antonov adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar uzun zamandır forumda yoktum bu yüzden cevap yazamadım.Bu foruma dahada bir şey paylaşmam.İnanmayan yorum yazmasın yeter.Niye sizi kandırmak istiyeyimki bazı arkadaşlarımız atışları evde yaptığını falan söylemiş.Evin penceresinden yapıyorum bu yüzden ev yastığı yazdım mesafeyi anlatırken bir yanlışlık yapmışım 100m2 demişim.Demek istediğim 100m ye 100m bir alandır aslında neyse konu çok uzamış yokluğumda.Kapatalım artık inanan inanır inanmayan inanmaz.Bundan sonra yaptığım grupları sadece bir kaç değerli abime yollarım yorumlarını alırım benim için yeterli.Yaşınızdan utanmadan bir de dalga geçmişsiniz dahada foruma adımımı atmam.

    haddimizi asmayalim once,konuyu zaten yorum yapilmasi fikir paylasilmasi icin acmadinmi kardesim?aldigin yorumlar canini sknca yasinizdan utanin diyemezsin burdaki kimseye,herkes tufegin neler yapabilecegini biliyor,ne kadar iyi atici olsanda tufegi her atista kaldirip kiricaksin sonucta degilmi?inanmayanlar fikirlerini belirtmis,o zaman videoyla kanitlarsin, yok yapamiyorsan git mantar patlat..

    Ayda yılda bir defa şansın da etkisi ile yapılan bir grupmanı bu kadar büyütmeye gerek yok bence. Eğer bu tüfek ile bu mesafeden her 5 grupman denemesinin 2'si veya 3'ünde buna yakın sonuçlar alan biri çıkarsa o zaman tartışalım. Zira bu tüfeğin arpacığı 30 metreden bile soda şişesini neredeyse komple kapatıyor. Görmeden yapılan bu grupmanın da şanstan başka bir açıklaması yok.

    g;$i

    Emre kardesim atisini yumusacik yastik uzerinde guzelce destek ile yapmis...
    Paylasimi elestirmek , yerin bin kat dibine gondermek cok basit ... Defalarca bende dahil cogu kisiye yapildi bu forumda...


    Ben emre kardesimden ozur diliyorum.ona her yaptigini paylas demekle yanlis yapmisim.affedder umarim beni....

    Senin yetenekli biri olduğunu ben gibi bir çok kişi biliyor güzel kardeşim,açıkcası beni hatsana karşı iyice ısıtan da sensin bir ürün almak istediğimde de sana danışıcam daha öncede yaptığım gibi, yalnız burası bir forum olduğu için paylaşım yaparken gelecek yorumları ve soruları da yadırgamamak lazım,100 metrede atılan hedef açık gözle bakıldığında arpacıktan daha küçük olduğu için bu eleştiriler normaldir.

    paylaşımınızı çok beğendim. emeğinize saygı gösteriyorum ancak, 100 mt den aynı yere gez ve arpacıkla nişan almak imkansız denebilir :) yani grupman olayı biraz abes kaçıyor. 100 mt den atılan atışların belli bir yerde toplanması çok hoş olmuş fakat aynı noktaya odaklı bir isabet mi ? :)

    :thumbup: her atista destekten kaldirip, kirip tekrar koyulan tufekle bu grupman banada utopik geldi..kimse dememis ama ben diyim video olsa daha bi iyi olurdu sanki..nitekim acik gozle siseyi bile zor gorurken, pelletlerin toplanma acisini bu derece darlamak pek olucak sey degil gibi..

    Arkadaşlar merhaba aşağıda fotosunu vereceğim pelletler hakkında forumda bişey bulamadım bilgisi olan kullanan varmı? pellet almak için av bayıne girdim 1 kutu uyduruk yapıştırılmış etiketiyle, ağızı bantla kapatılmış 500 tane ayna gibi inanılmaz düzgün pelletlerle karşılaştım fiyatıda 13 liraydı..


    kendi sitesinden fotoğrafı,



    [Resim Engellendi: http://farm6.staticflickr.com/5473/11112656873_88e2d75532_b.jpg]


    hunter kaliteli gamo tek parça ayak ile geliyor antonov abiyide ben uyarmıstım ilk actığında 2. olarak yay sesi olduğu için kesilmez o takılır bi şekilde ama etki yapmaz hiç burada güzel secim hayırlı olsun bende black fusion modelini kullanıyorum namı değer ayı deviren :D baya guclu bi tüfek ama mod 125 gibi tepmiyor ve hafif + kurulması o kadar zor değil isabetide kat kat iyi

    :D :thumbup:


