyor galiba )imiş.Antalya Güney Av a göndermiş.
    ancak regülatör yok tüp 200 bar lık kaç cc olduğunu bilmiyorum.
    tek ve çift açışlı imiş
    bence 450 ytl ye pcp üstelik malum namlu ile mükemmel


    birde Raider alırız :D

    bu silahın gücü falan nasıl ve hosomoklunun sorduğu gibi 1-2 veya 10lu olmasına ve namlusunun lothar walther olmasına göre fiyatı farkedecektir.


    iyi bir fiyatla, üreticisi ülkemizde olan kaliteli bir pcp çok güzel olacaktır.

    size evvelki hafta Nighthawk ile hw100'lerimizi tanıma safhasında yaşadığım komik bir olayı anlatmak isterim. Dürbün ayağı pek iyi olmadığından ilk denemede sıfırlamayı tam becerememiştim, birde ayakları ters takmışım falan, önceki buluşmada Murat sağolsun söktü, tekrar taktı ayakları, bende sıfırlamaya başladım. Sıfırlamayı bitirdikten sonra (hedef kağıdı 10m.de falandı) tüpü tekrar doldurdum, pelletleri HN FT doldurdum, şarjörü taktım. Destekli bir tane sıktım, arkasından 1 tane daha, 1 tane daha ; 3 pellet tek delik, çok keyiflendim, vay be hw100 valla acaipmiş dedim kendi kendime, bu arada hafif yan rüzgarda var. 4., 5., 6. pellet yine tek delik, keyfin doruklarındayım. 7. pellettede kağıtta başka bir delik göremeyince sevinçle Murat'a "bu ne ya 7 pellet tek delik olurmu?" dedim. Murat "olmaz" dedi. Bir baktım şarjörün kilit mekanizmasını kitlememişim 1. pellet üstüne 6 tane boş sıkmışım :D haliyle hava hedefte delik açmamış, ondan beri çok güzel kilitliyorum şarjörü 8)


    saygılar