big_wolf adlı kullanıcının mesajları

    pardon İlker kardeş stabilize demek daha mantıklı dediğiniz gibi.....
    Sideprens arkadaşımız uyardı beni özelden Webley zaten Hatsanın die servis ve yedek parça kararını kaldırıyorum ;kihhik, ;kihhik,


    Forumdaşım muhataplarına yazı yazarken söz konusu kişinin yaşını dikkate almanı tavsiye ediyorum. Arkadaşım ya da kardeşim şeklinde hitap ettiğin kişiler yaşça senden ve benden bariz büyükler.Kişilerin profillerinin altında yaşları parantez içinde belirtilmiştir.Beni yanlış anlama...


    Sevgiler

    Vücut büyük olunca tüfek te tam gömülüyor vücuda.


    Ben de ona şaşırmıştım sendeki resimlere bakınca ...ulen dedim bu silah ufacıkmış...Fakat seni hesaba katmamışım.. ;lol; . Geçenlerde bir arkadaşımın AT44'ünü inceledim.fena bir silah değil gerçekten.Ama webley için bir şey diyemem.Bildiğim kadarıyla webley'in tüpü sabit.tüpün sabit olması avantaj mı yoksa dezanataj mı...?

    Ekrem hoca AT44'ünden memnun....Eline de yakışıyo maaşallah.... ;şrofls;.


    Bence kişisel beğeni çok önemli.Mesela ben fx glad almayı kafaya koydum fakat hw 100 S K görsel olarak hayallerimi süsler her zaman.


    Webley de AT44 de birbrini dengeleyen silahlar gibi geliyo bana.Teknik detaylar müstesna..Sanki AT44 biraz daha mı ileride acaba??(LW namlu)

    Bu silahı satacağımı sanmıyorum, ama bu hobiye gönül vermiş biri olarak modlama konularında da çok enteresan gelişmeler yaşanacak, 150 lira gibi bir rakama tüm uyum adaptörleri ile regülatörünüzü YataGundan alıp kendiniz takacaksınız


    Hadi hayırlısı....Allah deriz ne diyelim..

    yunan dostlarımıza hemen bir açılımla, sevgi - dostluk mesajlarımızla karşılık vermeliyiz...


    8) Dostum yunan açılımı zaten Türk milletinin kalbinde var.Gözler kalbin aynasıdır:


    Bir Türkün yanında yunan kelimesini kullanman yeterli ; ve sonra gözlerine bak Anadolu yiğidinin.....İçten içe kararan o gözler zaten gizliden gizliye yunanın yedi sülalesine açılmaktadır...

    Yunanistan, Fransa'dan 15 adet hava kuvvetleri envanterinde bulunan Mirage 2000-5 tipi savaş uçağından atılabilen Scalp füzelerini aldı. Adamlar meriç üzrerinden yani kendi topraklarından ateşleyerek Boğazköprüsünü vurabilecek durumuma geldiler !!!!


    Sayın büyüğüm ihtimalleri göz önüne alırsak boğaz köprüsüne yapılan böyle bir saldırıdan en fazla yarım saat sonra Yunanistanı haritadan silecek nefer de bizde mevcut.Böyle akılsızca bir müdahaleyi tek başına yapacak rum devleti daha dünyaya gelmedi.


    Saygılar

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    İşte bu da yeni editlenmiş videosu::




    pyramidair'den hatsan reklamı

    lakin silahlarını sevmiyorum mod125i beni öldürdü bitirdi tek kelime ile 1 kutu ince mehmetle 5 metredeki noktayı göbeğinden vuramadım lanet olsun dedim sattım hemen bidahamı eve bile uğratmam.......


    Kabahatin hepsi Hatsan'da olmasa gerek....İnce Mehmet'in hiç mi suçu yok? ;şrofls;.
    Hatsan'ı hiç sevmiyorum ama işi silah+saçma şeklinde düşünmek gerek biraz da..

    mod 95 sas var ama mod 150 th sas ilk defa duyuyorum hatta baktım şimdi hatsanın sitesine böyle bir ürün SAS modeli olarak gözükmüyor

    Hatsan bünyesindeki yenilikleri resmi sitesine an ve an yayınlamıyor.Bir AT 44 modeli bile ilk eklendiği günkü gibi duruyor.(silahlardaki düzeltmeler dikkate alınmıyor)


    SAS meselesine gelince mod 125'in bile sas modeli var....Tahminim bu uygulamayı tüm modellere entegre ediyorlar.Ne derece başarılı olurlar bilemem.


    Böyle bir silaha merak sardıysanız 4.5 kg ağırlığı(dürbünsüz) ve muhtemel problemleri göze almışsınız demektir.Bu silaha ayıracağınız para ile daha hafif ve istikrarlı bir silah alabilirsiniz.Silahın reklamları üzerindeki kocaman kırmızı 1250 fps yazısı sizi aldatmasın.


    Kolay gelsin