honor adlı kullanıcının mesajları

    Bende bunu anlamiyorum yurt disinda adamlar savunma amacli .410 gauge tabanca yapiyor. Bizde .410 yani 36 savunma fisegi degil hobi deniliyor.

    Daha denk gelmedim havali aksesuarini gec normal urunelrde bile goremedim. Goren paylasirsa bende takipteyim. Gerci artik diger kargolarda hizlandi. Asil hizlanan ptt. Yeni sisteme gectiler sanirim. Yil ici bir donem 1-2 ay gelmedi ksrgolar sonra 15-20 gunde gelir oldu.

    tabi bu kurusıkı ile savunma olur anlamanina gelmiyor. Yanmayan barut taneleri muhtemelen co2li bb tabancadan daha az etkiye sahip.

    Tufegim hatsan degil kullandigim sert pellette bu olay bende de oluyordu. Fakat isabeti cok etkilemiyordu. Son kullandigim pelletten ise cok memnunum hatsan pointed head 14 grain. Hem fiyati makul hemde cok yumusak yivlere rahat oturuyor ve benim kral tufekte inanilmaz grupman cikariyor.

    Yay dediginiz gibi tam ortasindan kirilmis.


    Garanti ile ugrasmamak icin burada yaptiralim dedik.
    Yayi bulundugum sehirde bayilerden bulamadik. Sanayiye gidip yay sardiralim dedik adam yapacagim yay bu kadar kuvvetli olmaz dedi.


    En son usta tornada yayin iki parcasinin arasina basta ve sonda oldugu gibi yaylarin icine gececek ve ikisini tutacak pistondan sığan bir parca yapti. Parcaya gelecek yerler duzeltildi ve yaydan bir dis kesildi.


    Su an tufek gayet guzel calisiyor. 50 atis yaptim sorun yok. Kurulmasi biraz sertlesti ama tufeginde guclendigini dusunuyorum. İsabette gayet yerinde.


    Olurda hobidaslar baska markalarin yayini bulamazsa belki bir cozum olur diye yaziyorum.

    bean bag denen non lethal bir fisek turu daha var. Amerikada polis kullaniyormus. Arka arkaya 2-3 atis bence saldirgani etkisiz hale getirir


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    Tabi sadece bu fisekle savunma olmaz. Sarjorun ilk 2 fisegi kaucuk vs daha sonra grami dusuk sacma en son buck shota kadar dizilmeli.

    Geçmiş olsun öncelikle.


    Benim aklıma takılan asıl olay nasıl olur da giden tüfekten 7-8 ay haber gelmez. Doğrudan fabrikayla iletişime geçtiniz mi?

    Tesekkur ederim. Ben gecmedim ama keske gecseymisim. Buyuk bayiden alacagima kucuk bayide kazansin dedim demez olaydim. Faturamida o tufek ile kutuda fabrikaya gonderdim .


    2 ay o tufekten haber gelmeyince artik bayiye farkini odeyip ust modelini aldim. Bayi giden tufek dondugunde o faturayi iptal edip yenisini kesecegini dedi fakat dedigim gibi 7-8 aydir haber yok.


    Bu arada yay kirildi diye adini koydum fakat mekanizmanin baska bir parcasinin kirilma ihtimali var mi acaba?

    Atis yaparken bir surtme sesi gelmeye basladi. Kundagi acip baktim bir sey goremedim eklemleri yagladik derken birden tufegin gucsuzlestigini farkettim yay tufegi asagiya cecivirince one dogru kayiyor. Tekrar actim kundagi yay tamamen boslamis. Govdenin icinde ileri geri hareket ediyor ses cikariyor.


    Kurmak icin namluyu kirdigimda normalde 20 derece kirdiktan sonra namluya yuk binerken simdi 100 dereceye kadar bos gidiyor namlu.


    Sanirim yay kirildi.


    Fabrikaya gonderecegim fakat onceki tufegi bayi ile gonderdim ve saniyorum 7-8 aydir haber yok tufekten. Birde gidis gelis kargoya 50 tl vereceksem internetten nitro piston alip kendim takarim diye dusunuyorum. Kralin servisiyle ugrasan var mi yada bu yayi kendim degisebilir miyim?

    Merhabalar hocalarim kral n05 yayli kullanicisiyim (striker edge olarak dusunebiliriz). Bir optik almayi kafaya koydum.


    Kafamda yurt disindan 6-24x50 almak var fakat bu durbun devasa boyutlarda ve agir.
    3-9x40 da alabilirim fakat almisken iyisinide almak istemiyor degilim. Tufek ile daha 40 mt ustune cikamadim cunku gez ile ancak bu mesafede atis yapabiliyorum. Tufegin sinirlarini zorlamak istiyorum.


    Fiyatlari birbirine yakin. Optik konusunda acemiyim kusra bakmayin.

    iyice kafaniza yatmadan alabileceginiz stok var mi arastirin derim yoksa benim sa177 macerama donmesin tam aradigim tabanca derken stoklarin 2 yil once tukendigini farkettim ve sonrasinda gelen hayal kirikligi.


    Birde hobiye baslamadan bende seri atis olmamasini dusunuyordum fakat kullandiktan sonra cokta etkilemiyor kullaniciyi hala keyifli

    Fotograftakiler bitmis hali mi? projeyi tam anlamadim fakat eger boyleyse atis sonrasi durbunu sallayip silaha on veya arka lens carpmasi olabilir sonucta ince yaylar