Ha fakat namlu yukarıya doğru bakarken.Aynısı Crosmanda içinde hava varken boltu yarım çekip tetik düşürünce oluyordu.
Benim tahminim tüpün içindeki basınç fazlaca azaldığı için valf yayı mı gevşek....
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tüpü bozulmuş dediğine göre silah ya Raider yada AT44, çünkü bunlarda valf tüpün üzerinde olduğu için bu tahmini yaptım. arızada valf mili içeri girip dışarı çıkmıyordur, sıkışıp kalmıştır, çıkarılsada adam olmaz, ancak valf dağıtılıp, valf milinin çalıştığı yatağın mil çapından %0,10 boşluklu raybalanması gerekir.
T12 de bu tüfeklere dahil değil mi? Ben hala hava dolduramadım. Umarım hava 40 barın altına düşmemiştir.Üstadım en son dipçikten ileriye doğru elimle hafifçe vurunca namludan pıt pıt hava çıkıyordu ne demek ki bu???
-
Daystate Air Ranger: .22cal, 80fp
+1.Fakat kendi özel pelletleri ile üretiyor bu hızı.
-
Hani tüfeklerimize 200 bar üzeri basarken korkarız ya(aslında basmamak lazım), bize katkısı bu silaha korkmadan 200 bar üzerini rahatlıkla basabilmek olur.
-
ShinSung Career Dragon Slayer .50 cal (225 grain pellet ile 192 f/p)
-
Tüpü 300 barlık, fiyatı da gayet uygun.
Denenebilir gözüküyor?
-
Hahaha şu merkezden kaçık namlu olayını ben de gördüm artık, Engin'in yolladığı MOD.135'te namlu merkezden kaçık delinmiş, bendeki 6,35mm namluda tam merkezli delinmiş.

Muck, Saygılar Onur

Aman Fx duyarsa kaçar korkudan 
-
Dünya optik devi Nikon'un bu dürbünün de mükemmel olduğundan adım gibi eminim. Güle güle kullanın.
+1. Hayırlı olsun.

-
Zaten o yazılı namluların ne iş yaptığını da Cahit abi herkeze gösterdi.

-
Namlunun sağ dip tarafında ''Barrel made by Lothar Walther - Germany'' yazıyorsa. Lothar Walther olmalı.
-
Benim T12'ye : ''Oğlum yeni kardeşler geliyor bak''

-
Bayağı kavramı çok göreceli oluyor.Ayrıca 16 gr pelleti 1200 fps nin üzerinde sarsıntısız yollayan, sabit namlulu bir silah ile 16 gr pelleti en fazla 880 fps ile yollayabilecek kırma namlulu bir silahı ben olsam kıyaslamam.
Benim düşüncem büyük ön mercekli bir dürbün ve 9x zoom ile arka ayağı yükseltip, 100 metrede dürbün içine alabilirim.(T12 ye Gladiatör'ün çekiç yayını da takmayı düşünüyorum.) -
sizde aa410 var oldukça iyi bir silah ve siz zor dedikten sonra 30mtde tek delik zorsa atışlar uzaklaştıkça giderek açılacak ve 5cmlik grupları nasıl yapıyolar her atışta 250mtlerde şişeleri nasıl patlatıyorlar pcp ile ? ayrıca 250mt deki hedefi vurmak için tüfeğin namlusunu havaya bayağı kaldırmak gerekir
Denediniz mi? Denediyseniz biz de bilgi sahibi olmak isteriz ?!
-
buda buluşmayla alakalı bunuda buraya koyalım.
Gene mi bu video.Vallaha altıma yapacam.

-
Arkadaşlar merhaba. Dün akşam itibariyle Ankara ya dönmüş bulunuyorum. Sizin buluşma yine çok keyifli geçmiş maşallah. Sizin yazırları okurken AnkaraTeam a şişe dayanmadığını anladım. Şu an evde 22 tane kara şişe ve bikaç tane de 70 lik rakı şişesi var. Haftaya getireyim de doya doya patlatalım

Sonra kırmak için evde kara şişe mi üretiyorsunuz???

Biri bana anlatsın yanlış anladım.
-
Belki desteği namludan alıyorsunuzdur?
Gerçi Crosman 2100 de ne kadar etkiler fikrim yok.(namlunun dışında ayrıca bir boru var) -
[Resim Engellendi: http://img253.imageshack.us/img253/4349/mesafeiq3.th.png]
[Resim Engellendi: http://img264.imageshack.us/img264/5143/adszoi9.th.png] (Buradaki araziyi ileride T12 ye gladiator'un çekiç yayını takarak, tüpe bağlı bir şekilde 150 metre tam destekli kendi sınırlarımı ölçmek için kullanacağım -belirtmiştim, tüfeğin sınırları benim üzerimde- ) (vadi, çimen, sevmek için tavşanlı , çok az rüzgarlı)Not: Tarla yazan yer yazlığımız aşırı derecede yaban domuzu olduğu için(fatih abi selamlar
) geceleri homurtu dinliyoruz. Ev çoğunlukla boş hani olurda ''Av, buluşma, yatacak yer, kafa dinlemek'' için kapımız sonuna kadar açıktır. -
Engin ben asıl senin 3 pelleti 50metrede bir deliğe yerleştirmene bayıldım
, ben hiç öyle yapamadım.Erdem abi hiç hatırlatma o grubu valla içime oturdu.Sen git 3 pelleti tek deliğe sok diğer 2 pellet 3 cm yukarısında toplansın.Elime biraz para geçince dürbün almalıyım.
(bu arada mesafeyi google earth den ölçtüğümde 66 metre çıktı.(50 metre grubunun yapıldığı yer) sanırım google earth düzgün ölçmüyor? -
Erdem abi çalışmalarından ötürü tebrik ederim.Grupmanlar çok güzel.

-
Tabi Erdem abi daha ben 30 detaylı atış yaptım. Aslında ne söylesem doğru olmaz.