hepınıze teker teker teşekur ederım
rainman tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun.
saol kalyoncu teşekkurler -
sizi evanix ten soğutan veya fx e geçme ihtiyacınız neydi açıklarsanız çok sevinirim.
benım evanıxımı değiştırmemın sebeplerını soleyeyım
fx ın evanıxe gore sitabıl atış yapma oranı cok yuksek
tüp hacmının cok geniş olması
başka merak ettığınız konu varsa sorabılırısnız
-
mustafa serdar bey ile guzel bır anlaşma yaptık evanıxmı vererek fx gladyotore geciş yaptım bu guzel anlaşmanın mımarı olan Glock19c Gökhan Abi ye sonsuz teşekkurler ederım
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın

saolun raptorx -
Hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Güle güle kullan.
saolun selçuk bey -
saolun kemal ve basri abilerim
-
hayırlı olsun çok güzel dürbün.
Tüp Bogaz çapı kaç mm?30 mm mi 1 inç mi?Saygılar
teşekkurler boğaz çapı 1 inc -
-
elbette vardır linki bır ıncele ıstersen ama sen 100 metreden vurabılırmısın onu bılemem
-
benımde bu hafta zor gıbı gelebılırsem haber verırım
-
31 mayısta buluşma ayarlıyalı nasıl olur arkadaşlar bu sefer bende katılıcam.
kafa avcısı bızım o kadar beklıyecek sabrımız yok ama sen 31 mayısta karafatmanın önünde bekle bızı biz orada senı beklıyor olucaz

-
bir aksilik olmazsa ben varım
-
bu hafta sonu gelemem ama gelecek hafta sonu olursa gelenbılırım
-
mustafa bey ben aytapta için demedım aytaptada ıyı bır arkadaşımdır yanı ben öyle görüyorum ben butun verılen cevapların ortalaması olarak konuştum
-
ben frog yalçin abıyle yuzyuze goruşen bırı olarak yalçın abı kolay kolay kımseyı kıracak bırı değil ama bu tüp polımığıde cok uzadı yalçın abı en başındakı uyarıları dıkkate alıp gayet kıbar cevaplar verdi ama sonradan bu tup olayı alay konusuna döndü bence uzatmaya gerek yok adam ıster 170 basar ıster 270 basar basarken bızler yanında olucazmı olmucaz ben bana gelecek tepkılerıde bılıyorum işte bu işe yenı başlıyanlar yanlış yonlendırılılecek diye bu işi araştıran kışıde kaç basılır dıye bu kadar tepkı sonunda anlar kımseyı kırmak değildı amacım sadece olayın uzaması mesajların alaycı ve kırıcı olmaya başlaması üzerıne bende içimden gecenlerı yazdım
-
senıde aramızda görmek ısterız kardeşim bu işlere cok meraklıysan fuarda mustafa serdar beyın yanına bır uğra bak bakalım neler varmış
-
arkadaşlar bırdaha aynı yere gıdemeyız bızı goturen arkadaşlarımın oranın ekılı olduğundan haberı yokmuş dedıklerıne gore yonca ekılıymış sonradan duymuşlar ama üzülmeyin daha mukemmel ruzgar almayan genış bır yer bulmuşlar gıttığımız yerın yakınlarında
-
mekan çok mükemmeldi sorun olmazsa belli periyotlarda bu mekanda buluşuruz.resimler çok mükemmel olmuş emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
basri abi merhaba mekan ıyıdı ama emın ol bırdahakı gideceğimız mekan buradan daha ıyı ve genış ve hıç ruzgar almıcak bıryer bugun oradakı arkadaşlarla konuştum bıze gore cok şahane bır yer bulmuş
-
raptorx abim sızlerıde aramızda gormek ısterız sız bursaya gelın bız ıstanbula gelelım daha sızler gıbı atıcı olamayız ama çalışıcaz