Engin1992 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu konu aylardır tartışılıyor sonuca varıldı zaten ''Hatsan bilinçli bir üretici olsaydı sadece Ülkü amcamın yazılarını okuyarak dahi istediğimiz tüfeği yapardı''.En son bir umudum vardı herşeyden ders alarak ucuz ve düzgün bir pcp yapacaklardı gittim at-44 ü inceledim aynı sorunlar var.Yani her tüfekte aynı hatalar var bu ne demek? Çinlilerlerin Daystate Huntsman'ı üretim hataları ile kopyalaması gibi üretim düzgün ama ar-ge baştan hatalı.Yahu bu sitede onca üstadlar var birine danışsan bir prototip göndersen , onlar sana doğrusunu gösterecek ama nerde?Ne oldu onca zaman bekledim şimdi birkaç gün sonra hw 97k 5.5mm alıyorum.

Teşekkürler hatsan burnunun dikine gittiğin için... ;d;

Engin değişik bir düşünce yalan söyleyerek değişim sağlamak , peki sen bu düşünceni yazmışsın bunu hatsan çalışanlarıda okuduğu zaman demiyeceklermi böyle bir mal geldiği zaman işin içinde hile var doğru değil dedikleri diye.. sonra hatsan diğer kişilerede önyargılı yaklaşacak acaba bunlardamı yalan dolanla tüfeklerini tamir ettirmeye çalışıyor diye.. :)

Yurtdışından gelen dürbünlerin üstünde de 90$ falan yazıyor o zaman herkez yalancı. ;tese;kkur Kötü bir durum yok ki ücreti neyse veriliyor sadece bahanesi beyaz bir yalan.Herhalde mesajımı tam okumadınız.

konumuz at44 yerli pcp tüfek,bu tartışmaların hiç bir zaman sonu gelmedi boş verin arkadaşlar :)
    benim kafama takılan tekli saçma haznesi ile 10 lu şarjör mekanizmasının arasında 150 ytl bulabilecek bir mekanik malzeme farkı varmı?tekli at44 300 ytl, 10 lu at44 dürbün farkını çıkarırsak 450 ytl o aralarda,aradaki fark 150 ytl :him:s

Tekli raider 450 10lu raider 750 ytl al bir de burdan yak ;şrofls;.

g;$i;)

Orta-düşük bütçeli atıcılar için seçenekler : (ya sabır diyerek)

1)Beklemek ve biraz daha beklemek :Bal:taC:
    2)Daha da beklemek ;confused;
    3)Webley raider 10 da valf sorunu olmadığını umarak katresudan almak.Zira at-44 hatsan namlu olduğu için geride kalıyor(yahu bari target crown açsaydınız) yeni namlu da yaklaşık 300 ytl gibi bir fiyata çıkıyor.
    4)Hw 97k

Birşeyler paylaşmak isteyen olursa çok seviniriz.

Benim de merak ettiğim, Engin1992 nin bir PM'ine verdiğim cevaptan, Legolas nasıl alıntı yaptı :him:s .

Biz haydar abi ile uzun uzadıya tartıştık bu konuyu.Sizin her mesajınızı neredeyse ezbere bilen ben(ciddiyim abartmıyorum)(eski forum da dahil) bu çok önemli bilgiyi de paylaşıma açtım ama yanlış yaptım sanırım...

+1
    beşyüz ytl de olsa üçyüz ytl de olsa ciddi bir rakkam .bu paralar kolay kazanılmıyor .her hangi bir alış veriş yapmadan önce sabırlı ve titiz davranmak şart .saygılarımla

+1 ben daha iyi bir tüfek alabilmek için arkadaşlarım sahilde tatil yaparken ben kafede bulaşık yıkıyorum 2 haftadır.Bu bir hafta daha sürecek ve cebime giren para toplam 400 ytl...İlk günler o kadar yorulmuştum ki duraktan eve sekerek yürüdüm(20 mt)..

herkez fikrini açıklamakta biraz aceleci davranıyor gibime geldi . ihtiyar abim daha konuya dair sonuç yazısını yazmadan ben bir karara varmayacağım sabırlı olalım .saygılarımla

+1 Bu tüfek için o kadar bekledim böyle olacağını biliyordum.Olmazsa lw namlu webley raider 10 alırım...

BEN BUNUN AYNISINI RÜYAMDA GÖRDÜM ;rofl.;

Bu gece feci bir kabus gördüm taze taze iletiyim sizlere.Yatagun ofisindeyim Ülkü amcam ile orada konuşuyoruz , önümüzde at-44 var dağınık halde.Ben de at-44 almışım sabırsızlık edip.Ülkü amcam diyor , ''Engin ne yaptın sen ben sana bekle demedim mi bak şimdi aldığın tüfeğe'' diyerek gösteriyor.Sonra diyor ki ''Biz Bamları getirdik ama size sürpriz olsun diye söylemedik , bu da yeni paketimiz'' diyor ve Lothar Walther namlulu bir bam b-51 i gösteriyor.Üstünde 10-40x56 bir dürbün susturucu falan...Ben mest oluyorum sonra içimde bir üzüntü uyandım ve burda yazdım işte. :thumbdown:

arkadaşlar araştırmadan aklınıza gelen soruyu sormak yada başlık açma tembelliğinden kurtulmamız gerekiyor, aşağıdaki konuyu okursanız pompa ile ilgili bilgiler içeriyor:

pompa

Erdem abi ben o konuyu abartmıyorum her kelimesine dikkat ederek en az 5 kere okudum.Yabancı forumlarda da onlarca konu okudum.Araştırmadan pek birşey yapmam.Vardığım genel kanı hassas aletler.Dolumdan sonra dinlendirmek lazım.Ve ben sabırsız adamım dinlendirmeden kullanırsam birkaç kerede hasar alır...