Engin1992 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

veli abideki harbi takımından almıştım.Tüfeği tamamen söktüm.En sert fırçayı yağa daldırıp namluya soktum 50 60 defa ileri geri yaptım yavaşça...Çıkardım ortanca yumuşaklıkta fırçayla döndire döndüre ileri geri yaptım.Son olarak bez ile de yağı aldım.Namlı pırıl pırıl.Gayet muntazam hiçbir noksanlık yok.Bu harbi takımını tavsiye ederim.

ben 25 metrelik atıslarda 1mm sac dikdörtgen bir tepsi kullanıyorum. attıgım mermi sac a yapışıyor sekme falan olmıuyor ancak yakın mesafelerde sekme olabilir denemedim.birde pelletin iyi olmamasından kaynaklanabilirmi bu yapışma.şunuda belirtmek lazım sac a baya zarar veriyor yaklaşık 1,5 santim arkadan bombe çıkıyor

O olay bende de oldu.Yaklaşık 60 metreden sonra attığım saçmalar kaldırıma yapışıyordu.Daha yakından mermi parçalanıyordu.

+1 Bkz ben, bozuyorum, yolluyorum ilker abi ye hallediyor eheh ;#taban^l şaka bir yana bu hobiyi seviyorum. Hatsan la ilgili çalışmalarım vardı, Kısa namlu projesi gibi ama sonunda tüfeği kısalttım ama tersten :) kundağı kesip hw45 e taktım ;şrofls;. 97k da başarılı bir susturucu denemem oldu, hw100 de de pul ve keçe koyarak sesi azalttım ama şimdi susturucusuz kullanıyorum ateşli silah gii mübarek hoşuma gitti :)

hahaha burası çok komik ;şrofls;. ;rofl.; Seyyar dipçik yapmayı denediniz mi? (yasak sanırım)

Kol bugün geldi.Keçeyi taktım.Gayet güzel sorunsuz topladım.Tüfeği kurdum tık gayet güzel.Gamo hunterı koydum.Tetiğe dokundum.Dupp diye bir ses ve mermi hedefin biraz solunda denk geldi.Hemen gezi sola altım.Kurma kolunu çıkardım çektim.Aha o da ne kol pistonu tutmuyor.Ağlayarak tüfeği kundaktan tekrar ayırdım.Bir baktım kolun ucu yamulmuş.Artık tüfeğim satılık büyük ihtimal başka hiçbir tüfek almayacağım.Ara sıra canım isterse crosman ile pet şişeye atarım.Kurma kolsuz 3.60mm maccari yaylı weihrauch hw 77 350 ytl satılıktır.İyi atışlar.

Doğru bence g;$i ;tacli# :thumbup:

Peki üstadım işe yarar mı sizce?O puldan dolayı türbilansa neden olur mu?Olmazsa silahın transfer deliğinden içeri 5 derecelik konik bir pul imal ettireyim?
    Hakan abi bu orjinal piston keçesi mi?Yoksa modifiyelerde kullanılan üstün kaliteli keçe mi?Getirmişken en iyisini getirsinler bundan daha iyi bir keçe var mı?

Maccari sadece conta istediğinizde 4 dolara postalıyor artık. Ama sanırım toplamışsınız. Ben bir piston bir breech contası aldım , tüfeği daha sökmedim yedekte bulunsun diye aldım. Bir gün sorun olur da sökersem takacağım.

Murat abi link verebilir misin?Nerden sipariş edebilirim?Çok sevindim bu habere :D Toplamadım daha.Yani toplamıştım, sıkıntıdan söktüm.Zaten sökmek 3 dakikamı alıyor.Hatsan gibi değil ki mübarek. ;kihhik,

peki murat bir soru ; hem piston contası , hemde benim aradığım transfer deliğindeki conta.Hadi maccarinin sahibi geldi piston seal' i aldım.peki transfer deliğindeki contanın ing adı BREECH SEAL'mi.Ve maccarini sitesinde 77/97 ye takılan o conta varmı???

Hakan abi o transfer deliği önündeki contayı cok kolay bir şekilde yapabilirsin.Ben yaptım.Önerim yumuşak, dayanıklı ve orjinalinden daha kalın bir malzemeden yapman.

Buradan üstada bir soru.Transfer deliği önüne yani bu contanın altına İzmir'in kavuran yaz sıcağına karşı transfer deliğini 3.5mm yapacak bir pul koysam iş görür mü?

Üstadım gerçekten hasarlıydı keçe.Eminim.Hem yağı eskimiştir.1000 atış yaptım bu silahla ben.(çevir kazı yanmasın #hims )Şimdi bu keçenin yerine silahın orjinal keçesini taksak ne olur?Kötü mü olur?Kaucuk greste iyidir herhalde. ;kihhik,

Senin o simsiyah dediğin yağ 10 gramı $20.00 olan siyah Maccari gresi idi,canım bakım görmüş silahın,canım maccari greslerinin hepsini sildin öylemi. :!: üstelik o gresi yay a mükemmel tatbik etmiştim de hiç tınlama sesi çıkmaz hale getirmiştim,PCP gibi. vah vaaaaah ki vah. #hims

Neyse bu da böyle bir anı oldu. ;şrofls;.Gerçekte hatırladım da hiç ses çıkmıyordu. :| Silerken dedim zaten bu ne kardeşim zift gibi öldüm öldüm dirildim silahtan ayırmak için o gresi...Kaucuklu gres bu verimi vermez mi?Böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte... 8)

Yani keçeyi temin ettin o zaman.

İyide o silahtaki keçe Maccarinin hasar görmesi imkansız bir keçe idi,nasıl becerdin o keçeye hasar vermeyi. :?: :!:

Bu sefer benden değil :D Gerçekten bu sefer değil.Tam transfer deliğine denk gelen taraf krater gibi oyulmuş.Ordan itibaren kenarıya doğru çatlamış.Ve minik bir parça kopmuş.Zaten keçe taş gibiydi.Hatsanınkinden biraz daha yumuşak.Rengi falan simsiyahtı.10 dk temizlemeye çalıştıktan sonra rengi kırmızıya döndü.