joey_jordison tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

üstadlarım arkadaşlarım slm.geçmiş günlerde bi hata yapıp 1.nesil webley patriod tüfeğimin mekanizması çok kirli olduğundan wd40 koruyucu sıkmıştım buda tüfekte önce dizelleme sonra tetik mekanizmasında sekman attırma ve son olarak emniyet tertibatının 10 mm altındakı pim yuvasında bollaşma olup gövdeden ayrılmaya neden olmuştu!fotolarını formda yayınlamıştım,fakat hala atış performansı mükemmelin üstünde!size sorum bi arkadaşımda 1.nesil webley var satıyo tüfek biraz hasarlı fakat mekanizması çok iyi en azından emniyet tertibatına bağlı olayn pim yuvasında bollaşma yok :) onu satın alıp gövdesini benim patriod a taksam eski gövde ve mekanizmasını çıkarsam?buna gerek olurmu?şimdiden vericeğiniz cvplar için tşk eder isabetli atışlar dilerim saygılar

ben sideprensi abimize bunu 4 hafta önce sölemiştim unutmuş galiba! ;şrofls;. av bayisi olan arkadaşta vardı 6.35 satıldı alan arkadaşta gayet memnun deneme fırsatımda olmuştu gayet iyi ve vida geşmesi yapmasın diye 2 vida üst üste montalamışlar güzel bişey çıkmış ortaya,fakat namlu düşünrüyor beni isabetsiz güç bişey ifade etmez 5-6 palet attım biraz geniş bi grupman yaptı.saygılar

değerli üstadlarım abilerim diana almayı kafama koydum ay sonu kısmetse alıcam yalnız 350 le 460 arasında karar veremiyorum 1.nesil webley patriota güç ve isabetlilik konusunda sizce hangisi daha yakındır alıcağım dianayı şişe kırmak için almıycam ;tufey# ona göre bir seçim yapmam lazım vericeğiniz cvplar için şimdiden tşk eder isabetli atışlar dilerim saygılar

Arkadaşımızın fikrine bende katılıyorum,,,
    Silahı ilk aldığımda bende dampa temin edene kadar sabredemedim,neticede 3 dürbün ve silahın kundağını çatlattıktan sonra,kundak değişimi, yeni dürbün ve dampa ile silahı zaptedebildim...şimdi ne kadar tepinsede dürbünü kıramıyor,kızakta kaymada yapmıyor. ;şrofls;.

abi war zaten tek parça ayakla optima onu kullanıyorum şimdilik,haftaya yatagün dampa alıcam kısmetse o zaman takarım ay sonu diana alıcam tam olarak karar veremedim 450 magnummu-350 magnummu ikisinin arasında kaldım diana alınca ona takarım zaten nikkoyu

eyvallah kardeşim nasıl?güzel dimi baktınmı fotolara kıytırık optimayla attığım yerleri gördün bunla kusursuz atışlar yaparım diye düşünüyorum ;şrofls;. tabi haftaya bi darbe emici dampa alıcam risk almayım kardeşim tek parça ayakla işi sağlama alalım :thumbup:

abilerim üstadlarım merhaba bugün çok beğendiğim bir dürbün aldım markası yani dürbünün üstünde yazanlar nikko striling gold crown 4-12-42.şimdi buna yatagün dampa alsam benim webleye takabilirmiyim yada tek parça diana ayağa taksam bisorun olurmu??tüfeğim rodajını doldurdu ve artık okadar tepmiyor.şuan üstünde 4-9-44 optima dürbün ve tek parça diana ayak var dürbünü 3 aydır kullanıyorum bir sorunu yok bu yeni dürbüne adam 250 fiyat çekti 220 ye aldımsizce nasıldır ??fotosunu aktarmak isterdim fakat yapamıyorum birtürlü vericeğiniz cvplar için şimdiden tşk eder isabetli atışlardilerim

üstadlarım abilerim at44 premium combo veya webley raider alıcam çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim!mekanizma takılı kalmıcak gücü ve isabetliliği tatmin edici olan hangisi??bu pcp lere ayırabildiğim bütçe 850 dir şimdiden tşk eder isabetli atışlar dilerim

1.nesil patriod siparişi verdim kardeş tetik gümüş grisi metal gez ve arpacık siyah renkte metal kabze altında webley kabartması var bu özellikler son çıkan 2. nesilde yok arkadaşım bana gelicek olanda izmirde biryerden zaten adamın elinde 1 tane kalmış onu alıcak getirtcek abimiz bana

arkadaşlar 1. nesil patriotumda çıkan sorunlar okadar önemli değilmiş,şuan performansı çok iyi ve bu 1.nesili uzun yıllar kullanmaya karar verdim ve yedek olarak sıfır bitane daha sipariş verdim napayım çok seviyorum bu makineyi ;keyfs;

İlker Bey ve forumdaki tecrubeli abilerim bana da yardımcı olmuştu zamanında, forumdan gelecek yardımdan şüphem yok ,okuduklarım sonrasında ben de patriot almaya niyetlenmistim, ama her cıkan sorun icin szleri rahatsız etmek, parca sıkıntısı icin bas agrıtmak bana gore değil mesela. teknik servis olsa yollarsın cunku onların işi bu.

biz milleti rahatsızmı ediyoruz kardeş???başmı ağrıtıyoz???