sızde amma yaptınız yanı adam atıyo vuruyo ıste. 250mt den duvar delecek nerdeyse. yok ateslıydı, yok 50mt dı, sırf yunan dıye bukadarda onyargılı olmayın canım calısalım belkı bızımde olur
Çok araştırmacı bir yaklaşım ![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
sızde amma yaptınız yanı adam atıyo vuruyo ıste. 250mt den duvar delecek nerdeyse. yok ateslıydı, yok 50mt dı, sırf yunan dıye bukadarda onyargılı olmayın canım calısalım belkı bızımde olur
Çok araştırmacı bir yaklaşım ![]()
AlıntıMesela en basitinden g3'ün kurma kolu tarzında fakat elbette çok daha sert ve uzun olan havalı yayını sıkıştırabilecek kuvveti üretebilen bir kurma kolu harika olmazmıydı
Olurdu da, sanıyorum ki biz kuramazdık. Havalı tüfek yayı kurmak için mutlaka manivela benzeri bir sistem gerekiyor.
Saygılar..
Kadir abi keçe Hatsan'ınkiler gibi sert mi?
Kullandığım en iyi pellet, Jsb Exact 5.52 mm (Türkiye'deki markasıyla Fx diabolo) ve Hn Diabolo Baracuda..
Fiyat-Performans olarak en iyileri ise Gamo Hunter ve Gamo Promagnum.
Böyle olacağını tahmin etmiştim.Teşekkürler Üstadım ![]()
İlker abi'den mükemmelin altında mal çıkmaz derken tabi ki İlker abi ile birlikte çalışanları da kastediyorum.
Ben de İlker abime bundan önceki tüfeğin hw 77 yi göndermiştim. Silahı adam etmekle kalmadılar, birkaç ufak arıza bulup onları da hallederek mükemmel hale getirdiler, durun daha bitmedi
birde ucunda 0.5 '' unf diş olmayan namluya ek aparat yapıp susturucu takılabilmesini sağladılar hatta susturucuyu da yanında verdiler ![]()
![]()
![]()
Parçanın işçiliği mükemmeldi susturucu ile yaptığım grupmanlar daha iyi çıkıyordu. Türkiye'deki tüm sanayiciler onlar gibi olsa işçilik olarak Almanya'yı bile sollarız.
Çok konuştum
Tekrar Hayırlı olsun Mesut abi. ![]()
Fakat anlaşılmayan birşey var. İsterse saçmayı ışık hızında atsın. Namlu kötüyse o silah bit-miş-tir !
30 atışta bir ''Hey maşallahh be!'' nidalarıyla şişeyi parçalayan silahlar pek ilgimi çekmiyor.
Sonra fırsat demişsiniz Hatsan'ın elindeki olanaklar kimde var? Bu en kaliteli malzemelerin olup ta sahanda yumurta bile yapamamak bence.
Tabi ki her zaman yerli malının arkasındayız fakat yabancı forumlarda o aşağılayıcı yorumları okumak da pek hoşuma gitmiyor.
Türkiye'ye gelirsen hemen bir tane alırım. 170 ytl ye kadar da verebilirim. Böylece T12 nin en büyük eksikliği de yokedilmiş olur.
Ne etmişim ben ya.Dikkatsizlik işte isabetsiz kelimesi isabetli olacak. Diğer abilerimin söylediği gibi özellikle namluya sıkı oturan promagnumlar isabetli.
Eveeet camdan atlamak istiyorum yanlış işaretlediğimi işaretlerken onu da yanlı işaretlemişim
.Kafalar karışmadan, açıklığa çıkarayım, kullandıklarım içinde expander berbat, prohunter aşırı çapaklı(bazılarının baş kısmı çok dar) , promagnum ise namluya sıkı oturunca isabeti orta seviye.ohh be..
Hepsi birbirinden isabetsiz.Namluya sıkı oturan promagnumlar diğerlerine nazaran daha isabetsiz. Zaten bir kutu diğer kutuyu tutmuyor, çapaklı, bazı pelletlerin baş kısmı dar setlere tutunamıyor...
Zararlı mücadelesi için isterse çarptığı şeyi yok etsin, isabetsiz oldu mu kullanmam.Saygılar..
Ne etmişim ben ya.Dikkatsizlik işte isabetsiz kelimesi isabetli olacak. Diğer abilerimin söylediği gibi özellikle namluya sıkı oturan promagnumlar isabetli.
Hepsi birbirinden isabetsiz.Namluya sıkı oturan promagnumlar diğerlerine nazaran daha isabetsiz. Zaten bir kutu diğer kutuyu tutmuyor, çapaklı, bazı pelletlerin baş kısmı dar setlere tutunamıyor...
Zararlı mücadelesi için isterse çarptığı şeyi yok etsin, isabetsiz oldu mu kullanmam.
Saygılar.. ![]()
4.5 rabbit magnum ıı 15.74 grn Acaba tavşan avı içinmi tasarlanmış çünki yumuşak avcılık peletide diye yazıyor.( heavy hunting pellets )
Heavy ağır demek Ahmet amca. Güçlü silahlarda maksimum etki için kullanılırlar. Aynı zamanda ses hızı üstü atışlarda isabet kaybını önlüyor bildiğim kadarıyla.
Önceden 176 metreden (196 da olabilir) bir grup vardı sanki
Aradım fakat bulamadım. ![]()
Servisine göndermeyi denediniz mi?
Açıklıyorum, ben katilin önde gideniyim. ![]()
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081025/temp/i4bgw7p9.jpg] bence fx in en yakışıklı modeli yeni modelmi yoksa benmi yeni gördüm neyse konuyu açmış oldum 180 cc tüple max 200 atış yapıyor 3 kademeli güç ayarı var anladığım kadar
180 cc tüple 200 stabil atış yapması ancak 12 f/p (İngiltere'de havalı silahlara izin verilen max. güçtür.Daha üstü Fac (ateşli silah) diye geçer) Bu da sizi kesinlikle tatmin etmez.
Hatsan'ın bir tüfeği diğerini tutmuyor. Bence her iki grupman da iyi değil. ![]()
BEn şu anda 4-16X50 ve 3-9X32 modelini kullanıyorum. O kadarda kötü değil. Sonuçta çin malı olduğu için kalite birbirini tutmuyordur. Yerinde görüp inceleyerek almak Daha olumlu olur. Bu iki dürbünde en iyi özellik Mildot olayı. Gamo, bushnell gibi dürbünlerde böyle mildot yok.
Haydar abi, Gamo'da mildot var.
Benim T12 de öğrenci işi Marmara Gold 1 Lt yi seviyor
Evdeki su şişeleri bile Marmara Gold
ailecek seviyoruz ![]()