Engin1992 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hiç bir silah satıcısı yada üreticisi bu silahı garantiden tamir etmez,çünkü bu silahın yayı olması gerekenden 2 kat daha sert,Sonuçta bböyle şeyler olabilir,birde engin geçenlerde 85 kiloyum çok güçlüyüm diyordu,aşırı sert kurmakta kırılmayı hızlandırır,

Termopl ilker abine gönder,bu silahı ancak o yaptırır.

Ben çok güçlü değilim de.Sabırsızlıktan çok hızlı kuruyordum.Kolu tutmam ile indirmem bir oluyordu.Şimdi meydan av'ı arıyorum.

Yeni aldığım hw 77 ile yaklaşık 1000 atış yaptık.Bugün haydi son atışımızı yapalım derken tam tüfeği kurduk yarı yolda tüfek boşaldı u½%; Bir daha kurulmadı.Sonra içini açıp baktığımda tahmin ettiğim gibi pistonu tutan kurma kolunun ucu kırılmış.O kolu nerede bulabiliriz?Fiyatı ne kadar tutar?Webley patriotlara laf ederken hw gibi bir markanın böyle arıza yaratması beni çok üzdü ?(
    Umarım sorun hallolur.İyi atışlar.

Maşallah geleceğin bilgisayar mühendisleri böyle yetişecek. :thumbup: Bir de cocuklar şartlı reflex ile hareket ettiğinden ne görürler ise onu uyguluyorlar.Benim bebekliğimde de bilgisayar çok seyrek olduğu için bende televizyon işlerinde uzmanlaşmıştım.Tüm apartmanın kanallarına ince ayar çeker ayna gibi yapardım ah ah x(;

Düzeltme:Anlam kargaşası?!

bu danone reklamı gerçek o zaman x;.z x;.z x;.z #hims #hims

Valla danone yemedim ama annem küçükken kemik iliğini kaynatır, havucu ve domatesi ögütür, kaynamış ilik(dana kemiklerini kırınca içindeki şey...) suyunu ekmekle bulamaç haline getirir,hepsini karıştırır bana yedirirmiş :| 8| Tabağı görünce ağlamaya başlarmışım.Sonra ne olmuş ise bünyem bu iğrenç karışıma bağışıklık kazanmış. :S ;#taban^l

ama 15 yaşında bir çocuk 188cm boyunda olamaz şayet öyle isede anormal bir durum var genç adam rekora koşuyor. :thumbup:

Hayda :!: Benim okuduğum ilk okulda 8. sınıfta 192cm lik arkadaşımız vardı.Şu an bir basketbol klübünde oynuyor.(tahmini 2 metreyi geçti)Şimdi okuduğum lisede ise benden uzun onlarca kişi var.(lise 2. sınıftayım) Yeni nesil uzun gerçekten ;)

Sanırım pcp alırsam bu pompadan alacağım.Biz genelde 3-4 kişi atışa gidiyoruz ve o kadar enerji doluyuz ki hedef dikmeye depar atarak, soğuktan üşüdüğümüzde şınav çekerek,pet şişeyi devirdiğimizde takla atarak enerjimizi boş yere harcıyoruz. #hims Remington am 77yi de çok ağlattık.3 kişi bir günde 1.5 kutu match bitirmiştik(500lüklerden).Bu pompa bizim enerjimizi doğru kullanmamıza yardımcı olacak ;#taban^l 87 kg olduğum için ağırlık sorunu da olmaz.Hatta buluşmalarda pompa getirenlere ücretsiz pompa ameleliği yaparım.(not: ciddiyim)

saygılar.İyi atışlar.

Engin adamlar patlar tehlikeli diyor sende hemen HW77'yi satıp alıyorsun Webley Raider'ı, :) bence biraz dur hele bir şu üretimler çoğalıp kullanılsın, neymiş ne değilmiş incelensin, testler yapılsın, yorumları görelim ondan sonra karar veririz. :)

Düzeltme: Cümledeki hata.

