Togay abi crosman hollow point olmasın o pelletler?
[Resim Engellendi: http://www.midwayusa.com/midwayusa/staticpages/highres/414084.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Togay abi crosman hollow point olmasın o pelletler?
[Resim Engellendi: http://www.midwayusa.com/midwayusa/staticpages/highres/414084.jpg]
Grup süper. Ellerine sağlık Haydar abi ![]()
Hocam o da çok zor olur yaaa. nefesiniz bile deli gibi uçuruyor ağı. Bir de nasıl gerdiricez
En iyisi örümceği koyup dürbünün içine kapatalım. Hayvan oraya rangefinder bile örer valla
Uğur abi bildiğim kadarıyla örümcek ağı:
1)Aynı kalınlıktaki çelik telden 5 kat daha güçlü.
2)Boyunun 4 katı esneyebilir.
3)Saç telinden 10 kat daha ince.
Bence denenebilir ![]()
Bizim kordonda, denizdeki balonlara atış yaptırıyorlar bununla.Tetiği çektikten sonra pistonu karşıya 3 sn de vuran mancınık gibi bir silahtı ![]()
Tahmin edilmesi o kadar zor değil hani ![]()
Bana göre de,
Böyle bir sistem ateşli silah sınıfına girer ne yazık ki.Bize getireceği hiçbir artısı yok. Dezavantajları oldukça fazla. Taşı elimizle fırlatmak yerine, bacak arasından fırlatmak gibi.
Fikir üretimi devam ![]()
![]()
Cem abi İlker abimin saptadığı raiderların tüp valfinde yanıcı yağ kullanılması olayından sonra. Bence dolumu biraz daha yavaş yap.
Ben çok yavaş dolduruyorum.
Tüfeğiniz hayırlı olsun. Bence tüp almalısınız. Tek bilek hareketi ile 195 bar görmek rahat ve keyifli ![]()
Çok güzel
Sanki T12 ninkiler daha stabildi??? ![]()
Hayırlı olsun arkadaşıma.
İlk pelleti yerleştirirken malum ters konulacak. Yani etek kısmı alta gelecek şekilde sokulacak. Bu işlem sırasında pelleti deliğe tam dik olarak değil de hafifçe içe doğru eğimli iterseniz çok rahat giriyor.
Bu gibi işlemleri anlaşılır bir şekilde tarif etmek maalesef mümkün değil. Yapmak anlatmaktan daha kolay oluyor genelde. Zamanla eliniz alışacak ve ne kadar pratik olduğunu göreceksiniz.
Bir önerim de silahın tüpü ile kundak arasına kalınlığı 2 mm kadar olan bir keçe parçası yerleştirmeniz. Hani şu masa veya sandalye ayakları altına konulan bir tarafı yapışkan keçeler var ya, onlar buna çok uygun. Bunu yapmak için de silahı kundaktan ayırmak gerek: kundağın alt kısmında tetik korkuluğunun ön tarafında tek bir allen vida var. Onu sökünce kundak ayrılıyor. Kundağın iç kısmına 2-3 parça keçeyi yapıştırdıktan sonra silahı tekrar yerine takın.
Güle güle kullanın, çok memnun kalacağınıza eminim.
Polat amca bu işlemi neden yaptınız?
Chairgun 2 tüm sorularınıza yanıt verecektir.
Ben de ford diyorum. Sınıfına göre yol tutuşları çok iyi.
Hurdacıya gidin bence ![]()
Ellerinize sağlık ![]()
Bana tam tersi gibi geliyor ![]()
Hayırlı olsun, isabetli atışlar dilerim. Çok güzel bir seçim yaptınız. ![]()
engin biraz da malın önünde durmasını istemiş.kalite kontrol falan yani.dalga yok dokundurma var.
+1
Fabrikaya gönderin hallederler. Nasıl olsa ''mükemmel bir servis anlayışları var. Mallarının arkasında duruyorlar ya'' ![]()
![]()
![]()
![]()
Sabırlar dilerim Haydar abi. ![]()
Hayır yok imageshack a resim yükledikten sonra gelen ekrandaki thumbails to forum (1) satırından aldığımız linki direk buraya yapıştırdığımızda resim açılıyor.