mhuamhaha ben o silahı kurcalamıştım.Kurması falan acayip zor silencer ile bile sesi canavar gibiydi. İlker abi tam yaptımı böyle yapıyor işte ![]()
![]()
![]()
![]()
Ha bu arada güzel bir buluşma olmuş.
Engin1992 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Flyer olmasa grup olay yaratırdı ama bu haliyle bile süper bir grup.Tebrik ederim
Tamirat ne ola ki?
-
en sessiz pcp bende webley raider tekli hiç sesi çıkmıyo çünkü namlusu yok arızalı namluyu hatsana yolladım lw namlularda 1 ay sonra gelicekmiş bu da demek oluyoki en sessiz pcp bendeki pcp tabi bir aylık süre için bir aksilik çıkmassa

Mesut abi kır zincirlerini de gel sende fxlen 
97 metrede kara şişe patlatmanın zevki de ayrıymış yahu 
-
Sonunda sizi de pcp sahibi olarak gördüm ya
Hayırlı olsun, isabetli atışlar. -
Harika bi şey yaa
Ben her seferinde kafayı yiyorum yamuk tutuyorum diye 
+1
-
Kısa bir süre T-12'de 50 metre atışlarda denedim. Bir şarjör kadar attım. İsabetliliği AA'nınkine eşdeğer idi.
Yeni FX sahibi olduğumdan denemelere devam edeceğim, sonucunu yazarım.Polat amcam hayırlı olsun. Süper bir silah

-
Engin sen modifiye Talon un sesini birde bu videodan dinle
http://www.youtube.com/watch?v=7k7LLI9E6o0Eheh duydum. .22 cal yivli ile arasında fark yok. Ayrı konu bana da acil bir ses kesici lazım.Bekliyoruz valla polislerle kanka olduk burda.
En son gece saat 2 de çay içmeye geldiler 

-
O ses ne ya öyle

-
bu geçdiğim hafta pazar günü ayaz ağaya yusuf arkadaşımızla bberaber atışa gitmişdik daha tüfeği 10 mt üstünde yeni deneme yapmanın sevinci ile gittik ve atışlara başladık webleyimi 30 mt ye ayar yaptım grup yapmak istedim 2 çeşit palletim vardı birisi crosman hp diğeri gamo prohunter hp ile yaptıgım 30 mt lik grup 5 cm yi buldutabi aradan fırlayan sazan saçmaları saymassam alakasız yerlere gidiyordu hunter ise 5 cm yapıyodu fakat alakasız yerlere gitmiyordu 100 mt de ise tüfeğin gücü en alt mildotda vuruyordu klikler bitti mildot da en alt mildot olarak vuruyordu neyse bugün işden gelirken uzun 5 no alyen anahtar aldım tüfeğin arkasındaki delikden içeri sokup sola doğru vidayı biraz acarak gücünü yükseltmek di amacım 3 mt den suntada deneme yapıyorum acıp deneme yapıyorum bir türlü suntayı delip geçmedi suntada kaldı hep o kadar da çevrdim nerdeyse 10 tur 15 tur olmuşdur yinede tın yok (nasıl yükseltilecek arkadaşlar bu nasılolacak ? bilen varsa yardım lütfen) neyse bizdeki 10 cm e 2o cm lik 1.5mm. kalınlıgındaki sac takımkutusunu aldım annemlere gittim 10 mt grup yapmaya içine paçavra doldurdum ve kagıdı koydum atışa başladım bu gün aldıgım hn diablo barakuda ile atışa başladım 10 mt gerçekden tek delik sevdi galiba ama 30 mt de denemeden karar vermiyecem sonra gamo match kü uclu saçma o ise yan yana kocaman tek delik tabi 5 kuruş büyüklüğünde sağda solda başka delik yok ts18 oda 5 kuruşluk tek delik sağda solda saçma yok crosaman hp o ise noktadan tam isabet birtane diğerleri 1 cm üstünde yanyana asker gibi dizildi düm düz hunter içler acısı 5 cm lik grup sagda solda hep işde bu kadar eve geldim tüpe takdım hava kalmamış 20 bar hava bırakmışım toplam 42 atış acaba fps si yükseldimi diye düşünüyom neden derseniz 40 atışda 50 bar kalıyodu acaba dedirtiyor bana sizce tabi en iyi sonuç ölçme ile belli olur. okudugunuz için teşkkürler ben şimdi fps yi yükseltmek için çözüm arıcam dolaşayım biraz formu bakalım neler var bye bu arada atışa başlamadan önceki hava basıncı 170 bardı
Yapma Mesut abi
Burada bir nokta koymuşsun hakkını yeme 
-
1)Diana High power
2)AA Field
3) Fx Pellet
4) Benjamin (daha gelmedi, umarım gelecek)Mesut abi bunları denemende yarar var.
-
Onur helal olsun valla çok güzel çalışma
Süper olmuş 
-
Gümrüğe takılmadan gelebilirse 200 ytl üzeri diye düşünüyorum.
-
Tecrübeli kişilerden yardım alacağım...
Olmazsa 16x taskolara mı yönelsek.Ben biraz daha bekliyeyim.
Ama hala önerilerinizi bekliyorum. -
Yahu Leapers larda genel olarak sorun mu var ?
-
Selamlar,
Küçük büyütmeli ve sidewheel dürbünlerden hoşlanıyorum.T12 ye de artık adam gibi bir dürbün lazım. Uygun fiyatlı compact birşeyler ararken şu dürbünü buldum ve çok hoşuma gitti.Siz ne dersiniz? Önerileri merakla bekliyorum.
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/images/acc/LESCP3M3124AOMD.jpg]
Leapers 3-12X44 30mm SWAT Mini Size A.O. Range Estimating Mil-Dot Scope
Specifications:
Magnification: 3X-12X
Tube Dia.: 30mm
Objective Dia.: 44mm
Field of View @100 yards: 32.0"-11.5"
Eye Relief: 3.4" -3.0"
Exit Pupil: 14.7mm-3.7mm
Click Value@100 yards: 1/4"
Length: 10.6 "
Weight: 21.2oz
Parallax Setting: 10 yds - infinity
Zero Reset/Locking target knob -
oeehh !?

Süper grup çıkmış 
-
Çok güzel , okurken tüylerim diken diken oldu

-
Murat abi hayırlı olsun.Kazasız, isabetli atışlar dilerim

-
Bildiğim kadarıyla tüpün içindeki biriken nem vs. gibi zararlı şeyleri boşaltmak için arada tüpü tamamen boşaltmak gerekiyor.Yanlış mı biliyorum?
-
O sesi duyduğum anda hiç atmadım zaten.