Teşekkürler Mustafa bey. Şimdi üye oldum.
karabey15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşım sistemde bir çalışma var hata bu yüzden, manuel aktivasyon yapamıyoruz çünkü sms sisteminin sağlıklı çalışıyor olması için cep telefonunuzun doğrulanması gerekiyorki, tüm alışverişleriniz vs... sms üzerinden bilgilendirmeli bie sistem.
Yani 1 - 2 saat sonra yeniden üye olun.
Tamam arkadaşım yarın tekrar denerim ozaman. Sağol.
-
Sanırım kararım S&W olacak. Şimdi fiyat araştırmaya başladım. En ucuz nerden bulursam oradan alacağım. Yatagun a üye olamadım. Taksit seçeneklerinide göremedim. Hilalde 450 ama taksitte baya fark koyuyor. Hepsiburada da 480 ama peşin fiyatına taksit var. Bunları tekrar inceleyip hangisinden alacağıma karar vereceğim. Bu silahın görüntüsüne bile vuruldum ben yafff... Para olarak zorlayacak ama bir kere alıp uzun süre kullanayım diyorum.
Cevaplayan ve yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sizin sayenizde karar verdim.

Saygılar...
-
teşekkür ederim bu bilgiler iyi oldu.
Saygılar
-
Yatgun'a üye olmaya çalıştım. Cep telfonuna gelen aktivasyon numarasından sonra üye olabilirsiniz dedi. Ama aktivasyon kodu gelmedi. Üye olup hem indirimi hem taksit tutarını görmek istedim. Eğer üyelik işini buradaki biri manuel olarak yapabiliyorsa sevinirim.
Birde yanında CO2 tüp ve pellet de almam lazım. Tüm marka pelletler ve tüpler uyar değil mi buna? Bu silahlarda ruhset vb. bişey gerekiyormu?
-
Evet nerdeyse 2 katı fiyat. Ama benim merak ettiğim bu farka değermi? Crosmanın namlu çıkış hızı 130 sn iken S&W ninki 120 sn. buna rağmen SW çok çok daha pahalı. Crosmanın pelleti sürttürerek attığı gibi yorumlarda okudum. Bunu düşününce SW nin kalitesi cazip geliyor.
Netice olarak çelişkim fiyat farkına değecek kadar iyimidir SW?
-
İkisi arasında kaldım sizce hangisi arkadaşlar? İnceledikçe kafam karıştı, en sonunda ikisinde karar kıldım, şu deyin onu alacam.
CROSMAN 357 mi? yoksa S&W 586 mı?
-
teşekkür ederim mühendisbey.
Diğer sorularıma cevap verecek arkadaş yokmu?
-
Merhaba arkadaşlar, yeni katılanlardanım. CO2 tabanca almayı düşünüyorum. Smith Wesson 586 4inc veya 6inc arasında kaldım. Bu incler neyi ifade ediyor sadece namlu uzunluğu mu? Doğrusu 4 inc daha kibar ve hoş geliyor bana ama inc denen şey güçlede alakalıysa bilmek istedim.
Birde 120 sn. namlu çıkış hızı diyor, ilk defa aldığım için tereddütteyim. Bu hız tatminkarmıdır. Şöyle söyleyeyim mesela 20 metreden soda şişesini kırabilirmi yoksa pipet şişeyi ancak mı deler? Birde bu güç bazı modellerde jule olarak veriliyor. Saniyeye çevirirsek örneğin 7,5 jule kaç saniyelik namlu çıkış hızına tekabül eder?
Benim söylediklerimden başka 200-400 TL civarı daha iyi tabanca modeli varsa lütfen tavsiyede bulununuz bende inceleyeyim.
Saygılar...