AVCI1981 adlı kullanıcının mesajları

    Alıntı

    Havalı Silahta Olsa Bu Ülkenin Kanunları Yasaları Var.. Eğer O Yasalar Havalı da Olsa Kuru Sıkı da Olsa Silahın Faturası Kendi Adına Değilse Taşıyamazsın Bulunduramazsın Demişse ; Sizin Adınıza İmzalanmış Faturalı Silahı Bir Başkasına Gönderirken Gönderdiğiniz Şahısa Devrini Yapacaksınız... Ülkemizde havalı Silahla Ateşli Silahı Ayırt Edemeyen Güvenlik Gücü Yoktur Kadir Bey.. Ancak Sizin Zannettiğiniz Gibi Güvenlik Güçleri Silahın Havalımı,Kuru Sıkı mı,Gerçek Ateşli Silah mı Olup Olmadığına Bakmaz.. Sadece Yasal Mevzuat Neyse Onu Uygular.. Alınmak Diye Birşey Sözkonusu Bile Değil Zira Siz Ortaya Değil Bizzat Bana Yazmışsınız Bunları...




    Ayrıca faturanın kendinize ait olması gerektiğini yazmışınız. Burda amaç tüfeğin havalı silah olduğunu kanıtlamak mı? yoksa Bulundurma amacı gütmek mi? Yok tüfeğin havalı olduğnu kanıtlamaksa niye faturanın şahsımıza kesilmesi gerekiyor onu anlamadım. Ben tüfeğimi Bir arkadaşımdan aldım ve fatura onun üzerine kesili. Ben şimdi faturayı yanımda gezdirip havalı olduğunu kanıtlasam dahi tüfeğime el kayabileceklerinimi çıkarmalıyım bu yazıdan.

    9 MAYIS VE 10 MAYIS gün sorunu var arkadaşlar kısacası pazar mı cumartesimi buluşma bende gelmek çok istiyorum ama ilk önce karafatmanın yerini bilen gemlikli bir arkadaş bulmam gerek ;,;- .Ayrıca Mustafa abiye ilgisi ve Bursalı arkadaşlara ayırdığı vakitten dolayı çok teşekkür ederim.

    Bu lisyete benide dahil edin arkadaşlar bende Bursa Gemlik'de oturuyorum. ;şrofls;. Bu konuyu açan kafa avcısı arkadaşa çok teşekkürler ;tese;kkur . Yalnız gün belirlemenin yanında öncelikle yeri belirlesek.Böylelikle her hafta sonu müsahit olan arkadaş atış yerine gider ve rütin bir buluşma noktamız olur. ;tufey#

    Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmamıza gerek yok herkezin ilgisi için teşekkürler fakat dediğim gibi malı aldığım arkadaşın tüm özürlerini kobul ettim insanlık hali olur. Ve gerçekleri söylediğine inanıyorum. Sağlık olsun. Birdaha böyle bir hataya düşmiyeceğinede inanıyorum çünkü çok mahcup oldu.

    Önceden bildirme olmadı hatta arkadaşa geri dönünce özür diledi listeyi düzenlemediğini ve söylemeyide onuttuğunu söyledi. İçten söylüyor gibi geldi bende üzerine düşmedim acıkcası.Kimsenin kalbini iki malzeme için kırmak istemem.

    Hafta sonunun geçmesini insan bukadar mı ister? Ama sonunda lw namlulu hatsanım geldi ve patrondan azar işitme pağsına ilk 35 metre atışlarımı yaptım maddi gücü tamamen sıfırladığım için şimdilik 15 tl lik bir dürbün kullandım fakat bu bile pcp nin farkını hissetmeme engel olmadı. Mütiş Mütiş Mütiş. Ama bunun yanında büyük bir hüsranlığa uğradım. Serkan arkadaşımız sitede yazdığı harris bipod ve çantayı satmış ve bunuda siteye eklemediği için tam takım beklerken bipoduma kavuşamadım.Olsun bunada şükür hiç olmazsa tüfek hayallerimdeki gibi temiz ve göz alıcı.