    Gamo Hunter 1250 380 m/s 4.5 mm olanı 1.342,31 TL


    Gamo Socom 1250 380 m/s 4.5 mm olanı 1.246,23 TL

    Kardeşim sende baya incelemişsin benim gibi belli :) bunlara ek aynı hızdamı bilmiyorum ama güçlü ve aynı namlulu black fusionda var..sesi çok az,sat tetikli..
    standart combo arasında fark yok tek parça ayak ve dürbün ile geliyo..bu fark bildiğim kadarıyla sadece stoegerde var onların combolarında gez arpacığı iptal ediyolar...

    hocam ben daha once bi duzeltme yazmistim yukseltici rayla ve tek parca ayakla geliyor dampa degil yanlis anlasilmasin,birde tum hunterlarda arpacik acik fotograf var yani sizin gosterdiginiz gibi ama geldigi zaman arpacigi koruyan metal bir kafes var yani benim fotodaki gibi..buyuk ihtimal sizede benimki gibi gelir..su an piyasa fiyati 770 tl ye cikti bu fiyata almaniz gerken hunter dx combo olmalidir buna dikkat ediniz..ayrica durbunleri cok saglamdir gamo durbun kalitesini herkes bilir dampa gerektigini dusunmuyorum..durbunun cin mali olup olmadiginida gormeden bilemeyiz..saticinin insafina kalmis birazda maalesef..sayet pcp almayacaksaniz bu tufek oldukca yeterli ve tatmin eder..bir webley almadan kesinlikle satmam buyuk konusmayayim ama...

    Kullandığın saçma ne bilmiyorum ama daha ağır ve daha sert sacmalar şişe kırma sorununa çare olur. Crosman ultramagnum saçmayı deneyebilirsin hem daa sert hem de ağır bi saçmadır fiyat kalite oranıda iyidir memnun kalırsın ben crosman 1077 gibi bir tüfekle 30 metreden boş soda şişelerini her atışta kırdım. Saçma çok önemli yani tüfeğin kabahati yok :)

    super tespit bravo..bende gamolari kullaniyorum 50 uzeri patlatmak icin ts-10 gimi gamolarida deneyebilirsiniz onun disinda air pelletlere en fazla mesafemiz yuze yakindi raki sisesini ikiye bolduk 2 hafta onceki son atisimizda..bizim tufek gercekten guclu ama pelleti, dusus mesafesini, birde sisenin neresinden vurmamiz gerektiginide bilmek gerekiyor..aci farki sekmesine sebep olabiliyor ;)

    Arkadaşlar bu pazar 17.11.2013 te Bilyac arkadaşımızında yeni dürbününü denemek ve sucuk mangal yapmak için aynı yerde buluşmayı düşünüyoruz,yani havaya göre ama boran kopmadıkça orada olucaz,bizde gamo hunter dx ve x20 sup var bu arada bunlardan almak, denemek isteyenlerde gelebilir fikir edinmek için,buyrun rakı agacımızıda görmüş olursunuz :thumbup: he bide ben webley raider baktığım için webleyi olanlar lütfen gelsin :)

    Sen ba

    Merhabalar arkadaşlar, yazdıklarınızı okuyorum. 10-15 metreyi zaman ve mekan bulunca yapacam.


    Dün evde 7-8 metreden atış yaptım yine alta vuruyordu.

    Sen bana adresini versene kardeş ben gelicem Diyarbakır'a en sonunda :) zaten sur içini falan merak ediyorum :) mesafeyi biraz aç 10 un üzerine çık sıfırlama için.. sonra koy elli metreye oraya ateş et bak bakalım altmı üstmü ona göre bi daha ayar çek :) çok yakın mesafeler için gez arpacık kullan o da çok zevkli..dürbün yakın mesafede üst bakıyo dolayısıyla alt vurması çok normal g;$i

    birde 5 mt. niye normal ki aşağı vurması?


    5 metredeki hedefe dürbünle atış yapamazsak, dürbünü çıkarıp atış yapmak gerekir ki bu da büyük külfet

    Gerçi moderatörümüz güzel açıklamış ama sonuçta dürbün merceği ile namlu arası yükseklik farkı ister istemez 5 metrede sırıtır,sen güzelce bi mezure al eline bi ipi çevire çevire ölç 10-15 metreye gelince kes,o ip uzunluğuna hedefi koy,yavaş yavaş kabasını al acele etme 3 lü grupmanlar şeklinde yap her attıktan sonra dürbün tekeri öle sonuna kadar falan çevirme,dediğim gibi sağı solu ayarla yükseklik kolay..yavaş yavaş ;)