Engin1992 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

tesekkür ederim arkadasım ,satıcı bizi kandıracak belli..peki perfonması nasıl bu torun markanın idare edermi kaliteli biseymi

Denemek için kullandım.Fiyat performans oranı iyi olsa da tavsiye etmem.Zaten fiyatından da kalitesi anlaşılıyor.İçten de 80 ytlye satılan crosman 2100, tüm yeni başlayan ve düşük bütçelilere tavsiyemdir.

saygılar.

araba da gidiyor hani 200 km üstüne sanki 50 km ye çıkar gibi cıkıyor
    kadran dibe dayanıyor ve hala motor max devirde çalışmasına bi günlük yola var

:thumbup: bunu bedi tofaşla denemek lazım :D

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

air arms dışındakileri seve seve yollarım :) . Çok çok emin olmamamla sanki kaşda yazlığın bodrumunda amcamın kullanmadığı tüp vardı bi tane, amcamı aradım şimdi sormak için ama uyuyormuş ........... tüpünü dedi kapattı teli :)

Hehehe. 8o :thumbup: :D Süper yaw.
    Hw 97k yı bende tavsiye ederim.Ben de 5.5mm hw 77 kullanıyorum ve çok memnunum.Ama adamları neden kısa namlulu modeli çıkardıklarını anladım.Lock time biraz uzun...

Sevgili sitedaşlarım, boş yere kürek çekiyoruz.Hatsan pazarlama stratejisini değiştirmedikçe bizim istediğimiz gibi tüfek yapamaz.Ha pazarlama stratejisi ne zaman değişir derseniz değiştireceğini hiç sanmıyorum.Çünkü paranın kokusunu aldılar bir kere... :cursing: Hatsan ile ilgili tek umudum var.O da şöyle 1000 ytl civarında güzel bir silahı hatasız kopyalayıp bize sunması.Hatta eminim ki bu yazıları bile okumuyorlardır.Okusalar bile kaliteli tüfek üretip, pahalıya satıp, pazar paylarını daraltmazlar.Yanarım yanarım şanlı Türk ulusunun düştüğü duruma yanarım ;(
    Haydi Mustafa amcam göster Türk'ün gücünü dünyaya. :!:

Ben de İzmir'de 5.5mm harbi arıyordum.Satıcıya 5.5mm harbi sorduğumda ''ne yapacan 5.5mm harbiyi'' diye bir cevap aldım.Havalı tüfeğin namlusunu temizlemek için diye cevap verdiğimde adam, gerek yok namluya yağ döküp birkaç kere boş sık temizlenir dedi :D Aslında harbiyi ne yapcan diye sorduğunda 22. rimfire yivli tüfeğim var diyecektim de... :pinch:

İlk önce Allah'ıma böyle nimetler yarattığı için teşekkür edeyim.Enes abime de yaptığı sayısız jestlerden dolayı teşekkür ederim.Tüfekte bilindiği üzere Mustafa üstadımın elini parçaladığı kanlı bir yay var.Tüfek tam bir canavar.

Yağ yakmadan eser olmadığı halde mod 135 in pelleti gömdüğü(eteği dışarıda) tahtayı delip(2.2cm) arkasındaki 100 sayfalık kitabı parçaladı.50 metreden mod 135in hoplattığı pet şişeyi yardı.Ve yine mod 135in 1.5 tanesini deldiği hacı şakirin 3.5 tanesini deldi 8o Ve mod 135in 5 atışta 4 cm yerinden oynattığı tek parça ayağı 150 atışta 0.5cm kaydırdı.Sesi de aynı hafif bir homurtu çıkaran bulldog gibi.135 de atıştan sonra türkü çıkaran saz heyeti kaçmış.Hele o namlu içinde gözümü görüyorum desem abartmış olmam.

Aman allahım bu nasıl bir tüfek 8| ;( Tüfekte plastik aksam yok!(ben bulamadım)Beni bu hobiyle tanıştıran herkeze sonsuz teşekkürler.Ve yeni alacaklara sesleniyorum.İsabet isabet isabet...

aynen 8o süper bişey yaw :S kaç paradır bu mustafa abi ? gerçi bunu alacağına gerçeğini felan alırsın artık o paraya :D

Ya bakın güçlü tüfek pahalı olacak diye birşey asla yok.Fx gladiator'ü uygun namlu ve 300 barlık tüp ile bundan güçlü hale getirir Mustafa Serdar amcam.Fiyatı belirleye güç değil malzeme kalitesi ve işçiliktir.

Bana buluşmada hediye edilen mod 135 ile dün denemeler yaptım.Derslerim çok yoğun olduğu için resim çekemiyorum gerçekten çok üzgünüm.Kusura bakmayın böyle kuru yazı ile olmuyor.Tüfeği denemeden önce kemeraltı'na inmiştim.Orda silahçıları dolaşırken Webley longbow,patriot,xocet.Hatsan 125 135 140 silahlarının hepsini kullandım.Patriot hoşuma gitti.125 in kardeşi gibi. ^^ Dikattimi çeken ise oradaki tüfekler ile bana hediye edilen tüfek arasındaki belirgin kalite ve namlu farkı.Silahların içinden tangur tungur sesler geliyor.Benim mod 135in namlusunu temizleyim pellet geçirdim.Saçmaların kenarlarındaki izler çok simetrik ve mükemmel derinlikleri yönleri herşeyi eşit.Ayrıca bana hediye edilen tüfeğin kurması da bariz şekilde kolay.Sanırım ben 135 e fazla şans tanımamışım.Gerçekten hatsan'da şans dediğiniz doğru olmalı...