kıyas etmek için değil bilgi almak için sormuştum mustafa amca
joey_jordison tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
peki ya tetik mekanizmaları 2 sinin nasıl?t12 nin tetik tertibatı sağlammıdır a.a gibi uzun yıllar kullanılabilirmi???
-
hayırlı olsun erdem abi nekadara maal oldu dürbün???
-
dende bucada oturuyorum ya glad yada a.a alıcam şu pcp eksikliğimi gidereyim pazar günleri boş olursam gelmeye çalışırım zaten bende atışları yalnız yapıyorum genelde
-
üstadlarım yatagunde fx t12 de 2 tane fps birimi verilmiş biri 870 diğeri 930 şimdi yanılmıyorsam mustafa abi ufak bir ayarla 930 fps basınca çıkartıyorum demişti benim sorum 870 fps de kaç güçlü atış yapılır 930 fpsde kaç güçlü atış yapılır?? saygılar
-
e hava pompalarken kaç bara kadar bastığımızı nerden bilcez pompamı saycaz vardır bakılınca anlaşılcak biyeri heralde ya
-
üstadlarım bu fx t12 de monometre yok galiba tüpün nekadar dolduğunu kaç barda olduğunu nasıl anlıcaz???????????
-
daha önce 44 mercek kullandım tek parça ayakta hiç bir sorun çıkmadı!silah yere düştüğünde 3-9-44 dürbünde zarar gördü takmadım bidaha 42 ye dayanır sanırım dayanmasada kadir abi sağ olsun yollar bana bitane dürbün kadir abim cennetlik sniper dır

-
iyi dilekte bulunan herkeze teşşekür ederim.fazla uzun sürer sürmez o benim sorunum
-
değerli abilerim arkadaşlarım üstadlarım yatagun dampam bugun elime geçti işçiliği mükemmel montajını yaptım henüz dürbünümü sifirlamdım inşallah tutar artık bu son çarem emeği geçen tüm yatagun ekibine teşekkür ediyor özellikle mustafa abime saygılarımı sunarım
-
bu modeli türkiyede varmı acaba yani bildiğimiz ar6 mı bu?yenimi çıktı yeni çıktıysa gelmesi baya bi zaman alırmı türkiyeye?
-
farkındaysanız bu ewaları satan av bayisinde birden bire fiyatları ve satışı durdurulmuşşş bide farkettim ürünü biten malların bile taksit seçenekleri kalırdı halada var,fakat ewanixlerin ne fiyatı nede taksit seçenekleri gözüküyor hepsi 0 (sıfır)rakamıyla dolu

-
arkadaşım nerden aldığını ve fiyatını sölermisin merak ediyoruzda 2 kişi sordu ben 3 cuyum
-
abi benim dürbün 4-12-42 yatagun dampa zapdedermi?? kadir abicim slmlar seni çok güldürdüm galiba allahta beni güldürsün dimi
-
değerlı formdaşlarım üstadlarım bundan 2 ay önce tek parça ayak ve 3-9-44 w&s dürbün kullanıyordum hiç bir sorun yoktu sonra kaliteli nikko marka bir dürbün aldım fakat önce dürbün kaymaya başladı sonra dürbünün konik kısmını dayayarak bağladım tek parça ayağa, bu seferde ayak dürbün kızağından kaymaya başladı sorum şu yatagun dampa alsam sorun çözülürmü herhangi bi kayma sıfırınının kaçmasıyla karşılaşabilirmiyim?
-
gerçektende düşük güçte 150 atış yapılabilirmi??net bir cvp veren olursa çok sevinirim

-
ah be canım abim ben bizzat götürdüm 1.nesil patriotumu bakım yapsınlar diye cizik olmayan tüfeğimin heryerinde çizik var bu ne dedim montajta bunların olması doğal dedi çekiç izi vardı çekiçle ezilmiş gövde bende bu son hatsan alışım zaten dedim döndüm arkamı gittim bişey demedi deseydide karşılığını çok sert alırdı neyse abi senin mis gibi dianan var salla gerisini
-
arkadaşım merhaba telefona arada bi öle ne olduğu belirsiz adamlar çıkabiliyo,sanırım fabrikanın bekçisine yönlendiriyolar telefonu neyse hafta ortası mesai saatlerinde ara bir sonuç alamassan bana pm at ben izmirdenim sana yardımcı olurum bizim fabrika hatsana çok yakın bizzat ben sorarım senin için fakat kuşkun olmasın onu seve seve yapmak zorundalar saygılar hocam
-
slamlar merak ediyorumda bu ewanix ar6 ve s10 tüp tam doluyken kaç stabil atış yapabiliyor?ve tüpü ilerde eskirse nerden temin ederiz bakımını falan??herkeze isabetli atışlar dilerim
-
arkadaşım hayırlı olsun isabetli atışlar dilerim