hasanbilir adlı kullanıcının mesajları

    Yetkililere sormak gerekiyor.
    Fakat adamlar ürünlerini nasılsa satıyorlar bir şekilde. Satılan fiyatlarda belli. İsabetli diğer tüfeklerin fiyatlarıda belli . Sorgulamadan araştırmadan denemeden almamak en güzeli. Bende geç öğrendim (önce Mod125 sonra AT44Lw10 ve gladyatör) ama öğrendim.


    Bu yüzden yanlış anlaşılmak istemem. Selamlar

    Uzatmanın manası yok. Haklısın arkadaş değiştirmeleri gerekirdi tüfeği. Tüketici yasası varya ;
    al önce bir fotoğraf makinesi çek üç beş poz, sinmedi içine değiştir bir üst modeli ile ;onunlada çek üç beş poz oda sinmedi onuda değiştir bir üst model ile ............................................... (Böylece tüm fotoğraf makineleri hakkında yakından deneyerek kullanarak fikir edinebilirsin.)Nasılsa tüketici yasası var. Haklısın değiştirmeleri gerekir.


    Ama bence keşke araştırmadan almasaydın...................... Selamlar

    +1
    Sevabıyla günahıyla bilerek alınmış bir silah. Silahta arıza yok. Üretim hatası yok.
    Sıradan bir tv alıp ; "Neden Sony gibi göstermiyor? " demeye benziyor. Selamlar

    Tüm yaylı silahlarda bir rodaj süresinin olduğu muhakkak. Hatsanın özellikle yaylı tüfeklerinde sizin deyiminizle orantısız gücün olduğunu forum yorumlarından da okumuşsunuzdur.. Silahı teknik bir arıza yada üretim hatası dışındaki sebeplerle fabrikanın değiştireceğini sanmıyorum. Kaldı ki siz farklı bir modelle değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz.
    Bunun dışında silahta kaynaklanan bir arıza olsaydı bu davranışı sergilemeyecekleri kanaatindeyim.


    Ama silahı aldığınız yerin size bu değiştirme avantajını sağlamasının da fabrikadan bağımsız olarak (Silahta deformasyon ve kullanıldığı belirgin detaylar yok ise ) kendi insiyatifilerinde olduğunu düşünüyorum.


    Selamlar

    Pelletler Fx başka pellet atmıyorum :thumbup: daha önce 3-9x32 takılydı problem yoktu dürbün değişince işler değişti yinede emin olmak için bu hafta yanımda eski dürbünümüde götüreceğim aynı şekilde sapma yapacağını sanmıyorum.


    Eski dürbün ile aynı tüfek ve aynı pellet ile yapılan atışlarda sorun yoksa ki ; yok diyorsunuz. Dürbünden kaynaklanan bir sorun olduğu kesin. 20 ila 25 metre civarı sıfırlamanızı öneririm. Selamlar

    Teknik veriler değerlendirmeye katkı sağlar. Fakat iki tüfeği de kullanan kullanıcaların görüşleri de önemli. Hız-İsabet-Tahribat-Stabil atış sayısı-Denge- vb..........

    ;

    Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah sizler daha iyilerine sahip olursunuz.Bende artık pcp olayını kapatıyorum bir fx bir evanix yeter artık abartmaya gerek yok.


    Saygılar


    Öncelikle Hayırlı ; Uğurlu olsun. Güle güle kazasız ve keyifle kullanın.


    Bir Fx ve Bir Evanix


    Birbirlerine göre üstünlük ve zaaflarını yazabilirmisiniz?

    Erdem,Kamuran,Haklsınız ben farkında değilmişim, görmemişim bu çalışmayı...onuda tebrik ederim uğraşları için..


    Bu arada Kamurandan Gladyatör için Ahşap kundak bekleniyor ama kendisinden Tık yok,,,yeni Baba olduğu için Belli bir zaman verebiliriz... ;şrofls;.


    Bence de boşvakitlerinde yeni kundaktakini elinden bırakıp uğraşacağını sanmam şu aralar.

    Hatsan'ın Evanix yapması hiç bir probleme ya da kalite düşüklüğüne yol açmaz bence.Renault da bu ülkede üretiliyor ve eski TS 12 modelleri Fransa'dan daha iyi üretiliyor diye belge almıştı fabrika.Artık teknoloji ve herşey değişti.Global bir dünyadayız.Bozuk mal yapan artık 1 kere bilse olsun satamıyor,anında herkes haberdar oluyor.Yerli malımız eğer Evanix'i yaparsa çok ucuza servisi iyi olan PCP lere kavuşacak insanlar.Yabancılara bu kadar para akıttığımız yeter artık. g;$i


    Alıp satarsa dokunmadan dediklerinizin bir kısmı doğru olabilir. Fakat üretim konusuna girerlerse muamma .