Bildiğim kadarıyla nucleex çok memnundu. ![]()
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Biraz daha koyu ve aralarda kahverengi, çiçek böcek yaprak vs.
desenleri olursa.Mükemmel ötesi bir kamuflaj.Bu haliyle de çok iyi.

-
Arkasdaşlar hepsiniz sağolun varolun
Tüfengle oldukça fazla sayıda fişekle atış yaptım (amma pahallı yaw fişekler, havalı gibisi yok valla )
tüfek çok güzel, mobil şok olması çok keyfli, heleki sellektörde olunca süper
Red dot mükemmel alışkanlık istiyor.Havada ki her hangi bir nesneyi ( kar... !! pardon, şişe v.b.) red dotum ekranın içinde gördünmü bam. Parça parçaTavsiye ederim bu fiyata bu kalite şaka gibi
Yav ''kar''lara atmayın çok seviyorum onları
(bırak da bize kalsın yahu
)Hayırlı olsun fatih abi. -
abi oda bende yok ne yapıcam şimdi yaww en azından sıfırlanmış olup olmadıgını nasıl anlarım, şöyle yapsam olurmu bi hedefe destekli nişan alsam ve atış yapsam neresine geldiğini görsem nerden ayar yaparım???

Dürbün üstündeki düğmelerden.Kapağını aç ve öyle ayar yap
Sola geldiyse right yönünde sağa geldiyse left yönünde, aşağı geldiyse up yönünde yukarı geldiyse down yönünde ayar yapacaksın. -
Diğerlerini ustalara bırakıyorum ama transfer deliğini en fazla 4.20 mm yapın bence.
-
-
Haydar abi demek bende bir sorun var
Atışları kaç pompada yaptın ve kullandığın pelletleri pellet kutusunu etiketinin seri nosunu falan gösterirsen çok iyi olur bekliyorum... -
Evet ateşli silah onlar.Kameralarda geriye doğru hafif tepme ve bolt actionu cekince boş mermi kovanları görülebilir

-
97k'nın kalitesinde Türkiye'de yaylı silah yok, senin kadar kesin konuşabilmek için 97k'yı ve yurtdışında araba parasına var dediğin tüfekleri kullanmış, en azından eline alıp, gözünle görmüş vede bu konuda uzman olman gerekir. Hw97k'nın hem 4.5 hem 5.5unu kullandım, şu anda bir hw100'üm ve yolda FX Gladiatör var, ve ilerde bir yaylı alırsam yine hw97k alırım.
Kesinlikle katılıyorum.Fakat benim anlamadıgım aa tx200 neden hw97k dan bu kadar iyi deniliyor?
-
Düşünsenize bu araba yolda giderken durdurulup gasp edilmek isteniyor;dance;

-
Çekimler ve av çok iyi.Profesyönel oldugun belli.Başarılarının devamını dilerim adaşım

-
hayırlı olsun çok güzel bir dürbün
-
ilk dürbünüm bushnell bayada hoşuma gidiyo çok net bi dürbün çok güzel görüntü veriyo hernekadar eski bi model olsada ilk göz ağrım. ama adamlarda süper teknoloji var benim dürbünümdeki özelliğin başka dürbünlerde olduğunu zannetmiyorum

otomatik paralax
bi atış yapıyorum görüntü bozuluyo bi atış yapıyorum görüntü cam gibi

Ayni olay benim crosmanın üstündeki dürbünde de var.Cfx ile 5000 atış, mod 135 ile dampasız 2000 atış geçirdi.Sonra çöpe atarken dedem gördü.Ver onu etrafı izlerim dedi.
Verdim direk gözüne dayadı dürbünü güzelce anlattım durumu, olmuyor bulanık falan dedi köşeye koydu.Ta ki 3 ay sonra bir köşede bulundu, arpacığı kütük gibi olan crosmana takıldı.Aslan gibi ayar tutuyor valla x(;Para bulana kadar bunla idare edicez... -
Bunlar arazi tüfekleri değil.Hedef tüfekleri genellikle 600 fps civarı hıza sahip oluyorlar.Mükemmel namluları, ayarlanabilir kundakları, ağırlık merkezinin çok iyi oturtulmuş olması genel özelliklerinden.4.5mm olurlar ama bizim bildiğimiz 4.5mm değil yani 4.51,4.49 vs..Bu tüfekler de onlardan biri olabilir..
-
-
[Resim Engellendi: http://img91.imageshack.us/img91/7773/resim1004by8ai2.jpg]
Haydar abi bu grup başka siteden 1077 ile yapılmış, iki silahın da namlusu aynı oldugu için koydum.İşte bendeki gruplar da böyleydi.Düşün 14 mde böyleyse 30 metrede ne kadar dağılır.Şu anda promatch kullanıyorum bariz farkla matchden daha iyi.
-
enginim klavuzu karga olanın burnu moktan kurtulmazmışş

İlker abi efsanesin

-
vayy babo vayy desene aynı benim optima550 gibi 6 kutu saçma attım hala dürbünü üzerinden atıyor bende satdım dün ohh be.peki şimdi ben ne alacağım yaaa senin bahsediğin dampa ayak çok pahalı dostum...20 ytl ye ucuz tek parça ayak var ama ona rağmen benim optima stoper vidasını kökünden kopardı öff öff webley raıder mi alsam ne yapsam ???
Alın bir hw97k kurtulun bence

-
Sizin için belki hw77deki gibi dürbün kızağına gez düşünülebilir.Ben gezi en geriye alıp yaptığım atışlarda.30 m de soda şişesini %70 vuruyordum.
-
Ordaki karga canlı.Limon içinde kendine spa masajı yaptırıyor.Ayakları görmüyor musunuz nasıl sermiş kendini rahat hayvan
Gözleri de kapalı uyuyor.Yanındaki ot da yiyeceği brokoli soslu solucan.En sevdiğim hayvan demiştim.