Keskinali42 adlı kullanıcının mesajları

    hercules de iki adet 500 cc tüp var. Hacim olarak bir adım geride kalmış. Estetik olarak da bir adım daha önde. İnceleme videolarını sabırsızlıkla bekliyorum. Fiyat olarak hercules'den biraz daha hesaplı olursa tercih edileceğini umuyorum.

    aynı sorun bende de var malesef. Bendeki browning dürbün. Sıfırlama günden güne farkediyor. Sanırım sorun basınç azalmasıyla oluşuyor.

    Strafor kutunun içine toprak veya kum doldurursanız oynamama açısından daha iyi olur. Sıfırlama yaparken dikkat edilmesi gereken dürbünü doğru göz aralığına monte etmek. Dürbüne bakarken tam net görüntü elde etmek lazım. Dürbüne bakarken gözümüze siyahlık gelmemesi lazım.

    4 mm ciddi bir et kalınlığıdır. İşim gereği profil ve saçlarla aram iyidir. Yangın merdivenlerinde kullanılan baklava dilimli profillerin kalınlığı 4 mmdir. Bu size örnek olabilir. profili delmek darbeli matkapla ciddi kol gücü ister. Şimdi pelletleri göz önüne alırsak kurşun bir maddenin böyle bir profili delmesi biraz fantastik kalıyor.

    sıfırlamayı göz kararı değil de hedef kağıdında yapmak daha mantıklı olacaktır. Destekli atış yapmak sıfırlama yapmada daha sağlıklı olur. Hedef kağıdında pelletlerin toplanma yerine göre artıkılın sağ sol veya aşağı yukarı ayarı yapılır. Tüfeği genel olarak kaç metrede kullanıyorsak o mesafede sıfırlama yapmak gerekir.