emporto adlı kullanıcının mesajları

    Çok güzel bir buluşmaydı katılan herkese teşekkürler, Evren'e de resimler için teşekkürler


    Serdar Havsut a sesleniyorum, hep bahane hep bahane... Aylardır yok yazılıyorsun, kaçırıyorsun buluşmalar şahane :)

    Kubbe başlı üretimi zor olduğu için değil, ülkemizde bu işi yapanların havalı silahlarla ilgili bizler kadar geniş bilgiye sahip olmamalarından kaynaklanmaktadır.
    Ama hassas yüksek kalitede pellet üretmek öyle yurt dışından ikinciel makina getirip çalıştırmakla olmuyor, dünyanın en kaliteli pelletlerini üreten JSB eski doğu bloku ülkelerinden Çekoslovakyadır ve komünist ikende kaliteli üretimi ile dünyanın dikkatini çekmişti.


    Evet dünyanın en kaliteli pellet üreticilerinden birisi olan JSB firması zaten FX , Air Arms gibi dünya devi markalara da pellet üretiyor. Birçok uluslar arası müsabakaya sponsor oluyor ve ürettiği pelletler Avrupa da ve Amerikada birçok müsabakada resmi pellet olarak kullanılıyor.

    fotograflar çok güzel, ellerine sağlık Kamuran abi


    katılan herkese teşekkürler harika bir gündü, ayrıca buluşmanın sonuna dogru tüm atıcılar guctony öncülüğünde dizelledi o da ayrı bir keyifti :)


    ankara Team karda yağmurda çamurda her tip hava şartında hep atışta, atışlar hep hedefte... x;.z

    Evet yaa maalesef günü çok ters :) sevgililer gününde atalarımızın meşhur üçlemesi olan At Avrat Silah 'ın, Avrat kısmına tabi olup, silah kısmını başka güne ertelemek gerekecek :)


    Katılamayalım diye Ed tarafından özellikle yapılmış bu hehe :) şaka yapıyorum tabiki kimse alınmasın, sanırım ben gelemem. ;şrofls;.

    Herkese teşekkür ederim, güzel temennileriniz için.


    Özgür ayar hala aynı 900 küsür fps lerle atıyor, 2 şarjörde basınç hissedilir derecede düşüyor fakat hemen tazeliyorum :);avci;


    Bu arada ufak bir düzeltme yapayım Özgür, gece gündüz çalışmıyoruz o kadarda değil, şimdi duyanlar yanlış anlayacak, PS ye her gittiğimizde 100 metre atmak daha zevkli oluyor çünkü pcp ler arttığı için hızları da çok iyi olduğu için 45-50 mt şişe kırma artık keyif vermiyor (yani şahsen benim için) insan yatarak atış yapıp limitleri zorlayan mesefelere hep daha iyiyi elde etmek için denemeler ayarlar yaparak atınca daha keyifli oluyor, yani bu sadece müsabaka için değil, bakarsın iş çıkar müsabakaya gidemeyiz bile çünkü mayıs dönemi biliyorsun inşaatçılar için yazın başlangıcı olduğu için yogun oluyor. Müsabaka geçtikten sonra da 100 metre atışlarına devam edeceğime emin olabilirsin :) Suliet yarışması veya 100 metre grupları gibi amaçlı atışlar daha keyifli :)


    Yarın Ankara Team buluşmasında görüşmek üzere, herkese saygılar

    Özgür ün ayarını benim AT44WX-10 da da uyguladık, 16 grain FX pelletlerle 980 fps hıza ulaştık, tabiki tüfeğin tüpteki havayı harcama oranı arttı, eskiden tam güçte 3 şarjor atabilirken 2 şarjör atıyoruz şu anda ama mühim değil scuba tüpü olduğu için 2 şarjörde bir tekrar dolum yapıyoruz, malum namlu çıkış hızı da önemli, havadan tasarruf etmek yerine hızı tercih ettim ben şahsen çünkü uzak mesafede daha az düşüş işime geliyor. Teşekkürler Özgür

    Çok güzel bir gündü 100 mt de ince ayarlar güzel grupmanlar yaptık fakat her zamanki gibi atış sahamız rüzgarlıydı :(


    katılan herkse teşekkürler baybars a da aramıza hoşgeldin diyoruz, her zaman bekliyoruz.