zaman söyle diyebilrmiyiz erkut abi 200 bara dayamaya hiç gerek yok 190 bar yeterlidir??190 bar basarsak 850-855 fps değerlerini yakalamamız mümkünmüdür 18 gr de?
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yani 200 barı geçinde fps değeri azalıyormu??

-
yaw erkut abi merak ettim sordum ya bukadarda ezmeyin ama

-
ama vallahi abi kötü niyet yok yani ben biraz sabirsizim okadar

-
silahtan silaha bu hız ölçümleri nekadar fark edebilir???
-
abi napayım sordum ya sende beni iyice paranoyak zannediyon ha
evet belki silah gelene kadar birazcık seni sıkmış olabilirm ama
senin şu lafımını millete anlatım gülmekten yarıldı arife günü silah elimde olurmu demiştim sana abi sende murat sen bana cennete gidip gidemeyeceğini soruyon demiştin abi 

-
bizim kayın silahta tetik siyah bu bişeyi değiştirirmi abi?
-
hayırlısı olsun
-
abi bu vesile bana 75 milyona maal oldu yaaaa

bu arada mustafa abi kargom geldi hortumu aldım takdım dolumu aptım 200 bar bastım duruyo öle!abi şimdi ben bunu yarın 100 bara inririm,100 barda kalmasının bi sakıncası varmı?aksi halde 100 bardan sonra yapılan atışlar silaha zarar verebilir diye biliyorum 100 barda öle kalabilirmi yani?? -
aynen karşılaştığım sorunu çok iyi tercime ettin mustafa abi çok teşekkürler
-
fotolarını yükleyemedim hakan abim şimdi yüklücek
-
oktay abi param buna yetti başka pama kalmadı diyorum.ver ozaman madem bi hil pompa nediyim herkezde beyin var sonuçta para olmayınca olmuyo imkanları zorladım bukadar yapabildim yani!ayrıca başka konuyla ilgili bişey sölücem hatsan pompasının hortumunda made in italiy yazıyor ve siyah çok ince bu hortum bilginiz varmı?
-
tamam abi mustafa abi yardımcı oldu satın aldım bitane daha dolum ucu napalım,uc gelsin loctite damlatıcam dişe ve hafif sıkıcam çok sağolun
-
değerli üstadlarım arkadaşlarım bugün hatsan pompa aldım param ona yettiği için benim a.a nın sarı parçasını hortuma bağladım fakat dolum esnasında hava kaçırmaya başladı,daha sonra biraz daha sıkayım dedim sarı parçanın pasosu kırılarak pompa hortumunun içinde kaldı bakalım mustafa abiye msj attım yollayabilirmi diye moralim çok bozuldu

-
abicim bayram dolayısıyla cvp yazamıyoruz kusura bakma
-
hayırlısı olsun abi

-
oooooooooooo hakan abi yakıyon ortalığı yaa silahın hayırlı olsun abi çok sevindim geldiğine silahının benimki 150 bardaydı kısık ve açık havada 2 buçuk şarjör attım şuan tam 100 barda
-

evet hakan abi ikizmiş dimi,ee abi denedinmi hemen bide bişiy sorcam silah geldiğinde kaç bardaydı? -
abilerim canım arkadaşlarım çok teşekkür edrim,tabi yaa kardeşime bak sen izmire gel bi bırak foto çektirmeyi atışa gideriz kanka

-
çok sağol kadir abi uçuyom havalarda türk hava yolları aradı az önce inişe geç diye