sedat adlı kullanıcının mesajları

    üstatlarım bugün hatsan mod 135 ahşap kundak 4.5mm tüfeğinden satın aldım...istanbulda yaşadıım için henüz denemeye fırsatım olmadı ama gerçekten işçilik çok güzel.kundağın ahşaptan olması daha güzel bi hava katmış.. dener denemez görüşlerimi belirticem.. ama üstatlarım aklıma takılan bişey var 4.5mm mi daha iyi 5.5mm ? 5.5mm aradım ama bu modelde yoktu.. bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. saygılarımla... bu arada 250 tl ye satın aldım :thumbup:

    sanırım eminönmüne gitmekten başka çare kalmadı :him:s ama satıcıların tüfek hakkında hedef kültürlerine bayılıyorum ;rofl.; geçen bir tüfekciye girdim mod 125 sordum adam bana 400 mt den vurur diyo ;avci; ;kihhik, ya dedim kardeşim vurur ama neyi vurur hedefi vurur diyo ;kihhik, gerçekten esnafın tüfekler hakkında hiç bir bilgisi yok..

    bakın şimdi doğru anlaşıldım benim demek istediğimde tam da buydu. ben gerçekten çok araştırma yaptım ama hepsi teoride hiç uygulamada deneme imkanım olmadı tüfekleri..dediğinizde çok haklsınız keşke bi fırsatını bulup aranıza gelip tüfekleri keşvetme imkanım olsaydı ama malum koşturuyorum iş güç derken zamanım kalmıyor.. benim sizin gibi üstatlardan bu konuda biraz desteğe ihtiyacım var çünkü daha önce hiç deneyimim olmadı.. benim istediğim 5,5mm lik sağlam yapıda mod 125 ayarında bir tüfek..elbette daha ileride profösyonel tüfeklere geçmeyi düşünüyorum ama başlarda böyle biraz destek gerekiyor.. site hakkında kaygılarınızı anlıyorum haklısınızda.. sizi böyle düşündüren bu sporu çoğu arkadaşlarımızın ''sapanla kuşvurma olayına'' çevirmişler bu yanlış..böyle basite alınmaması gereken bir spor.. bu konuda benimde kaygılarım var ama burası son derece kaliteli bir site böyle insanlar fazla üyeliğini sürdüremez biz bilinçli insanlar olduktan sonra.. umarım kendimi ifade edebilmişimdir üstadım ilgine ve alakana teşekkür ederim.. Saygılarımla..

    heralde beni yanlış anladınız xaupau yada bugün olumsuz gününüzdesiniz!!


    ben 1 senedir havalı tüfek araştırması yapıyorum fakat henüz bu tüfekleri kullananlarla deneyim kazananlarla konuşma fırsatım olmadı.. yani ben bu tüfekleri hep teorik yönüyle inceledim buda çok sağlıklı bi sonuç vermeyeceğinden bu sporu uygulamalı yapan burdaki üstatlarla irtibat kuröak istedim.. tabiki bende bu sporu seviyorum ve nasipse başlamak istiyorum.. sizingibi deneyimli insanlardan tabiki tavsiye almak isterim ve öğüt nasiyata gerçekten ihtiyacım yok!! beni yanlış anlamışsınız yada kafanızdaki kurduğunuz insan tiplemesi değilim!!! birşeyler biliyorsanız desteğinizi almak siterim...

    sevgili üstatlarım ben ilk defa havalı tüfek alıcam.. acaba 200-250 tl ye ne gibi tüfekler önerebilirsiniz? birde ben istanbulda dürüst satıcı bulamıyorum herkez faiş fiyatlarla kandırmaya çalışıyor..acaba uygun fiyata havalı tüfek sitanbulda nerden temin edebilirim ?