colt45 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba

Tüfek önerimi yazmıştım. yazlıkda duracaksa tüfek size psikolojik de güven verir. bana sorarsanız kısa namlu gezli bir otomatik av tüfeği alın meskun mahal dışında atış talimi de yaparsınız . plastik saçma görmedim ama gramajı düşükse mekanizmayı kurmayabilir bu sebeple mutlaka gazlı denen otomatik almalısınız zaten normal fişeklerdede gazlı olması fişek dikme sorunu olmuyor (yan sanayi imalat olanlar dışında) tüfek markalarını saymıştım bende altay otomatik var 24 gr fişek attım örnek olarak.bundan gerisi sizin göz zevki .silah işi hanım almak gibi derler gönül meselesi birazda.

kanunda adres de bulundurma olarak geçsede şimdiye kadar kimseye av tüfeğinin adresini soran yok bilinen uygulama şu.bulundurma ruhsatlı av tüfeği ile çantasında ve bağajda olma şartıile taşınabilir tamir veya başka sebeple adres değişebilir atışa gidilir av yapmak yasak ayrıca avlanma ruhsatı gerekli. ben yıllardır taşıdım.tüfek seçimine gelince savunma ve biraz da atış zevki için otomatik denilen aslında yarı otomatik av tüfeği ve kısasını tercih etmeli taşıma kolaylığı bagaj da alıp çıkarma gibi dar alanda çarpmasın diye.marka derseniz çok marka var piyasada ama kalite derseniz 4-5 marka var. süresiz garanti veren altay tüfekleri. sarsılmaz--vursan--huğlu-torun markaları var ilk sırada.fişek meselesi de piyasada 12 no yani çap tutulduğu için 12 no fişeğin her tür ve fiyatı kolay bulunur . savunma için buck shot veya şevrotin denen dokuzlu saçma hedefe atış için tek kurşun.. trap atışı için 28 gr 7no saçma işinizi görür.

Ben de eski modeli var 1997 almıştım o zaman basit bir arpacık vardı sonra tüfek tamircisine gez arpacık taktırdım.geçekten sağlam tüfek.tattikal modelin gez arpacık tipi ilgimi çekti dürbün kızağı gibi duruyor yakın çekilmiş nişan hattı foto ekleyebilirmisin.hayırlı olsun.

poze tüfek muhakkak otomatikten daha menzilli dir mekanizmadan gaz kaçmıyor mermi hız ı artınca mermi eğrisi daha düz ve delicilik artıyor. hangi tüfeği alayım derseniz teknik özellikleri bi kenara koyarsınız sonuçta bu gönül meselesi .