Mesajda da belirttim.Webleyler kesin olarak üretilmeye başladığı zaman alacağım.Hele testler bir yapılsın tüfek tam netleşsin.Belki kuma da getirebilirim ;$.,

Binanın içi senaryo alanı, bizim kullanmamız mümkün değil çünkü karanlık ve paintball da baya kalabalık oluyor hafta sonları. Bu arada video youtube de yayınladığım ilk video sırf denemek için yayınladım. O yüzden dalga geçmeyelim, zaten kaydı yapan da GMBY , ben karışmam :rolleyes:

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Valla bu video benim koyduğum videonun yanında şaheser :thumbup: Nasıl çıkmışım videonun sonunda bakar mısınız? :S Utana sıkıla Selman abi kamerayı başka yöne çevirsin diye ordan oraya zıplıyorum ama nafile x(;Şimdi bir 5 cm ekleyin 3 kg da çıkarın, karga sesi normalleştirin, şimdiki halim bu.

Mustafa bey, Dün bende poligona gittim ve silahı inceleme fırsatım oldu. Silahın namlusu Hatsan değil. Orjinal "Lothar Walter" zaten Hatsan yetkilileri de namlunun ithal olduğunu söylemişler. Namlunun üzerindede "Lothar Walter" diye büyük puntolarla beyaz renkte yazıyor. Ancak silahın tek orjinal parçası bu. Diğer tetik tertibatı ve Hava Tüpü sanırım yerli üretim. Ancak bu fiyata bu silah. Gerçekten çok iyi. Eğer Hatsan diğer Webley modellerinde yaptığı gibi bu silahında kalitesini düşürmezse kesinlikle alınabilecek bir silah.

Arkadaşlarla da konuyu tartıştık. Bu silahın en kritik noktası hava tüpü. Malum 200 bar basınç ile doldurulacak. Mazallah bir patlayacak olursa el, parmak bırakmaz. Bunun için güvenlik konularında çekincelerimiz var. Hele ki Hatsan bu hava tüpünü de yarın tenekeden yapmaya kalkarsa dinle sen elinde tüfek patlayanların haberlerini..

Peki tetik nasıl?Ayarlanabilir mi?Tahmini kaç gr?Eğer tetik de iyi ise, Raiderler kesin olarak üretildiği zaman,hw 77yi satıp pompa ile birlikte alacağım.Ne dersiniz?

crosman 2100 w ile 50 metrede sarıkız soda şişesini çok defa kırdığımı biliyorum hemde 10 pompa ile.tüfeğin performansı düşündürücü ?
    saçma olarak gamo match en iyi sonuç aldığım saçmaydı.

Sarıkız soda şişesi ile camlıca şişesi arasında çok fark var.Çamlıca oldukça kalın.

Arkadaşlar 3 pompa yapıp 2 metreden kitaba attım. Atar atmaz sekti bacağıma geldi. Allahtan birşey olmadı. Normal mi sekmesi :wacko:
    Evde bu kadar yakından atmam bir daha :)
    Tek pompa bile 25 metre gidiyor ilginç gerçekten :D

Bir türlü şişe testi yapamadım. Yarın bakalım ne olacak 8o

Biz de arkadaşım ile paitball oynuyoruz 8o Tüfeği bir kere pompalıyor.İçine match saçmayı koyuyor.Atış gözlüklerimizi takıp.Ormana dağılıyoruz.10 metreden daha yakın atmak yasak.Vurulan ahh diye bağırıyor :)

Mustafa Bey 2000 model porscheye eski demeyin lütfen :) Keza supersport araçların 15 yaşında olanları bile herhalde 250 km/s'i rahatlıkla aşıyordur.

Hatta yeni model vw yeni tsi motorlarda 260 kadran var. 17o hplik jetta tsi ler 250 kmyi geciyor. Motoru 1,4 litre ve fiyatı 55 milyar civarı :)

Fakat bana yuksek hızlardan cok, ara akselerasyonlar zevk veriyor. En guzeli sakin giderken hızlanıp tekrar eski hıza düşmek.

Kesinlikle katılıyorum.Onun için haydi düşük devirde yüksek tork :thumbup: Haydi dizellere hücuum. 8o