evet bende emircani gibi anladığım için yazma ihtiyacı duydum. o zaman 25 metrenin üzerine hangi pelleti kullanırsak daha etkili ve de istikrarlı olur.şimdiden teşekkürler
Hocam gamo hunter işinizi görür.Saygılar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet bende emircani gibi anladığım için yazma ihtiyacı duydum. o zaman 25 metrenin üzerine hangi pelleti kullanırsak daha etkili ve de istikrarlı olur.şimdiden teşekkürler
Hocam gamo hunter işinizi görür.Saygılar.
Hiç bir silah satıcısı yada üreticisi bu silahı garantiden tamir etmez,çünkü bu silahın yayı olması gerekenden 2 kat daha sert,Sonuçta bböyle şeyler olabilir,birde engin geçenlerde 85 kiloyum çok güçlüyüm diyordu,aşırı sert kurmakta kırılmayı hızlandırır,
Termopl ilker abine gönder,bu silahı ancak o yaptırır.
Ben çok güçlü değilim de.Sabırsızlıktan çok hızlı kuruyordum.Kolu tutmam ile indirmem bir oluyordu.Şimdi meydan av'ı arıyorum.
Yardım edecek yok mu?
Yeni aldığım hw 77 ile yaklaşık 1000 atış yaptık.Bugün haydi son atışımızı yapalım derken tam tüfeği kurduk yarı yolda tüfek boşaldı
Bir daha kurulmadı.Sonra içini açıp baktığımda tahmin ettiğim gibi pistonu tutan kurma kolunun ucu kırılmış.O kolu nerede bulabiliriz?Fiyatı ne kadar tutar?Webley patriotlara laf ederken hw gibi bir markanın böyle arıza yaratması beni çok üzdü
Umarım sorun hallolur.İyi atışlar.
Daha Çok Göstervalla bunu not alimde benim oğlana yedirim yahu
bir deri bir kemik herif
3 yaşında sabah akşam süpriz yumurta
sonrada maymun gibi her yere tırmanıyor
zaten normal koşullarda yemek yemiyor açıyoruz bilgisayarı delta force black hawk down oynuyor öyle yiyor
abi bakın şimdi ağustos 30 da tam 3 yaşını doldurdu
genelde pc deki internet explorer simgesini tıklar çünkü direk bu çocuk oyunları açılış sayfası
oğlum diyorum benim askerlerimi aç
hemen mozzillaı açıyor yer imlerinden imperiaonline adresini tıklayıp açıyor
öylede komik bendeki masaüstünün kablosuz eşşek kadar bir faresi var
yahu küçücük elleriyle o koca fareyi öyle bir ustalıkla kullanıyorki hayret edersinama sınırlama getirdik sabah yarım saat akşam yarım saat
felaket yahu
ben o yaşta televizyonun açma kapama düğmesini bilmiyordum herhalde
Maşallah geleceğin bilgisayar mühendisleri böyle yetişecek.
Bir de cocuklar şartlı reflex ile hareket ettiğinden ne görürler ise onu uyguluyorlar.Benim bebekliğimde de bilgisayar çok seyrek olduğu için bende televizyon işlerinde uzmanlaşmıştım.Tüm apartmanın kanallarına ince ayar çeker ayna gibi yapardım ah ah 
Düzeltme:Anlam kargaşası?!
bu danone reklamı gerçek o zaman
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla danone yemedim ama annem küçükken kemik iliğini kaynatır, havucu ve domatesi ögütür, kaynamış ilik(dana kemiklerini kırınca içindeki şey...) suyunu ekmekle bulamaç haline getirir,hepsini karıştırır bana yedirirmiş
Tabağı görünce ağlamaya başlarmışım.Sonra ne olmuş ise bünyem bu iğrenç karışıma bağışıklık kazanmış.
![]()
Volkan bu neslin arpası biraz fazla veriliyor.
Mustafa amcam öldüm gittim gülmekten
.Çok yaşayasın.Süperdi.
ama 15 yaşında bir çocuk 188cm boyunda olamaz şayet öyle isede anormal bir durum var genç adam rekora koşuyor.
Hayda
Benim okuduğum ilk okulda 8. sınıfta 192cm lik arkadaşımız vardı.Şu an bir basketbol klübünde oynuyor.(tahmini 2 metreyi geçti)Şimdi okuduğum lisede ise benden uzun onlarca kişi var.(lise 2. sınıftayım) Yeni nesil uzun gerçekten ![]()
15 yaşında 87 kg. eminmisin? eğer öyleyse aman dikkat Engin kardeşim
Evet kg. biraz fazla(hatta biraz fazla söylemiş olabilirim 85 de olabilir) ama boy da 188cm
''Kemiklerim iri''
Yada ''o kilo yağdan değil'' ![]()
Not:Üşenmeyip tartıldım.85.4 kiloyum.
Sanırım pcp alırsam bu pompadan alacağım.Biz genelde 3-4 kişi atışa gidiyoruz ve o kadar enerji doluyuz ki hedef dikmeye depar atarak, soğuktan üşüdüğümüzde şınav çekerek,pet şişeyi devirdiğimizde takla atarak enerjimizi boş yere harcıyoruz.
