justfrienddm adlı kullanıcının mesajları

    artık orasını bilemem herkes durumuna göre bişyler yapar. bir tüfek dürbünü bile 4 milyara satılıyorsa artık... Herneyse de umarım bizim pcp tüfek vede popmpa saglam cıkar yoksa fabrikaya gönder gelmesini bekle uzun iş. Aslında hatsan markası bana güven verdi. Kurma kolunda iyileştirme yapılmıs. Eski hatalar giderilmiş . B u arada benim 125 i ve at44 ü test ettik bayide. Üzerine 50 kurus koyduk mod 125 tetige basınca yaklasık 1 metre fırlattı parayı at 44 ise aynı parayı apartmanın 3. katına fırlattı. Şaşırdım valla hemde gösterge de 50 bar görünüyodu.

    memlekette malum 2 seviye insan var bir üst düzey gelirli iki alt gelirli. dediginiz markalar üst düzey gelirlilere hitap ediyor ki bu grup oldukca fazla onlar zaten at44 ü hiç düşünmezler. alt gelir seviyesinde ki insanlarda isteselr bile at44 ü bile almakta zorlanırlar. Bu acıdan hatsan türkiyede ki pcp piyasasında tutunması zor elbette.

    Arkadaslar degerli yorumlarınız ve onca olumsuz ekeştirilere ragmen at 44 tekli ve hatsan pcp pompa siparişi verdim. Hayırlısıyla yarin gelcek. Mod 125 i 175 liraya dürbünüyle beraber bayiye verdim.(bence cok iyi bi rakam gibi geldi) bana maliyti 350 lira toplam. Yani mod 125 parasıyla pompa parası cıktı. Artık kullanıp yorumlarımı yapacagım.

    benim için pratik olan pompa gi cıkbi geliyor. cünkü ben yazları köye gidiyorum orda scuba doldurma işi problem olur. o acıdan pompa düşündüm. Ama hala at44 tekli model kafamı kurcalıyor. deger mi degmez mi diye. pcp hiç kullanmadım daha önce. Mod 125 im oldukca iyi cıktı vidaları gevşemesii saymazsak.Yani bana at44 ve pompa para olarak 300 civarı toplam bi rakama mal olcak. 10 ay taksitle 350 oluyor toplam.

    bilemiyorum iyice kafam karsıtı valla. 125 içinde okadar olumsuz yorum yapıldı bence güzel bi silah. bir silah ne kadar cok satarsa okadar da eleştiri alcaktır. ama at44 de bu durum pek yok daha yeni sayılır bu model

    işçilik hataları oluyor hatsanda. Bende de 125 var onun da tek kusuru vidaları gevşiyor atışlarda herzman istikrarlı atış olmuyor. Ama yine de fiyatına göre cok iyi. bence. At 44 tekliler sanırım yeni modelleri hataları düzeltilmiş olanları olsa gerek.

    arkadaslar at44wx10 830 lira. ona gücüm yetmez. benim bilmek istedigim bu fyata bu tüfek beni tatmin eder mi sizce? bir de su konu var 10 lusu zaten otomatik bi tüfek degil. her atışta tekrar kurman gerek yani kısaca tekliden bi farkı kalmıyor 10lusunun.

    Arkadaslar mod 125 imi(ay oldu alalı) yarin gidip bayiye 170 e verecegim 300 e at44 tekli ve 170 e de hatsan pompa alacagım. Toplam maaliyeti 470 eksi 170 300 ytl ye mal olcak yani pompa dahil. Ama cok kararsızım bana yardım cı olur musunuz? at44 tekli tavsiye ediyo musunuz?