İsterseniz benim bir arkadaşımda gelsin fakat onda da bende de tüfek yok.Boş yere yer doldurur derseniz çağırmayayım.
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende minik bir mangal var işe yarar mı bilmiyorum.Çok dandik yanlız.
-
zoom lu dürbün 12 den ve 40 mercekten aşağı kullanmam red dot hafif ve hızlı nişan avantajı sağladığı için düşünüyorum benim uzun kulaklı şişeye çok hızlı nişan almam lazım.
Ama o şişeye tek atış hakkınız olacak bir düşünün.Elinizdeki Fx revo olsaydı Mustafa amcamın tavsiyesi mükemmel olurdu.Hem bir eye relief ile de çok hızlı nişan alabilirsiniz..
-
Kartalcin abi bence dampa ayak ve orjinal tasco 2-8x32 dürbün daha hoş olur ne dersin?
-
Bence bu size özel üretim ''meşedüzü edition''

-
Ben de Bornova'dan geleceğim.Manisa'dan gelecek arkadaşın durumu netlik kazanırsa detaylıca konuşur, hallederiz.
-
Kurt arkadaşım hayırlı olsun.

-
Ben elimden geldiğince yardımcı olurum.
-
1.Canmin "Yavuz Bey"
2.Pars "Orhan"
3.Tarık (benim kayınbirader, siteye üye değil henüz) (ama buluşmadan sonra üye olacağından eminim
)
4.Engin1992 (Engin Sönmez) -
Tamam yahu hafif sıkarız olmassa orjinal kullanırız.Yeterki TAKSİT yapınız.

-
Hatsan at-44 tekli, iç sistem elden geçecek , regulatör , lothar walther namlu , airstriper = 900 ytl.Yapacak kişi var mı??(aman ha ilker abi olmaz artık)
Fx t12 , çekiç yayını hafif kanırtınız(1050 fps) , airstriper = 1550 ytl (al ve 150 metreye at bu kadar basit)
Katresu benim gibi fakir gençlere taksit yaparsa çok şahane olacak
-
Bende şu anda hiçbirşey yok(crosman ile hatsanı tüfek saymıyorum)
-
Bildiğim çok güzel atış yerleri var.Herşey hazır yanlız özel vasıta gerekiyor.
Aynı zamanda İzmir-Bornova'da tüp dolum yerleri de var.Herşey uygun ama İzmir diğer illere göre çok geride. -
Ben bir telefon ile gelirim.İsteyenler pm yollayarak telefon numaramı alabilirler.

-
Bence webley tomahawk en iyisi.
-
Ben de raider sahibi birinin İlker abiye gitmesini bekliyorum.
Hadi Cahit abi git

-
bundan mod 125 e nasıl yapabilirim

Boş yere ağaç ziyan etmeyin kırar...
-
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık 
-
İşte demek istediğim budur.

-
Bu konu aylardır tartışılıyor sonuca varıldı zaten ''Hatsan bilinçli bir üretici olsaydı sadece Ülkü amcamın yazılarını okuyarak dahi istediğimiz tüfeği yapardı''.En son bir umudum vardı herşeyden ders alarak ucuz ve düzgün bir pcp yapacaklardı gittim at-44 ü inceledim aynı sorunlar var.Yani her tüfekte aynı hatalar var bu ne demek? Çinlilerlerin Daystate Huntsman'ı üretim hataları ile kopyalaması gibi üretim düzgün ama ar-ge baştan hatalı.Yahu bu sitede onca üstadlar var birine danışsan bir prototip göndersen , onlar sana doğrusunu gösterecek ama nerde?Ne oldu onca zaman bekledim şimdi birkaç gün sonra hw 97k 5.5mm alıyorum.
Teşekkürler hatsan burnunun dikine gittiğin için...