Engin1992 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Voheyy Fatih abi süper gruplar ,

1) O zımbırtı nedir anlatabilir misin???
    2)Grupları bence 5 li tek delik yapabilirsen o zaman airgunsniper olursun.(ki bence rahat rahat yaparsın g;$i )
    3)Son gruba baktım pellet yok dedim tam ortada tek delik mi? arıyorum yok yazıyı gördüm pellet bitti :!: muhahahahah ;lol;;lol;;rofl.;;tese;kkur

hayır bi zorluğu yok altı üstü çelik bir pompa bisiklet pomapasının düzeneğine sahip fakat daha sağlam ve iri

Yusuf abi söylediğin tamamen yanlış.Bu pompaların içinde onlarca o ring , karmaşık contalar , özel yağlar var.Yaptıramazsın demiyorum fakat uçuk fiyatlara çıkar.Ayrıca bir pompa büyüdükçe bastığı basınç artmaz verdiği miktar artar...İyi atışlar.

Her markanın tüfeklerinde kullandığı belli karakteristik özellikler vardır.İşte bence hatsanda bunların seçimi yanlış.Yayı biraz daha ince kullan , namluyu güzel iklimlendirmeli alanlarda taviz vermeden işle bırak çakı aşınsın yeter ki tam çıksın , şu güçlü olsun dağları yıksın mantığını al kenara yeterli güç kullan , ve en önemlisi kıy ver biraz daha keçeni webleydeki gibi poliüretan yap , webley tetiğini uyarla.Bu kadar işte bunları yapamazsan , git diana 48,52 yi kopyala.(54 ü yazmadım bence zor yaparlar) Gözlemlediğim kadarıyla şu an hatsanlar gamonun mekanizmasını taklit ediyor.(kral da öyle yaptı hani eskiden herkez gamo gamo derdi ya) yamuluyorsam düzeltin.Bu düşünce pcplerde de belirgin.Örneğin at-44 raider ın parçalarından yapılmış gibi.Raider 700-750 fpslerde at-44 940 fps 8o hem namlu da hatsan güce karşı bir takıntımız var kısacası.Konuşmayı son sözümle iyice rezil ediyim ;kihhik, ''Büyük güç büyük sorumluluk ister'' :thumbdown:

Varsa ''işgören silahçılık'' ta vardır.Diğerleri getirse , thumbhole görünce extra 50 ytl fiyat sokarlar.Yahu adamlar temizlemek için namludan içeri yağ döküp birkaç kere boş atın diyor X( İşgören de böyle birşey yok zaten hatsanın güney av dan sonra ana bayisi.Düşük kar ile satıyorlar malının arkasındalar.Tavsiye ederim.

Tavsiye etmem.Başta dürbün çok ağır yayın ucundaki ağırlığı plastikten imal edip , dürbünün dampa ayak ile takılması lazım...Sonra yaylı hatsanlar çok isabetli tüfekler değil son zamanlarda namlular düzelmeye başlasada , diana ve hw gibi isabet beklemek mümkün değil.Hafif ve sağlam bir 9x dürbün dampa ile işinizi fazlasıyla görür. :thumbdown:

Bunu tam anlayamadım, 1000 metrede 4 metreden daha yukarı hesap veya atış yapılamaz mı ? Yoksa merminin düşüşü 1000 metrede en fazla 4 metre midir ?
    Böyle harika bir sniper mermisi varsa bilmek isterdim.

Üstadım , Buluthan abi burada uzak mesafe atışlarında ne tür tüfekle olursa olsun metrelerce düşmenin normal olduğunu söylemek istemiş sanırım.Kanımca enerjisini ve isabetini kaybetmedikçe , düşmenin hiçbir önemi yok.Nasıl elimizden bıraktığımız bir nesne yere düşünce normal karşılıyorsak , uzun mesafe atışlarında da düşme o kadar normal geliyor bana.

Madem herkez şaka maka yazıyor ben de hayalimdekini yazayım.5.5mm lothar walther şoklu namlu(bullbarrel+extra susturucu) , regulatör , 220 bar 400 cc tüp dipcikte olacak , ayarlanabilir tetik , ayarlanabilir hız 650-800-1050 fps , thumbhole yüksek kalite plastik kundak , bolt action tek atış(saçmayı koyduğumuz yerden sonra setler yavaşça yükselecek) , max 3.2 kg , at-44 ve raiderden daha yüksek bir kaynak noktası , max 600 ytl fiyat :thumbdown:

rapidshare yapmıştı zamanında böyle 6 rakam koyuyordu kedili olan 4 tanesini yazın diyordu.Ama hiçbirşey belli değil resmen free kullanıcıları premium a geçirmek için...10 küsür kere denedim yapamadım bir de her denedikten sonra 1.5 dk bekliyordunuz , zeka sınırını aşamadığıdan indirememiştim dosyayı ;şrofls;.

İlker abi demek istediğim o değil yani en son kaç metreye kadar atabilirim o nu demek istedim 120 metreyi gördüm iyi birde maccari kit taksam 200 metreye atmayı düşünüyorum ama bu mesafeyede havan atışı lazım yada obüs yada 106 mm top demek istiyorum hürmetler.

Benim kendi fikrime göre , silaha güzel bir bakım yapıp dampa ile hafif bir dürbün takın.Sonrasında 50 metrede 5 atış 2.5cm içinde toplayabiliyorsanız 3.60 maccari kit ile denk gelirse 120 metreden şişe kırar.Gerisi yaylı için hayal :thumbdown:

tüfeğin tipi kaymış özürlü bastonuna benzemiş benim gözümde yerli malı olarak zaten bi değeri yokdu bide bu tipini gördümya başka bişi demiyom ayrıca sincabı neden vurmuş.? bu tüfeğin sahibi yam yam mı dır nedir? yiyecekmi o ufacık vede tatlı kemirgen hayvanı yazık günah değilmi?

Sincap vurulmamış ki tüfeğin güzelliğinden bayılmış yatıyor ;şrofls;.