AVCI1981 adlı kullanıcının mesajları

    İmkansız diye birşey yoktur. Fakat hatsan özellikle 95 sas da çok itinalı çalışmış. Patenti kendine ait olduğu için sarsıntı azaltıcı isabetli atış gibi özellikleri diyer hatsan yaylılarından çok daha iyi. Gücü arttıracam diye bu özellikleri kapbetmek mantıksızlık olur ki 305 m/s de düşük bir atış değildir. Bence öncelikle attığını vurmak önemlidir.

    SERKAN YETİM / BURSA / AB (+) Kanda sıkıntı yok sağten sıkıldıkça kızılaya uğrayan biriyim. Gerekirse 2 üniteyi bile zorlarım arkadaşlar sıkıntı yok ;şrofls;.

    Bunu aslında en iyisi kendin deneyerek bulmaktır. Palet dahi sapmayı etkiler. Öncelikle devamlı kullandığınız paleti belirleyin ve arazide kendinize 25 ve 100 metrelre hedef belirleyin gerisi sizekalmış.Deneme bulma şeklinde. ;tufey#

    Alıntı

    üstadlarımız regulatör olayını aşalı aylar oldu termople ilker abiye ulaş o sana yardımcı olur regulatörlü at44 ler artık aramızda

    Bilgi için çok teşekkürler ilker abiye en kısa zamanda ulaşacağım.

    Bendede bu tufek var arkadaşım bu fiyata gerçekten mükemmel bir tüfek. Güle güle kullan. Not: tek eksiği regülatör. Çünkü 200 barla 120 bar arasında ciddi ğüç farkı var. Bu işin üstatları bunuda yaparsa mükemmel olacak.

    Bilgi için çok teşekkürler mustafa bey gresimi ayın 13 de sizden aldım ve bugün elime ulaştı ponpa yeni gerçi iki üç kere dolum yaptım ama herhalde hatsan ilk toplamada greslemiştir diye düşünüyorum ve dağıtıp toplama gereği duymadım. Ayrıca hediye olarak gönderdiğiniz şapkayı gururla taşıyacağımı biliniz, çok teşekkür ederim.

    Bende solak olarak tüfeği ve tabancayı sol elimle kullanıyorum. Gerçi askerde bunun yüzünen fırca yemedim. Gerçi bu konuda fırca atan komutanın zeka seviyesinden şüpelenmek lazım. Ayrıca atışlarda ikinci oldum ve aferim aldım. Tüfeğe gelince bende lw ceviz kundak var ve çok memlunum. evet kurma kolu terste kalıyor solaklar için ama artık onada yapacak birşey yok kaderimiz diyip boynumuzu eyecez solaklar olarak. ;#^+.

    Alıntı

    Pcp Pompa hakkında bir şey danışacaktım arkadaşlar. Pompanın dış kısmını pistonun üzerini acaba greslemek istermi greslersek ne çeşit bir gres gerekir. Şimdiden verceğiniz bilgi için teşekkürler

    Bu konu hakkında yardımcı olacak bir arkadaşımız yok mu acaba bana.

    Hayır kesinlikle, yaylı tüfeklerde tüfeği kurmak için nişangahınızı bozmak zorundasınız. bunda alıştınızmı gözünüzü dürbünden çekmeden dahi rahatlıkla tüfeği kurabilirsiniz.

    Pcp Pompa hakkında bir şey danışacaktım arkadaşlar. Pompanın dış kısmını pistonun üzerini acaba greslemek istermi greslersek ne çeşit bir gres gerekir. Şimdiden verceğiniz bilgi için teşekkürler.

    Belki bilmiyorsunuzdur diye belirtmek istedim. Bu kurma işlemi yaylı tüfeklerdeki gibi zahmetli bir iş değil. Sadece ufak bir el hareketi.

    Bu tüfeğin güç arttırım ve orinklerin teminini nasıl sağlarız arkadaşlar Tüfeği ikinci el aldım gerçi sıfır alındığındada yanında detaylı bir kullanım klavuzu var mı bilmiyorum? ama bende yok. Yanlış birşeyde yapmak istemiyorum arkadaşlar gücü biraz bana zayıf geldi tüfeğin hafta sonu bursa buluşmasından sonra özellikle u½%; . Güç arttırımı ile ilgili detaylı anlatım ve foto imkanınız var mı acaba yılmaz bey.

    Dürbün eksiğime rağmen oldukca fazla haz oldım arkadaşlar bu buluşmadan. Birdahaki buluşmayı iple çekiyorum. Basri abiye Ayrıca yardımlarından dolayı çok teşekkürler ediyorum. Birdahaki buluşmada bol miktarda soda şişesi olması gerekiyor arkadaşlar.Böyle atıcılar olduktan sonra bize şişe dayanmaz ;kihhik,

    Benimde aynı olay polislerle başıma geldi. uzun süre karşıdan izledikten sonra yanımıza gelip bir yığın nasiyat verdiler. Yok biri görürsizi gerçek tüfek sanır çıkarır silağı karşılık verir gibilerinden. Neyse uzun lafın kısası 5 dakika nasiyattan sonra dayanamayıp arabadan indiler ve bende bikere atayım bende atabilirmiyim diyip sırayla yarım saat kadar hedefe bizle atış yaptılar. ;avci; İtiraf edeyim oldukca başarılılardı ;,;-

    Adaş burda çıkan yeni bir hatsan ürünü yok. Hatsan yurt dışından ital ettiği başka saçmayı kutulayıp türkiyede kendi adıyla satıyormuş. Çok garip aslında, çok zormu bu saçmayı üretmek bir kalıp makinesi birde alışımı iyi tutturmaya bakıyor. Türkiyede niye acaba bunlara dikkat etmezlerki 2 ye satacağına 5 sat ama karşılaştırmada 10 tl lik ital saçmalarla karşılaştırıl demi. bizim ince memetler artık toparlasada kendini paramız türkiyede kalsa. ;confused;