Toronto 516 adlı kullanıcının mesajları

    Evet arkadaşlar sipariş ettiğim havalı tabanca geldi. Ben dün gelmesini bekliyordum ama bugün geldi. Sağlık olsun. Gönül isterdiki video olarak göstereyim ama kameraya çıkmayı pek sevmem bu yüzden fotoğraflı olarak incelemesini yapacağım. Umarım beğenirsiniz.
    İlk önce kargo tam olarak iki günde elime ulaştı ortalama bir süre diyebiliriz. Kargo paketini bilgilerim olduğu için yırttım kusura bakmayın mağazanın paketlemesi gayet güzel fakat paketi açtığımda ürünün paketi biraz kırılmıştı buna rağmen üründe bir çizik dahi yoktu tam biraz kırıldım derken aldıklarıma ek olarak 2 tane co2 tüp göndermişler yine sevindim. Paketteki hasarda muhtemelen kargo kaynaklı bu yüzden mağazaya kızmadım. Fakat paketteki 90 gün garanti olayı beni biraz kıllandırdı umarım bir sorun olmaz garanti ile. Ürünle olan ilk izlenimime gelecek olursak ağırlığı çok hoşuma gitti. Elinizde gerçek bir silah tuttuğunuza inanabilirsiniz. bir diğer yandan da tetiği birazcık ağır fakat striker edgede (bendekinde biraz ağırdı) alışmış olduğum için çok bir sıkıntım olmadı. Tabancanın üstündeki geze bakacak olursak sağa ve sola oynayabiliyor (mantığı tam olarak anlamadım). Arpacık ise fiber optik yeşil yapılmış. Bence ürünün en güzel yeri şarjörü olabilir fakat ömrünü deneyip göreceğiz. Şarjör ful metal ve co2 tüpleri takmak için alttaki vidayı alyan anahtarı ile sıkmanız gerekiyor. Bu arada şarjörü tutmak için silahta küçük bir mandal var. Gelelim güvenliğe... silahta bir de emniyet mevcut
    Şimdi gelelim eksi yönlerine:
    - Öncelikle silahın namlusu tuttuğunuzda çok çok hafif oynuyor fakat bu isabeti etkileyecek bir sorun değil aynı şekilde sürgü yeride oynuyor muhtemelen sökümünün orjinaliyle aynı olmasından kaynaklı bir sorun.
    - Kabul ediyorum tetiği biraz sert
    - Gezde fiber opttik olsaymış iyi olurmuş
    Fakat bu eksiler beni silahtan soğutmadı. Çünkü biliyorum ki ben bu silahı sadece "195" tl ile aldım. Yani bütçem gerçekten düşüktü. Ve beni performansıyla gayet eğlendirdi ve memnun etti.
    Ekol s66 ile karşılaştırınca bana göre görseli gayet iyi diyebilirim. Sırf krom kaplı ve metal diye isabetsiz bir silah alınmaz kanımca. Bu arada unuttum silahı İzmir av marketten aldım. Link:http://www.izmiravmarket.com/H…VALI-TABANCA,PR-6708.html Kargo takibi ile bir sorunum oldu arayınca hemen hallettiler. Onlara burdan teşekkür ediyorum. Açık alana ilk çıktığımda grupman testlerini yapacağım. Ürün ile ilgili istediğiniz fotoğraf olursa söyleyin atarım. İyi Günler.



    Bende hangisini alacağımı kararsızdım çünkü ilk defa havalı tabanca alıyorum. Metal olması, orijinaliyle (Ruger Mark II) aynı şekilde sökülüp takılması , şekli (namlusu dışarıda olan alman tabancalarını severim.) ve ucuz olması beni cezbetti. Tabiki bunlar kişiye göre değişir. Alparslan abininde elinde bir ara varmış isabeti atışı iyi demişti. Bilmiyorum elime geldiği zaman amatörce incelerim umarım iyi bir silahtır.

    Arkadaşlar merhaba. Şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun. Senenin başında forumdan tavsiye alarak Hatsan striker edge aldım. Hala duruyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Fakat şimdi bende havalı tabanca merakı başladı. Nasipse bayramdan sonra almak istiyorum. Aslında tam aradığım özelliklere göre buldum : http://www.izmiravmarket.com/H…VALI-TABANCA,PR-6708.html . Özellikle metal olması; Sökülüp takılması ilgimi çekti .Tavsiye edermisiniz ?

    Abilerim , ablalarım ben foruma yeni katıldım. Ve hobiye başlamak için hatsan striker edge yi düşünüyorum. Eğer alırsam memnun kalırmıyım ? Tüfeği 2-3 yıl kullanmam lazım. Aynı fiyata mod 90 da var ama onun yanında dandik dürbün veriyorlar iki silah arasında çok fark varmıdır ? Vortex düşünmüyorum fakat hatsana her sorunda ulaşabilirmiyim ? Ve son olarak silahı set olarak bozkurt avdan alacağım o site güvenlimidir? Hepinize teşekkür ederim.