Remington am 77yi de çok ağlattık.3 kişi bir günde 1.5 kutu match bitirmiştik(500lüklerden).Bu pompa bizim enerjimizi doğru kullanmamıza yardımcı olacak
87 kg olduğum için ağırlık sorunu da olmaz.Hatta buluşmalarda pompa getirenlere ücretsiz pompa ameleliği yaparım.(not: ciddiyim)
saygılar.İyi atışlar.
Engin adamlar patlar tehlikeli diyor sende hemen HW77'yi satıp alıyorsun Webley Raider'ı,
bence biraz dur hele bir şu üretimler çoğalıp kullanılsın, neymiş ne değilmiş incelensin, testler yapılsın, yorumları görelim ondan sonra karar veririz.
Düzeltme: Cümledeki hata.
Mesajda da belirttim.Webleyler kesin olarak üretilmeye başladığı zaman alacağım.Hele testler bir yapılsın tüfek tam netleşsin.Belki kuma da getirebilirim ![]()
Binanın içi senaryo alanı, bizim kullanmamız mümkün değil çünkü karanlık ve paintball da baya kalabalık oluyor hafta sonları. Bu arada video youtube de yayınladığım ilk video sırf denemek için yayınladım. O yüzden dalga geçmeyelim, zaten kaydı yapan da GMBY , ben karışmam
Valla bu video benim koyduğum videonun yanında şaheser
Nasıl çıkmışım videonun sonunda bakar mısınız?
Utana sıkıla Selman abi kamerayı başka yöne çevirsin diye ordan oraya zıplıyorum ama nafile x(;Şimdi bir 5 cm ekleyin 3 kg da çıkarın, karga sesi normalleştirin, şimdiki halim bu.
Mustafa bey, Dün bende poligona gittim ve silahı inceleme fırsatım oldu. Silahın namlusu Hatsan değil. Orjinal "Lothar Walter" zaten Hatsan yetkilileri de namlunun ithal olduğunu söylemişler. Namlunun üzerindede "Lothar Walter" diye büyük puntolarla beyaz renkte yazıyor. Ancak silahın tek orjinal parçası bu. Diğer tetik tertibatı ve Hava Tüpü sanırım yerli üretim. Ancak bu fiyata bu silah. Gerçekten çok iyi. Eğer Hatsan diğer Webley modellerinde yaptığı gibi bu silahında kalitesini düşürmezse kesinlikle alınabilecek bir silah.
Arkadaşlarla da konuyu tartıştık. Bu silahın en kritik noktası hava tüpü. Malum 200 bar basınç ile doldurulacak. Mazallah bir patlayacak olursa el, parmak bırakmaz. Bunun için güvenlik konularında çekincelerimiz var. Hele ki Hatsan bu hava tüpünü de yarın tenekeden yapmaya kalkarsa dinle sen elinde tüfek patlayanların haberlerini..
Peki tetik nasıl?Ayarlanabilir mi?Tahmini kaç gr?Eğer tetik de iyi ise, Raiderler kesin olarak üretildiği zaman,hw 77yi satıp pompa ile birlikte alacağım.Ne dersiniz?
Geçmiş olsun.
Bu silah la birisini vursan herhalde 10 metre ucar.
Vuran mı vurulan mı? ![]()
crosman 2100 w ile 50 metrede sarıkız soda şişesini çok defa kırdığımı biliyorum hemde 10 pompa ile.tüfeğin performansı düşündürücü ?
saçma olarak gamo match en iyi sonuç aldığım saçmaydı.
Sarıkız soda şişesi ile camlıca şişesi arasında çok fark var.Çamlıca oldukça kalın.
Arkadaşlar 3 pompa yapıp 2 metreden kitaba attım. Atar atmaz sekti bacağıma geldi. Allahtan birşey olmadı. Normal mi sekmesi
![]()
Evde bu kadar yakından atmam bir daha
Tek pompa bile 25 metre gidiyor ilginç gerçektenBir türlü şişe testi yapamadım. Yarın bakalım ne olacak
Biz de arkadaşım ile paitball oynuyoruz
Tüfeği bir kere pompalıyor.İçine match saçmayı koyuyor.Atış gözlüklerimizi takıp.Ormana dağılıyoruz.10 metreden daha yakın atmak yasak.Vurulan ahh diye bağırıyor ![]()
azot tüp işini bitirdim şimdi buna bi namlu bide kundak çaktımmı bana 1 sene yeter ,bu tüpler bitermi fatih
![]()
![]()
hehe çok güzel.Bir de buna 105 mm namlu 100000 grain mermi ile tek atışa çevirdin mi tam olur ![]()
Onur için eller havaya
Mükemmel olmuş.Başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Bey 2000 model porscheye eski demeyin lütfen
Keza supersport araçların 15 yaşında olanları bile herhalde 250 km/s'i rahatlıkla aşıyordur.
Hatta yeni model vw yeni tsi motorlarda 260 kadran var. 17o hplik jetta tsi ler 250 kmyi geciyor. Motoru 1,4 litre ve fiyatı 55 milyar civarı
Fakat bana yuksek hızlardan cok, ara akselerasyonlar zevk veriyor. En guzeli sakin giderken hızlanıp tekrar eski hıza düşmek.
Kesinlikle katılıyorum.Onun için haydi düşük devirde yüksek tork
Haydi dizellere hücuum. ![]()