Üstadım hw 100 ün kundağını yeniden tasarlayıp ve ön tüpü iptal edip arkaya 1 ltlik tüp takılabilir mi? ![]()
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu silah ile karşınıza bir asker çıksa gülmekten ben ölürüm.
Anca küçük kız kardeşimin hayallerini süsler. -
Tebrik ederim.Güzel grupman olmuş.
-
Eğer contanın ordan kaçırıyorsa altına bir parça koyup namluya daha sıkı oturmasını sağlayın.
-
Ohh maşallah.Gözüm gönlüm açıldı.Hayırlı olsun Fatih abi.
-
Transfer deliğinden gres basarsanız, silah hemen o gresi atar ve aşırı bir dizel etkisi ile karşılaşırsınız.Tavsiye etmem en iyisi Onur'un da gösterdiği şekilde tüfeği dağıtıp, en ince parçasına kadar temizliğini yapıp uygun şekilde yağlamak.Farkı göreceksiniz.
-
İlker abi büyüksün

-
Onur güzel kaynak.Emeğine sağlık kardeşim

-
Evet tahmin ettiğim şeymiş.Bilirsiniz crosman 2100ün namlu ucunda arpacık var(biliyorum burası ilginç değil
) ve bu arpacık namlunun dışındaki borunun içine geçip namluyu tutuyor.Bu parçayı çıkarsak isabeti artar mı?Yanlız bunu çıkarınca namlu şak şuk sallanıyor(namlu baya ince çapı 6 mm civarı)Yorumlarınızı bekliyorum.Hadi sallanmaması için o parçayı yeniden imal ettirdik ve namluya temas eden yerlerine darbe emiciler koyduk.Etkisi nedir?
Fx tüfeklerinin namlularındaki ''serbest salınım'' dan esinlenilmiştir.
-
Bu bizim namı diğer .22 cal rimfire değil mi?
-
Bence fiyatına göre en iyi tüfek t12
.Ufak bir modifiye ve tüp uzatma ile uzak mesafeler için biçilmiş kaftan. -
Murat abi eline sağlık güzel olmuş.Dipçiği siyaha boyasan nasıl olur?
-
ya ben spor amaçlı domuz avını bile günah oldugu icin yapmıyorum...av için olmasa bile güçlü bir tüfeğim olsun isterdim kağıd hedefe deilde ağaçtan hedeflere atardım...
Bence bunun bile yapılmaması gerekir.Sonuçta gene doğaya zarar.Biz atıcıların yılda doğaya bıraktığımız kurşunun da haddi hesabı yok
Bence en sıhhatlisi pellet tutucu yapıp buna atmak ve sonra bunlardan çıkan kurşunları eritip hedef yapmak... -
420 zımpara çok ince çizik bırakıyor ve bu çizikleri de piston kenarlarındaki yağ besliyor,bu çiziklerde kalan mikron seviyesindeki,gres ise her atışta stabil disel oluşturuyor,bence güzel de oluyor

Mustafa amca hava kaçağı olmaz mı?Gerçi çok ince demişsiniz ama olabilir mi?
-
Elinizde kurma kollarıyla gelmeyin de...

-
-
Bizim İzmir'de de sanırım nikon 24x zoomlu dürbün var.900$ civarı bir fiyat karşılığı sizin olabilir.

-
daha silahın kendisi ortada yok iken
önsipariş ile böyle toplu alımların yapılması sevindirici
belki dizilerdede bunlar kullanılır
dün tvde arka sokaklar dizisi vardı orda kullanılan sniper tüfeği bir pcp
silahın tüpü gözüküyo
ama modelini anlayamadımhehe biliyorum o silahı.Haluk abinin hw 100 tüfeği olması lazım.
-
Hakan abi çok sempatik çıkmışsın fotolarda
Fotolara bakınca içime neşe doldu. -
on pompayı üc saniyede mi ooo olmadı işte o kolu sonu na kadar acaksınkı pompa pistonu icine hava alsın ve de hazneye götürsün
ilker abi o nasıl ince espiri yav

Hayır sonuna kadar olduğuna eminim toplam 20 kere tak ediyor.En sona dayanıp tak ve kapatınca tak.Ya 3 saniye sabırsızlıktan gerçekten.Mermiyi koyduğunuz yerden tutup katlıyorsunuz.2 kolun da gücünü kullanıyor ve basit oluyor.
Kızı incitmem tüfek ayrı kız ayrı.