Dürbünümle dalga geçenu furirum da ![]()
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yürü be engin
akşamm artık sarılır yatarsın
Tabi sonra tüfeği seyyar dipçik olarak bulurum
Buna acilen namlu tutucu lazım 
-
Herkeze teşekkürler

-
Serdar abi hayırlı olsun

-
Heyecandan ne yazdığını bilmiyorki
Hayırlı olsun Engin. Sonunda istediğin silaha kavuştun.Eheh aslında buralardan kaçmak lazım tüm sülaleye borçlandım

-
Bu ne yahu.Şimdi namludan birkaç parça bez geçirdim de bu namlu değil resmen yivset açılmış cam gibi birşey

-
Silahım gelmiş bulunmaktadır.Paketi ellerim titreyerek, dikkatlice açtım.Silah çok güzel ve basit tam sevdiğim gibi.Katresuya teşekkürler.

Heyecanım dinince detaylı bir inceleme yapacağım. -
Pompanın arkasındaki keçeye birkaç damla yağ damlatmayı deneyin.
-
Ft için üretilmiş bir merminin av amaçlı olduğunu sanmıyorum.Ama ben av yapacak olsam her zaman en isabetli mermiyi seçerim.
-
Erdem abi hayırlı olsun.Kazasız , keyifli atışlar dilerim.

-
Aslında aynı markada olan mod 125'e göre fena grup sayılmaz.
Eline sağlıkBen böyle anladım.

-
Abilerim , Amerika'yı tekrar keşfetmeye gerek yok neyin ne olduğu belli o tüfek 25 metrede 1cm in altında grup yapamaz.(5 atış)
-
Ortam çok güzelmiş
Gelemediğim için çok üzgünüm.4 gündür yanlız yaşıyorum , evde yaptığım lezzet denemelerinden birinde(halbuki çok iyi yemek yaparım) sanırım mideyi bozdum.Şu anda da ateşim var.İnsan uzun zaman hasta olmayınca vücudun direnci düşüyor ara ara hasta olmak lazım... -
Ben crosmanı getiriyim ama dalga geçmek yok?

Tüfek hazin bir halde ölümü bekliyor. -
-
Cumartesi oldu aksilikler çıktı.Buluşmayı erteleyecek miyiz?Ertelenmeyecekse 10.30 da Bostanlı İskelesinde mi buluşacağız?
-
Sadece tüfek.Ama ne tüfek!

-
İlker abim ve Enes abim tüfekleriniz hayırlı olsun.Kazasız keyifli atışlar dilerim.

-
O zaman şöyle bir toparlayalım ;
1.Canmin "Yavuz Bey"
2.Pars "Orhan"
3.Tarık (benim kayınbirader, siteye üye değil henüz) (ama buluşmadan sonra üye olacağından eminim )
4.Engin1992 (Engin Sönmez)
5.Ulaş (benim oğlan, 13 yaşında, sniper çırağı )
6.Silyon
7.TenerePazar günü 9 uygun mudur?
Herkez yanında et getirecek mi?
Bence 3 kg et yetmez.Mangal yapacağımız kesin mi??
Bendeki dandik mangala ne diyorsunuz??? -
Hayır gladiatörü revo ile değiştirdiniz.Bence daha iyi oldu.